- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05styp
tag
hali!
Az miért van hogy ha bekapcsolom a gépet pár percig érzékeli a blu-ray meghajtót, utána meg nem látja. újra kell indítanom a gépet ahhoz hogy megint lássa...
kerestem firwmware-t a meghajtóhoz, talált olyan nevű meghajtóhoz, de hibát írt ki mikor megpróbáltam feltelepíteni.
segítsetek PLZ!
-
Nyugdíjas
nagyúr
SZépek. Nagyon is. Apple-n kivül a másik gyártó aki képes rávenni, hogy nélkülözzem az észérveket,ha a termékeikről van szó. Mit tesz egy jó designer, ugye...
-
k.
őstag
Ugyan egyébként nem jelent meg de még jópár szériát bemutattak.Volt köztük minden ami szem, kéznek ingere.
-
k.
őstag
Hmmm! Szinte biztos hogy ez lesz a köv notim.Irtózatosan bejön amelett filmnézére is kivállóan alkalmas jah és persze vaio
-
luw2win
őstag
Hát ez nagyon a toppon van...nagyon csipem a sony cuccait csak néha túl meg kell fizetni a minőséget
Bár ennél a tipusnál sztem korrekt lenne az 1000-1500 eurós ár
-
orbano
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
a sonynál hosszú évek óta alkalmazott, és a márkára jellemző billentyűzetkialakításra gondolsz?
a 4 évvel ezelőtti vaiomon is ilyen volt
egyébként ez a noti eszembejuttatta, miért szeretem a vaiokat.
ja egy jellemzően vaio notebook az apple-időszámítás előttről: [link]
az apple-t még meg sem alapították, amikor a sony már élen járt az ultrahordozható notebookok terén
-
kohi
tag
nagyon szép ez a gép is
és az ára is elfogadható a társaihoz képest
a bill valóban olyan mint a macbookoké de ez azért van mert a sonynál már nagyon régóta készítenek ilyen billentyűket
örülnék ha elterjedne a többi gyártónál is, és nem csak a full prémium kategóriában mivel nagyon jó vele gépelni. -
janpotocki
senior tag
logikailag nem lehetséges, hogy egy nagyjából 2005 óta időről időre alkalmazott megoldást egy 2008-ban bejelentett termék ihlessen. azt persze nem tagadom, hogy a macbook hatására bátorodott fel a sony, és tette rá ezt a billentyűzetet a nagyobb noteszeire, ráadásul egyszerre többre
-
Ulkesh
őstag
válasz
janpotocki #5 üzenetére
"ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor"
Ez enyhe tévedés, mert a Sony által bevallot dolog, hogy a MacBook billentyűzete ihlette meg őket.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
janpotocki #5 üzenetére
igen tudom én mindezt, csak a mostani Value notijuk is marhára hasonlít, ennél sokkal jobban
Én nem az Apple-t akarom védeni vagy a Sony-t ócsárolni, mert egyikhez sincs semmi közöm, csak furcsa, hogy mindenki az Apple-t szídja és mégis a többség őt próbálja meg valahogy utánozni
-
janpotocki
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
nem tudom, hogy lenne ez a macbook air koppintása, méretben, kinézetben, alapelveiben sem hasonlít. ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor, de ha nem akarunk ennyire visszamenni, itt egy tavalyi modell: [link]
-
Alvin_ti4200
félisten
Csípem a Vaio-kat, de azért ennyire látványosan nem kéne kopizni a MacBook Airt
-
tob!as
tag
Hmmm. Végre nem egy x3100-al ellátott noti!!! Eddig is tetszettek a VAIO cuccok, de ez aztán tényleg ott van a toppon
-
^Clown
addikt
Hű, nem vagyok oda a Sony cuccokért, de ez tetszik...
-
DeltaPower
addikt
ilyen marha széles kijelző alá elfért volna egy numpad is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest