- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Megmondom, de helyi/fizikai hozzáférés kell.
Bebootolsz Win10 boot akrmivel, akármiről. Amikor telepítened kellene, megnyomod a shift+f10-et, kapsz parancssort. Itt át kell nevezni/másolni a Windows\System32\utilman.exe-t utilman.old-ra, és a cmd.exe-t utilman.exe-re.
Ekkor a login képernyőn lévő Ease of access gomb helyett, ami nyelvet meg mittudomén mit állítana, parancssort nyit. Itt kell létrehozni egy új usert, hozzáadni a rendszergazdák csoporthoz, azzal belépni, a régi randszergazdádnak új jelszót adni / módosítani, azt kész. 10 perc, ha ott van előtted a gép.
Nekem ez már hozott 1 kisgyűjtő sört (6 doboz/üveg, összefogva). Utána, hogy a hack ne legyen észrevehető/kihasználható, az utilman.old-ot át kell nevezni utilman.exe-re, és felül is kell írni. -
SP4C3
veterán
Szeméy szerint úgy szoktam, hogy:
1.) A malware (w10) telepítése során ugye létre kell hoznod egy felhasználói fiókot, létrehozod...
2.) Ha kész a telepítés, akkor automatikusan beloggol, nem csinálsz SEMMIT, csak a következőt:
3.0) Jobbclick a "This PC"-re és ott a drop-down menu-ben "Management"
3.1) Itt System Tools > Local Users and Groups > USERS
4.) Administrator fiókon Jobbclick > Properties
4.1) "Account is disabled" chekcbox-ot OFFolod.
5.) Bejelentkezel az Admin fiókba
6.) Törlöd a telepítés során létrehozott fiókot...Innen már mehet az AV install, sok szarság gyalulása, UWP platform kiírtása, driverek stb, circa 40 óra munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest