- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A képektől én sem vágtam hanyatt magam, de leszűrhető, hogy a global illumination elég jó minőségű. A spec map is elég jó minőségű marad mellette [link]. A DoF is eléggé komplexnek tűnik.
Valszeg a főbb változások a compute shader erős hasznosítására mentek, hiszen jóval komplexebb effektek kreálhatók vele a shared memory hasznosításával. -
Psychopeti
senior tag
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Ezektől még nem vágunk egy hátast, jöhet inkább egy TechDemo vagy valami kis videó
-
-
Löncsi
őstag
válasz
Plazmacucci #57 üzenetére
Elhiszem, én először Unreal 3 motort kb. 2008 környékén láttam futni az UT3 személyében egy HD4850-el.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Plazmacucci #57 üzenetére
De 76gt-vel már futtatható volt a legelső U3-as játék (vmi robotos cucc volt, egy űrállomáson), ha a next gen opciókat nem erőltettük (ultra high, post-process, stb), akkor még 40+ fps is megvolt vele.
76gt, A64 3200+, 1Gb ram. Ugyanezzel a konfiggal 40 fps-en Gears of War-oztam.
szerk: azt se minimumon...
Nem tudom ez melyik évben volt, de akkor akkorát mégsem tévedtem ezek szerint. -
Én 2006 karácsonyán vettem gépet 200k-ért, ma csak legózni jó (A64 X2 4200+, 7600GT 1GB ram). UT3 kicsit nyögött rajta, majd kapott 2008-ban még egy giga ramot, és egy 4670 Radeont. Azóta is játszok rajta, 19"-os monitoron a legtöbb játék mediumon elfut a monitor natív felbontásán. U3 és a Gears of War meg high beállítások mellett sem akad.
-
Teasüti
nagyúr
Hála a konzoloknak egy jól megírt játékot (ami alatt olyan mértékű optimalizációt értek, ami a nagy könyvben meg van írva - pl U3 játékok tapasztalataim alapján ilyenek) ma is vígan játszol 8800-assal.
(#54) zoltanz
Annak hol van olyan grafikája, mint bármelyik U3-as játéknak?
Sőt, az egy bughalmaz out-of-the-box. Nálam annó még a dinamikus fény-árnyék is hibás volt.
Maga a játék amúgy tetszett, csak hát mediumon kellett játszani, mert max-on bugos volt. -
Teasüti
nagyúr
Azért még kérdéses lesz a gépigény, mert ha ezt a "semmi extrát" mondjuk egy 5-6 éves gépen is hozza a motor, akkor az nem kis dolog lenne.
(ugye könnyű moddolt Crysis-t futtatni high-end gépen)U3 ilyen téren sztem a valaha volt legjobb motor eddig, azok a játékok stabil 60 fps-el mennek nálam. És ezt nem lehet elmondani majd hogy nem egyik másik készítő motorjáról sem.
-
teeem
aktív tag
semmi extra, puha.
-
-
Silentfrog
veterán
Ez a Crysis melyik verzioja mert ilyen helyszinek nálam nincsennek,,,
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
Nemtudom én csak az összhatást nézem.
Nem pisilok be attól, hogyha eggyel több hajszál van a muksó fején. -
-
Shing
őstag
Moddolt Crysis 1: Még mindig a legszebb.
http://i41.tinypic.com/96gbjm.jpg
http://cdn.overclock.net/d/d7/d70b63b7_amazon2.jpeg
http://i.imgur.com/TW3TZ.jpghttp://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk
Nem mindegyiknél van használva textúra mod, és akkor még mindig lehet jobb config fájlokat is csinálni...
Szerintem ettől nem szebbek azok a képek. -
danikollar
őstag
Szerintem sem ekkora képekkel kellett volna kijönni, a Crysis 3-nál is ilyen kicsi képek voltak.
-
kinetone
tag
Ezek a képek a Diablo 4-ből vannak?
-
Angel1981
veterán
-
Low Noise
senior tag
Nem értem mi ez a fintorgás az első kép rendkívül részletgazdag a hegy pedig fotorealisztikus. Amúgy meg lehetett már videókon látni az Epic különböző 3.x -verziós motorját, ha az szép volt akkor sejthető, hogy a 4.0-val se lesz gond. [link]
Ha az Unreal4 és a Cryengine3 elterjedt grafikus motorok lesznek az lesz a jó világ
-
Silentfrog
veterán
Jó ez,csak nem nagyon!
-
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Ja egy Dragon Age 3 az első rész készítőitől, pofás grafóval (tőlem UE3 is) és fizikával, 100 óra tartalommal, baráti gépigénnyel, mint ahogy azt az ilyxen motorú játékoknál megszokhattuk. Mese habbal?
-
kNG
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Én is abszolút! Amúgy is nem gyenge a mostani motor sem, lásd batman arkham city dx11 kimaxolva azért dob valamit!
Ettől több számomra jelenleg nem is kell grafikai szinten!
-
-
Recon666
Közösségépítő
Jó lesz ez. Főleg ha mellé jól optimalizálják ahogy eddig.
-
A hegyek hálós szerkezetéről a Crisys2 tesszellált láthatatlan óceánja jutott eszembe. Ezt sem lesz olcsóbb számolnia a gépnek
-
zoltanz
nagyúr
Rombolhatóság jól néz ki már a 4-ben.
-
haxiboy
veterán
Én vagyok a hülye, vagy ennek volt a Real Time Rendering videója Samaritan fantázianévvel?
Edit : Mármint az EngineEgy Mass Effectet (vagy abban a környezetben) játszódó játékot ezzel a grafikus motorral el tudnék képzelni
-
DeSanto
őstag
Mi a baj a 3-al?
Van még ebben elég sok lehetőség.... -
Teasüti
nagyúr
Mi olyan nagy szám a mélységélességben? Régen minden éles volt a képernyőn egy játékban - a legközelebbi és a legtávolabbi részlet is. Hiányolom is azokat az időket...
Erre elkezdték ezt a baromságot, mintha filmet kellene nézni, nem is játszani...
Még jobban irritálja a szemünket, gyorsabban is romlik ettől.(#11) pkornel
Sztem arra még várni kell egy pár évet, hogy valós időben renderelje a pc az Avatárt. -
Rayyy
senior tag
Azért a részecskeeffektek, meg a mélységélesség ilyen formában elég durva játék közben. Szerintem jó képek.
-
Teasüti
nagyúr
Csak engem irritál teljességgel a fókusz variálásra és a csökkentett mélységélesség a next gen játékokban?
Egyszerűen az agyam elhagyom, mikor célzok egy fegyverrel és vándorol a fókusztávolság közelről messzire, bemosva a fél képernyőt.Vmint már 5+ éve bevezették a HDR-t, erre meg elvakít a grafika a hülye kiégett kültéri bevilágítással.
Sztem qrvára nem kéne erőltetniük ezeket a szar bevillanós és becsillogós effekteket.
Nem egy kamera lencséjén keresztül látjuk a világot. -
pkornel
aktív tag
Szép meg minden , de ez nem valami nagy ugrás így képek alapján!
És még ők azt nyilatkozzák hogy ezzel a motoral akarják arra kényszeríteni a konzol gyártókat hogy olyan gépet csináljanak ami Avatár szintű grafikát tud kipréselni!!! -
Gergosz2
veterán
És ez melyik konzolra készült? Gondolom xboxra .
Amúgy látszik rajta rendesen , hogy egy kis utómunkát végeztek PS-sel. -
banhammer
veterán
A képeken látszik, hogy a poligonszám megnőtt, de ennyi erővel rá lehetne azt is fogni, hogy render képek.
-
Löncsi
őstag
Várjuk mihamarabb,ütni fog.
-
zoltanz
nagyúr
Azért javút, de ebből nem nagyon látni semmit, talán a fények jobbak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eddig semmi extra. VÁrom a mozgóképet.
-
waithEard
őstag
Csak én vagyok vak, vagy a képek nem jók? Szvsz eddig semmi kiugró....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged