- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
A 2 magos 8500-as remekül működött. Óriási különbséget most sem veszek észre. Edge, Firefox, Visual Studio, Office azon is kb hasonlóan gördülékenyen futott, mint a mostani gépemen. 2010-ben miért bolondultál volna meg a 2 magostól? Akkor főleg az volt, és még a játékoknak is elég volt (tudtommal).
-
envagyok
veterán
Ha nem videót rendereltél hanem böngésztél játszottál akkor sok értelme nem volt a 4 magnak.
Mondom ezt úgy hogy 2006 végén már q6600 volt.
Utólag 2 magost vettem volna, azt sokkal jobban lehetett húzni, átlag lapban is mentek 4ghz-et, míg akkoriban az Abit IP35-ben szenvedősen volt meg a 2.8 a quaddal. -
Chaser
legenda
link?
rákresve én ezt látom, semmit kb
olyan tesztre gondolok amik "nagyoktól" vannak, pl anandtech, thw, hwu, stb
cpu-ról is rebesgették hogy lesz szép ipc upgrade de ez nagyon nem úgy néz ki ( :
igp-nél sejthetően tényleg van upgrade, engem leginkább az érdekel kódlásban/renderben mit tud besegíteni ha tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest