Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Köszönöm.

-
moonlight115
őstag
Sok boldogságot kívánok, évtől, hónaptól, naptól, órától függetlenül.

Miért csak most találtam ide???
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Minden jót kívánok neked!

-
Vakegérke
félisten
válasz
potyautas
üzenetére
Ez fura. Leszerelés előtt a laktanyában toboroztak a rendőrök, és arról volt szó, hogy 25 év szolgálat után lehet 100% pénzzel nyugdíjba menni. Nálam ez azt jelentette volna, hogy 46 évesen leszerelek, és csókolom.
Az ismerősöd hogy intézte el, hogy ennyi idősen befejezte a pályafutását? -
-
Kasya
nagyúr
Gratulálok!
Korabbi tevekenysegeid, temak es hsz-ek alapjan olyan 40-45 ev korulre saccoltalak. Nos, fiatalosan tartod magad igy latatlanba is.
-
kenwood
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Egyik rendor haverommal ket evvel a nyugdij elott kozoltek,hogy akkor meg 20-25 ev

Most kepzeld el az erzest,amikor 20 eve kockaztatod az eletedet szarer-hugyer,abban remenykedve,hogy 40 evesen majd a nyugdij mellett vallalt munkabol akar meg is tudsz elni.
Aztan celegyenseben kozlik veled,hogy ezt bebuktad
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen, ez sajnos korfüggő. Az '50-esek még elmehettek nyugdíjba 60 évesen, én '51-es létemre már csak korengedménnyel, mert 62 év volt a nyugdíj korhatárom. Elfáradtam, mindenből elegem volt már, nyugdíjba vonultam annak dacára, hogy ezért 8,4%-kal kevesebb nyugdíjat állapítottak meg.
Itt a táblázat, szerintem 5 éve is ugyanez volt.
-
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Pont ellenkezőleg! Ez lenne inkább a különlegességed, a bölcs őrült megtestesülése, nem egy átlagos és unalmas nagypapa. Arra senki sem lenne kíváncsi, de a slampos, hosszú hajú, fiatalos dumagépre sokan felkapnák a fejüket. Kár, hogy már megvolt a szereplő válogatás. Nem baj, majd szerepelsz benne sztárvendégként.

-
törölt tag
Gratula.

A Metaxa jó választás, de a fűszeressége miatt nem konyak. Legalábbis a görögök szerint.

-
G-Guts
aktív tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
A NyalóVilágban igenis lenne esélyed a győzelemre!
Ha még nem is illeszkednél be a társaságba, de ettől függetlenül érdekes a személyiséged és jó ember módjára viselkedsz, akkor a nézők úgyis neked szavaznának bizalmat. Én dobnék rád egy sms-t mindenféleképpen, de szerintem itt a fórumozók között is jópáran. -
Vakegérke
félisten
Köszönöm a jókívánságokat.

G-Guts: Bölcs őrült? Ez tetszik.

Ahogy potyautas mondta, nem nekem való a nyilvános szereplés. Kedvenceim közé tartozik a NyalóVilág, Cölöp vagyok, Farm, és az elsőben talán meg is állnám a helyem, de a nyereményre a legkisebb esélyem se lenne. Az öregeket hamar kiszórják. Arról nem is beszélve, hogy megszokott környezetemből kiszakítva úgy érezném magam, mint a partra vetett hal.looser: Anno a Hungarocamion esztergályosa voltam, így könnyedén hozzájutottam bármilyen finomsághoz, amit csak megkívántam. Volt fusi bőven, ennek eredményeként a szerszámos szekrényem alsó fakkjában volt bőven minőségi pia, kartonszám fincsi cigi. Nem lettek a kedvenceim, apránként elajándékoztam mindet. Igen, Trois Tours volt nálam is a favorit, meg a barack pálinka, no persze extra alkalmakkor, cigiben meg a Symphonia.
-
looser
addikt
Sok boldog évet még neked!
Szerintem jól választottál a Metaxaával, a szivarokhoz nem értek. Fiatalkorunkban (én még csak 40 vagyok :-) a Trois Tours és a Lánchíd konyakok voltak, amire emlékszem, meg a jugó piacról a Vinjak és Cezar, szüleim legalábbis ezt itták. Akkor még lehetett olcsón venni a patikában (közel) tiszta szeszt és otthon pancsolni a likőrt. Azért most jobb, szerintem :-)
Minden jót!
-
Argos
őstag
Nahát, nahát. Egy 65 éves szűz..

Gratulálok Jóuram és kívánok még annyit, amennyi jól esik! -
-
G-Guts
aktív tag
Vakegérke!
Eljött az idő. Meg kell lépned! Jelentkezned kell valamilyen reality műsorba. Az még jobban feldobná a vitalitásodat. Az ilyen műsor akkor jó, ha különböző személyiségek vannak benne. Te lennél a bölcs őrült. Hogy miért őrült? Azért, mert a bölcs az snassz, túl unalmas, ül komolyan és bölcselkedik. Kell valami, ami érdekessé teszi. Itt jönne a képbe az őrült jelző. Bölcs,de vannak fura, ezáltal érdekes dolgai. A furcsa bölcs vagy az érdekes bölcs szóra senki nem emelné fel a fejét, de a bölcs őrült...na az már valami.
A whisky - vagy whiskey és szivar kombóhoz pedig egészségedre!
-
Egészségedre! Remélem még jó sokáig írogatsz sziku69 és Luck Dragon topikjaiba.

-
greenity
senior tag
Gratulálok

Jó, hogy itt vagy köztünk
Legyél nagyon boldog 
-
Vakegérke
félisten
Ilyen minőségi pia plusz szivar csak különleges alkalmakkor került elő. Mikor leszereltem a katonaságtól, mikor megnősültem, a gyerekek születésekor, mikor nyugdíjba vonultam. No meg most. A következő majd 72 éves koromban, de ebben nem vagyok biztos, bár mérföldkő lesz az életemben.
Ami a levegő minőségét illeti, viszonylag jónak mondható a Kőbánya -Újhegyi lakótelepen, hiszen magas fekvésű terület. A szmog a belvárosban jellemző. -
zoltanz
nagyúr
Egészségedre!
Így tovább, amíg a sínek a végtelenben nem találkoznak.
-
zolikaDB
veterán
Akkor, igy, hogy szuletesnapod van, kvazi jol is jott a VV8, kis pezsges, legalabb estenkent megyunk a topikba, es lesz min logoutolni!

Isten eltessen! Aztan, ne hagyd sokaig allni azt a Metaxat, ha mar kibontottad
-
A szivarfüst nem egészséges, de a Metaxával koccintanék Veled. Na, de ilyen messziről kénytelen vagyok a saját készlettel megoldani. Van itt egy fiatalkorú M.Edina. Kb 19 (dl) és vörös
Egészségünkre! -
pikszel
addikt
Erőt, egészséget pajti!
-
draco31
veterán
Egészségedre!
-
Met
nagyúr
Még ugyan ennyit

-
Vakegérke
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszönöm.

Hááát, tudod, nem biztos, hogy akarok 95 évesen is élni. Egyszer lejár életünk felhúzott rugója, kinek mikor. Ha egészség van, és még élvezi az ember, hogy él, akkor rendben van. De ha megroppan, ne adj' Isten mások segítségére szorul, akkor semmi értelme a szenvedésnek.
Én csak két dolgot kérek az Úrtól. Gyorsan, és ne fájjon. A legjobb lenne, ha átaludnám magam a túlvilágra.
No de hol van az még...
Szerk: Virtuálisan koccintsunk, kezemben a szép pohár: egészségedre!

-
-
Eastman
addikt
Egészségedre! Sok boldogságot Mester!
-
thesound
addikt
Jó pöfékelést!

-
kmisi99
addikt
[link] Ő ha jól tudom 66 éves.
-
ncc1701
veterán
Neked legalább még van nyugdíjad. Nekünk már az sem lesz.
Muter is lassan nyugdíjas lesz, kora, ledolgozott idő alapján mehetne, de kb 1.5 év múlva jár le a hitel a házukra, úgyhogy azt még végigtolja. Mire oda jut, már 45 év munkaviszonya lesz, de azt mondja, lehet még utána is be fog járni, kellhet a zsebpénz. 
-
bacsis
Közösségépítő
hajr-hajrá, csak így tovább

-
Vakegérke
félisten
válasz
varga.tamas
üzenetére
Nem vettem komolyan.

Amúgy két okból nem dolgozom. Az egyik az, hogy nem veszem el a lehetőséget egy aktív álláskeresőtől. A másik az, hogy közel 45 év épp elég volt, elfáradtam.
-
varga.tamas
tag
"Addig is nyűg vagyok a társadalom nyakán, de attól kezdve már az okmányaim cseréje is fölöslegessé válik. Egyébként is, hetven fölött pofátlanság élni."
Kivéve ha dolgozol. Akkor nem nyűg vagy a társadalom nyakán...
Ui.: csak humorizálok, nem kell komolyan venni.
-
BoB
veterán
Egészségedre!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)