Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  veterán

  A Mac Mini-nél nincs gondom a hardverrel különösebben, bár egy Ryzen APU-val sokkal jobb lenne. Az ára a nagy probléma. Nem felfelé, hanem lefelé kellett volna vinni azt, hogy ne csak a PR szövegekben szólogassanak be a Windows/PC szegmensnek . A Mac Mini lehetett volna a "value" Mac. Most valahol a senki földjén helyezkedik el. Láthatatlan az iMac vonalhoz képest, szóval image növelésre nem jó egy fotó stúdióban és túl drága ahhoz hogy valaki csak a beltartalma miatt megvegye.

  Nem csak az a probléma az MB szériával, hogy egymásnak jelentenek konkurenciát, hanem hogy az egyik drága, a másik drágább, a harmadik még drágább. Nincs ami átvegye a régi 2. gen MBA szerepét. Ezzel nem növelni hanem csökkenteni fogják a Mac-es tábort.

  Annyit látok, hogy mintha újra akarná pozícionálni magát az Apple és prémiumból egy még prémiumabb termékeket gyártó cég akar lenni. Sajnos ezt nem a termékek fejlesztésével akarja elérni, csak az árcédulán lévő szám növelésével. Szinte minden terméke drágább lett sokkal az elmúlt pár évben. A piaci hírek szerint ez a húzás nem jött be nekik.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák