Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
bolondember #9 üzenetére
Ertem, tehat muttassak meg mindenkinek hogy hogy kell ezt megcsinalni, es akkor legyen az hogy mostantol mindenki telefonja rebootol? Ebbe esetleg bele se gondoltal?
-
bolondember
MODERÁTOR
1-nem a kedvenc telefonmárkám
2-volt már valaha egy értelmes hozzászólásod is, vagy csak flémelni, fikázni jársz ide?
3-MAGA a felvétel hitelességét vonom kétségbe valamilyen szinten - mert ha ESETLEG azt is látjuk, h elküldi az üzeneteket, satöbbi, akkor IGEN NAGYMÉRTÉKBEN emelkedne a hitelessége a videónak, értem? vagy értelmezni, az nehezebb, mint fikázni? -
evone
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
Nem akarod elhinni hogy a kedvenc telefon markad is csinalhat szart?
-
válasz
Depression #6 üzenetére
A DCT-3-as Nokiáknak is volt ugyanilyen kódja.
Jó volt, a 3310-esemen ki lehetett választani, hogy Nokia vagy Siemens fagyasztót akarok küldeni -
viszta99
tag
Nekem még nem volt olyan telóm,ami ne fagyott volna ...
-
Mazsika
őstag
volt ott sokféle kombináció, minden telóra amivel fagyasztani lehetett... láttam már olyan képet is ami számolt vissza és resetelte a telefont, meg régen valami sms-t ha küldtünk nokia vagy nemtom milyen telóra akkor megfagyott! amúgy ez miért is lenne fake?!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bolondember #2 üzenetére
A bluetoothra gondolsz? 3650-es fórumokon fent van
-
bolondember
MODERÁTOR
nem akarok beszólni, de, izé.
mindegy - nemnagyon, kicsit fake-szagú..
attól még lehet..
-
Mr.Csizmás
titán
Nokia 3650-est úgy lehetett resetelni, hogy BT csatlakozás esetén a másik ezköznek valami hülye és furcsa neve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged