- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Telefont hátul fogom és az oldalához ér a kezem. Ergo nem az előlapot markolom meg. S10pluszon ott a 2 kamera, tehát ez is csak gyártó kérdése ( arról nem is beszélve hogy a felhasználók többsége inkább azt akarna hogy az a plusz 1 szenzor ne lenne ott, kevesebbet venne el a kijelzőből... Speakerre adtam a példát reakciót nyilván nem kaptam! Ha én elolvasom az irasodat örülnék hogyha te is megtisztelnél ezzel. Köszi.
Értesítési led helyett van aod, de tudom itt sokaknak nagyon fontos, nálam sosem volt az.
Mi az hogy fals? Ilyen elven a tiéd az.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
Nehezebb -relatív, nekem nem nehezebb semmivel, sőt kisebb a telefonom szóval könnyebb!
Bajosabb szintúgy
Nem gondolom hogy ez hozna kompromisszumot az előlapi kamerában. Aki akarja megoldja. Speakert sem gondolnám hogy rosszabb egy iPhone x-Ben mint egy iPhone 8-ban (legjobb példa)
Szenzorok, gondolom pl infrás arcfelismerőre gondolsz, na ez talán de ez nagyon kevés ahhoz képest mit kapunk..Ryoo Ne ejtsd le, most erre nem tudok mást mondani.
Nem fog azért jobban kicsúszni mert kisebb a káva.[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Blizzardking #30 üzenetére
Tégla csak példa volt, két teljesen ugyanolyan darab (Azaz mindenben megegyezik) kivéve a deisgnben az egyik tetszik a másik meg nem. Biztos azt fogod venni amelyik nem tetszik...
A szépség relatív, oké ezt senki sem tagadta. És elfogadom hogy neked meg a méretes káva jön be. Én nekem nem, és örülök hogy akkora kijelző amit most használok elfér relatív kis helyen, néhány éve ezt csak tepsin kaptam volna meg. Ha meg nem hoz lázba a teljes kijelző azt is elhiszem, de viszont az tény hogy keskenyebb kávás kijelzőn nagyobb a hasznos felület. És ez nem ízlés kérdése. A piac erre halad.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
Ja értem. Ezen az elven minden előny.
De legyen ha ti ezt akarjátok.Rondasággal is ki lehet tűnni.Akarom mondani alacsony screen to body ratioval isBlizzardking: két tégla között te melyiket vennéd azt amelyik tetszik, vagy azt amelyiket nem? Naugye
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...