- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazerhu
aktív tag
Az ember nem csak racionálisan dönt, hanem szívvel is...még ha egy VGAnál hülyén is hangzik...
Ha gondolod állíts fel egy aránypárt és számolj, hogy az adott teljesítmény többlet mennyivel kerül többe!
Aztán dobd a kukába, és vedd meg azt amelyik tetszik, amelyiket igazán akarod!!
(#114) mysuAF 110 körül már vannak, ma volt róla szó a 290/290X topikban...
-
stargazerhu
aktív tag
igen, csakhogy ez nem mind a kártyán játszódik le, hiszen az érdemi jelek "elszaladnak" azért a kártyáról, tehát azért nem csak fűt, hanem vmit számol is a szerencsétlen...
A bevitt energia meghatározása egyszerű, ám abból a hasznos felhasználás ami kérdéses. Amire te is első blikkre azt mondtad, hogy 0,01%... (Ez az ami engem érdekelne, hogy akkor 1; 0,1 vagy épp 0,01% ez az érték. Persze pusztán kíváncsiságból.)
A többi igen is veszteség és egy VGA kártya egy átalakító, hiszen áramot alakít át, számunkra hasznos jellé és hővé, amit általában nem tekintünk nála hasznosnak. -
stargazerhu
aktív tag
Neeeem, jóra válaszoltál! 250W-ból mondjuk 1W ami hasznos a többi meg megy a kukába.
Ott arra gondoltam, ez meg már egy másik dolog, tudom(#55) Zolee11 Ahogy egy benzin motornak is van hatásfoka, mondjuk 30% annyi fordítódik a bevitt energiából mozgásra a többi így vagy úgy de elvész, ugyan úgy itt is a bevitt energia vmennyi %-a végzi az érdemi munkát, a többi hőveszteség..
-
stargazerhu
aktív tag
Jaja erre gondoltam
Akkor ezért van mit csiszolni hatásfok terén
Éreztem én, hogy nagyon sokat mondok a 10%-val
De szerinted még az 1%ot sem éri el?
Máshol láttam olyan táblázatot, ahol wattra levetítve (ilyet talán ti is csináltok) meg dollárra levetítve (itthon lehetne forintosítani) is szerepelnek a teljesítmények....(#50) Zoo123 De szerintem ha úgy vesszük fontos kérdés, kevesen gondolnak bele, hogy mennyi a hasznos és "haszontalan" energia felvétele egy ilyen kártyának...És látod vmilyen választ azért kaptam!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest