- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
dzsidzsas #637 üzenetére
A lefagyásra nincs tippem, ám lehet hogy kevés a RAM és érdemes lett volna egy swap-ot is létrehozni neki, illetve egy kisebb igényű verziót telepíteni.
A másik meg az, hogy ha nem engedi telepíteni az egyik linuxot a másikra, akkor ott talán az automatikus partícionálást választhattad ki, vagy nem tudom mi történt, mert erről sem mondtál többet. Mindenesetre kézi partícionálás esetén (=valami más a neve a menüpontnak) simán ki lehet törölni az előző linuxot. Ha nem vagy járatos a csatolási pontokban, akkor csak megkérded és válaszolnak rá a többiek. Anno én is így tettem és segítettek, ezért azóta mindig kézzel csatolom be a partíciókat.
Azt sem tudom, hogy amikor elszállt a rendszerindító, akkor volt-e másik eszköz nálad, amivel utána tudsz kérdezni a dolgoknak. Például egy teló, amivel feljössz a netre az otthoni wifin, és máris utána tudsz járni a dolgoknak, mielőtt cselekszel.
Lényegében az egész történet homályos, mert nem mondtál konkrétumokat, és nem tudni hogy durr bele bumm cselekedtél utánajárás nélkül vagy sem. Senkinek sem kell tudnia semmit önmagától, de meg lehet kérdezni másoktól.
Végül pedig már csak magamról beszélek, és véletlenül sem rólad. Nekem is döcögősen indult a linux évekkel ezelőtt, de mivel kérdeztem és utánajártam, közben minden letisztult.
-
Tamás88
őstag
válasz
dzsidzsas #637 üzenetére
Noob.
Először is, ha lefagy, akkor ott igen nagy hiba lehet.
Másodszorra, simán le lehet cserélni egy másik Linuxra.
Harmadszorra, meg szerintem net nélkül telepítetted, nálam net nélküli telepítésnél angol nyelvű lenne Ubuntu.
Negyedjére meg a Windows telepítő lemezéről egy javítást elindítva nem kell újra telepíteni a rendszert. Ehhez találsz segítségen az interneten. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest