Hirdetés
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem is eszembejutott a 3.1, de ez sokkal jobb, sokkal kényelmesebb, sokkal elegánsabb (nem kell egyesével nyitogatni, alapból el vannak rendezve, és nem ablakok, hanem áttetsző panelek).
Már egy ideje motoszkált a fejemben, hogy keressek valami ilyet, mivel általában pár gyakran használt program ikonját az asztalon tartom, és azokat is valamilyen logika alapján el szoktam rendezni (ált. számítógép-kezelés, irodai alkalmazások, munka-mappák, net, média, játékok oszlopokat szoktam létrehozni). Evvel ez most még egy fokkal rendezettebb, és egy dupla-kattintásra még el is tüntethető

viszont úgy látom ez csak egy "community preview beta", ami aug 31.-én lejár. :-/
Van még valami más, jó, tovább működő alternatíva?
-
Az ECOFONT szerintem kamu. Ha rendes méretben használjuk, olyan aprók lesznek a fehér pontok, hogy a nyomtató nem tudja elkülöníteni őket. Kinyomtatva valóban semmi különbséget nem látom.
Egyébként meg továbbra is a leggazdaságosabb tintahasználat, hogy fekete helyett sötétszürkével, vagy még világosabb szürkével nyomtatunk... -
floatr
veterán
Erről a fences-ről egyből a KDE4 folder view plasmoid ugrott be
-
FTeR
addikt
én meg tesztekből tom, h sokkal többre mész a beépített lehetőségekkel és még olvashatóbb betűd is marad. egyébként nem véltlen írtam, h "12<" (gyk: 12>10,5). 12-es betűméret az, ahol már látszanak a lyukak, de még rendesen olvasható.
arról nem is beszélve, h ez 1 db betűtípus. akkor lenne némi esélye az egésznek, ha minden elterjedt betűtípusnak meglenne a lyukas változata. de ennél már jóval értelmesebb megoldás a nyomtató driverében alkotni betűtípustól függetlenül.
-
MBazsee
tag
-
FTeR
addikt
hmm, az új cast-ből kiindulva (most, h végignéztem...), lehet mégis kipróbálom. hasznosnak tűnik, h kattintásra eltűnteti az ikonokat.
mondjuk w7 alatt a quick lunch új értelmet nyert, minden gyakran és kevésbé gyakran használt app ikonja elfér és még bőven marad így is hely. -
dajkopali
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
egyetértek
úgyhogy közkívánatra lecseréltem a videót -
FTeR
addikt
az internetes vidi nagyon jó. a fances ötletes progi (engem nem érint, nincsenek is ikonok az asztalomon...), de maga a screencast katasztrófális. az echofont meg egy baromság, a nyomtatók beépített opciói sokkal hatékonyabbak és még olvashatóak is maradnak a betűk (a nagyobb 12< méretekről nem is beszélve).
-
Porcupain
aktív tag
Nekem már dolgozik is a gépem. Kemény 168 napig tart az egyik és 20 napig a másik számítás. Fel is pörgött a gép, szóval lehet többet árt a dolog, mivel több energiát igényel, mint ha csak progi nélkül, vagy csak interenetezéssel foglalkozna.
-
WonderCSabo
félisten
Az internetes videó nagyon tetszik, kár, hogy ilyen rövid. Az ikonos videón a srác hangja vmi borzalom.

-
Nagyon brutál ez az internetes video... Hogy az ip legfontosabb alapötlete francia lenne, nem amcsi, az nagyon brutál.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De sajnos a nagy nyomtató készítők, és driver írok nem erre mennek rá.