- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt én is aláírom, természetesen én is igényeltem .cer és .key kódokat, és szignóztam is nem hitelesített, vagy crackelt appokat. Volt is pár kevésbé okés telepítés is, de persze belefér.
Egyébként pedig mindig törekedtem nem általam szignózott appokat használni.a #41 hsz-re pedig nincs bocsánat...
-
Kedves kötekedő Úr!
Igen, tisztában vagyok vele, és igen, nem hiába alkották meg anno a Nokiánál ezt a biztonsági tanúsítványos rendszert.
Nem egy tört, majd szignózott szoftver okozott akadást anno, amikor én is feltoltam a S60v5 alá...
+ugyebár éljenek a fizetős Symbian appok!
-
...hogy a cikk címére válaszoljak, igen, szükség van alkalmazásokra!
Pláne, hogy nem csak okostelefonokra vannak alkalmazások.(natív és nem natívok)
Igen, tudom, a cikkben kifejezetten az okostelefonokra utalnak, de kérem egy sima, hagyományos zárt oprendszeres telefonra is számos - leginkább Java - alkalmazás van, ami nagyon is hasznos tud lenni a mindennapokban.
Ez ráadásul felfelé bővül, azaz az okostelefonokra írt appok már komolyabbak, és még jobban használhatóvá váltak.Természetesen minden a platformokon múlik. Sokan előttem felhozták a Symbian-nál létező dolgot, a szignózást, mint hátrány. (Ugye azért tisztában vagyunk,azzal a nem elhanyagolható dologgal, hogy a szignózandó telepítőfájlokat miért is szükséges szignózni?!
)
Ha Symbianra is csak hiteles, és legális forrásból kívánunk appokat elérni, akkor a szignózás sem szükséges.
Ami pedig a többi platformból elérhető appokat illeti, számtalan jó, de megannyi haszontalan progi is akad. Lehet, és kell is válogatni!Senkit nem lehet - és nem kell - elítélni, mert nem telepít külön programot a mobiltelefonjára!
Akkor sem, ha az a telefon pont az ilyen bővítésre teremtetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest