- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Mármint a frontlencse sérülése? Miért ne lenne az? Guglizz rá képekre, ha gondolod.
T72: "Látom megint sikerült kétballábbal felkelni"
Bal láb? Lehet. Stresszes meló? Lehet. Minden hírnél beírsz (akár többször is), és ezeknek nem kis része téves, irreleváns, félremagyarázó? Leginkább ez utóbbit valószínűsíteném
"Rally, stb: nem kell hozzá magas IQ, hogy vki felfogja: mehet a homokvihar-kategóriába, ott se kizárólag vattapamacsok szaladgálnak."
Ezzel megint magadat égetted be.
Látszik, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz; mégis beszélsz tovább.
Pedig már többen is rád szóltak, hogy floodolsz.
Homokviharban nem több-tízgrammos éles kő- és murvadarabok repkednek nagy sebességgel. Ott a finom szálló por és homok az ellenség, ami ahova csak tud, beférkőzik, beragasztja vagy karcolja-csiszolja a mozgó alkatrészeket. Ellenben rallin pont a kerekek által a földből kiforgatott és nagy sebességgel kilőtt éles kő- és murva-darabok vannak. Murvás közúton, és terepmotorosokkal terepen is kaptam már ilyen darabokat, saját tapasztalatból tudom mondani, hogy ezeknek ám van ereje. Volt olyan darabka murva, ami a sisakon lepattintotta a vastag lakkrétegeket és festéket egészen az üvegszálig, az ereje a fejemet egy kicsit hátrarántotta. Pedig alig 50-nel mehetett előttem az autó, és annyival mentem én is. Kaptam már olyat szintén nyugis tempónál mellkasra, hogy vastag motoros bőrkabáton és alatta páncélon át is olyan volt, mintha valaki bebokszolt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI POCKET 2 Standard kamera + PolarPro Cinema filter set kiváló állapotban eladó!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest