- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
bolondember #9 üzenetére
Ertem, tehat muttassak meg mindenkinek hogy hogy kell ezt megcsinalni, es akkor legyen az hogy mostantol mindenki telefonja rebootol? Ebbe esetleg bele se gondoltal?
-
bolondember
MODERÁTOR
1-nem a kedvenc telefonmárkám
2-volt már valaha egy értelmes hozzászólásod is, vagy csak flémelni, fikázni jársz ide?
3-MAGA a felvétel hitelességét vonom kétségbe valamilyen szinten - mert ha ESETLEG azt is látjuk, h elküldi az üzeneteket, satöbbi, akkor IGEN NAGYMÉRTÉKBEN emelkedne a hitelessége a videónak, értem? vagy értelmezni, az nehezebb, mint fikázni? -
evone
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
Nem akarod elhinni hogy a kedvenc telefon markad is csinalhat szart?
-
válasz
Depression #6 üzenetére
A DCT-3-as Nokiáknak is volt ugyanilyen kódja.
Jó volt, a 3310-esemen ki lehetett választani, hogy Nokia vagy Siemens fagyasztót akarok küldeni -
viszta99
tag
Nekem még nem volt olyan telóm,ami ne fagyott volna ...
-
Mazsika
őstag
volt ott sokféle kombináció, minden telóra amivel fagyasztani lehetett... láttam már olyan képet is ami számolt vissza és resetelte a telefont, meg régen valami sms-t ha küldtünk nokia vagy nemtom milyen telóra akkor megfagyott! amúgy ez miért is lenne fake?!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bolondember #2 üzenetére
A bluetoothra gondolsz? 3650-es fórumokon fent van
-
bolondember
MODERÁTOR
nem akarok beszólni, de, izé.
mindegy - nemnagyon, kicsit fake-szagú..
attól még lehet..
-
Mr.Csizmás
titán
Nokia 3650-est úgy lehetett resetelni, hogy BT csatlakozás esetén a másik ezköznek valami hülye és furcsa neve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest