- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Nincs túl nagy probléma az ünnepek elüzletiesedésével???
Nem azt írtam, hogy nincs probléma az ünnepek elüzletiesedésével, hanem hogy nincs különösebb problémám a Valentin nappal. Én csak annyit írtam, hogy a Valentin nap sem kivétel, és képmutatás szempontjából nem áll rosszabbul, mint más ünnepek. De ha már itt tartunk, minek mérgelődjek azon, hogy másoknak nem olyan tartalmasak az ünnepek, mint nekem,és képmutatóak?
Nem baj, hogy utána hónapokig gürizik és zsíros kenyéren él, hogy visszafizesse a hitelt...az már mellesleg ugye?
Ez az ő baja, ő választása. Én nem vásárolok erőn felül ajándékokat.
-
fordfairlane
veterán
Szerintem nincs túl nagy probléma a Valentin nappal, az ünnepek túllihegése, elüzletiesedése nem új, és nem csak a Valentin napra jellemző. Az sem Valentin napi specialitás, hogy többeknél felszínes, a karácsony, a szeretet ünnepe is sokszor művi, egész éves nemtörődést próbál pótolni. A Valentin napi ünnep még új, szokatlan az idősebb generációknak, amelyik még nem ebben nőtt fel. Én szeretem az ilyen "szokatlan" napokat, néha jó, ha kicsit kizökkent valami pozitív hangulatú dolog is a normál kerékvágásból.
Ami az ajándékozási kényszert illeti, egy bizonyos intelligenciaszint felett szerintem ezt akár így, akár úgy, de fel lehet dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest