- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Nem vagyok utólag bölcs, de nevetni tényleg jó. Ezért kezelek mindenféle ilyen kétes dolgot a helyén. A legtöbben pedig már az összeesküvés elméletekig elmennek sokszor. Ez kicsit elszomorítóbb. De szólj ha tévedek abban, hogy rengeteg megmondó és okos ember van itt a fórumokon.
-
szupermacs
veterán
válasz
Jim Tonic #49 üzenetére
Elfelejtettem idézni: ,,És mi van, ha nekem van egy Sony felcsatolható QX100-as kamerám, és ahhoz akarok venni egy laposhátú mobilt, de eddig nem kaptam mert senki se gyártott??? " - Mert szerintem ettől függetlenül senkinek sem fáj, ha ott van a kamera is a telefon hátulján.
És nem kellene készpénznek venni azt, hogy kamera nélküli telefon lesz. Ki tudja, hogy mit terveznek és mit akarnak. De látom sok a megmondó és nagyon okos ember. Itt mindig is sok ilyen volt. Néha régi topicokat olvasok vissza és nevetek, hogy miket próbáltak megjósolni az emberek és biztosra mentek, aztán meg nem úgy lett.
-
szupermacs
veterán
Nem tudom, hogy te ezt honnan szedted. Én a nyaralásra is a telefont vittem a Nikon D5100 helyett, mert bőven elég volt a pillanatokat megörökíteni vele. Nem akartam a tükrös gépet is cipelni a kiegészítőkkel és tartozékokkal. Ha valami komolyabbat akarok akkor persze a fényképezőt használom, de az már egyre ritkább. Pedig a telefonom csak a harmadába került és tény, hogy nem olyan a minősége. De nekem megfelel. Neked biztos nem. Nem tudom mivel fényképezel, de nem mindenki teheti meg, hogy 180-200K vagy afölött vegyen magának egy gépet (és ugyan ennyiért objektíveket) amivel már tényleg értelmes képeket lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Quadro FX 570 eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest