Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SAS107

tag

válasz mumin007 #50 üzenetére

Mumin007, te megnézted ezt a videot?
    Mert nekem ebböl nem derült ki hogy miért ne lenne haszna a bányászatnak, a piramisjáték mint szó, vagy mint fogalom még távolrol se kapott említést.
    Számomra ebböl a videobol az jött le hogy ez egy tök érdekes és új dolog, és inkább csak kedvet kaptam hozzá.
    Az a néhány dolog amire meg felhivja figyelmet szerintem egyáltalán nem kritikus.
    Mivel nincs 3. fél, ezért evidens hogy te vagy a felelös a pénzedért, ha elveszted akkor a te felelőséged. Valamit valamiért. A szabadságnak ára van.
    Hogy napi randszeres fizetésre nem alkalmas, azzal sincs semmi gond. Ha már az aranyhoz van hasonlitva, az arannyal se fizetünk nap mint nap. Ez egy értékmegörző befektetés, és nem azzal veszünk kenyeret a boltban. Arra vannak más coinok.
    Hogy nem tároljuk más pénztárcájában a pénzünket (tőzsdéken) az megint csak evidens.
    A nagy energia használat meg azért van mert ez biztosítja a hálózat sebezhetetlenségét.
    Ha töredéke lenne az energia igénye akkor joval sebezhetőbbé válna és megingana a hálózatba vetett bizalom ami meg nem tenne neki jót. Szóval ez megint a valamit valamiért.
    A videó alapján erre továbbra is azt mondom hogy szerintem ez egy nagyon érdekes dolog.
    Persze nem mondom hogy jó, mert nincs se jó se rossz csak a gondolkozás teszi azzá.
    De szerintem egy kis paradigma váltás mindenkire ráfér ;)
    a videókártyák árai miatt fanyalgók pedig jó lenne ha tisztában lennének azzal, hogy a bitcoinnak már több mint 10 éve semmi köze nincs a videókártyákhoz, szóval csak ezért ne temessétek.
    Akik a környezetszennyezés miatt ökoszoronganak, azok meg elöbb nézzenek körül a saját házuk táján.

Új hozzászólás Aktív témák