- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
dzsidzsas #637 üzenetére
A lefagyásra nincs tippem, ám lehet hogy kevés a RAM és érdemes lett volna egy swap-ot is létrehozni neki, illetve egy kisebb igényű verziót telepíteni.
A másik meg az, hogy ha nem engedi telepíteni az egyik linuxot a másikra, akkor ott talán az automatikus partícionálást választhattad ki, vagy nem tudom mi történt, mert erről sem mondtál többet. Mindenesetre kézi partícionálás esetén (=valami más a neve a menüpontnak) simán ki lehet törölni az előző linuxot. Ha nem vagy járatos a csatolási pontokban, akkor csak megkérded és válaszolnak rá a többiek. Anno én is így tettem és segítettek, ezért azóta mindig kézzel csatolom be a partíciókat.
Azt sem tudom, hogy amikor elszállt a rendszerindító, akkor volt-e másik eszköz nálad, amivel utána tudsz kérdezni a dolgoknak. Például egy teló, amivel feljössz a netre az otthoni wifin, és máris utána tudsz járni a dolgoknak, mielőtt cselekszel.
Lényegében az egész történet homályos, mert nem mondtál konkrétumokat, és nem tudni hogy durr bele bumm cselekedtél utánajárás nélkül vagy sem. Senkinek sem kell tudnia semmit önmagától, de meg lehet kérdezni másoktól.
Végül pedig már csak magamról beszélek, és véletlenül sem rólad. Nekem is döcögősen indult a linux évekkel ezelőtt, de mivel kérdeztem és utánajártam, közben minden letisztult.
-
Tamás88
őstag
válasz
dzsidzsas #637 üzenetére
Noob.
Először is, ha lefagy, akkor ott igen nagy hiba lehet.
Másodszorra, simán le lehet cserélni egy másik Linuxra.
Harmadszorra, meg szerintem net nélkül telepítetted, nálam net nélküli telepítésnél angol nyelvű lenne Ubuntu.
Negyedjére meg a Windows telepítő lemezéről egy javítást elindítva nem kell újra telepíteni a rendszert. Ehhez találsz segítségen az interneten. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest