- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nem vagyok egy nagy ünnepguru, sőt keresztény se (se más...), de ezt annyira nem értem. A pogányok ünnepelték Jézus születését és ezzel volt bajuk a kereszténykenek?
Való igaz el lennénk Karácsony nélkül is. De miért baj az, ha az év 365 napjából van 1-2, ami megtöri a monotonitást? Mint lentebb leírtam ez egy OK az ünneplésre. Nem csak ilyenkor kell szeretni/szerelmesnek lenni. De aki így van, az egy kicsit sajátjának érezheti a napot. Nem kötelező ünnepelni, nem értem miért zavar ez egyeseket. Ez itthon leginkább a fiatal korosztály ünnepe.
Engem pl. sokkal jobban zavar a Pünkösd. Ez továbbra is tiszta keresztény ünnep, és munkaszüneti nap. Nem tudtam, hogy Magyarország államvallása a kereszténység...van még egy-két vallás, akikre nagy ívben sz@rik mindenki. Pl. lentebb írta valaki a hanukát. Velük mi van? Le vannak sz@rva, ünnepeljenek, ahogy akarnak.
Továbbra sem értem, hogy miért baj, ha valaki ünnepel. Van Föld napja is. Miért baj, ha van Szerelmesek napja? Senki se mondta, hogy ajándékot kell venni, vagy bármi. Ez egy nap, amit a szerelmesek magukénak érezhetnek, ki mennyira vesz, vagy nem veszi komolyan, és cselekszik e szerint. Ez megint tipikus magyar mentalitás. Ha nekem nem jön be valami, akkor más se ünnepeljen, mert szerintem hülyeség, akkor, aki ünnepel, az is hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest