- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Normálisan működő kompatibilitási mód? Na ez az ami nem igaz! Nem tudom mivel próbáltad, de ne általánosíts, mert ez nagyon nem igaz.
(#207) hcl: ha van .net linuxra (amiről én eddig úgy tudtam hogy csak a MONO csomaggal működik, ha működik) akkor adhatnál pár linket vagy instrukciót hogyan telepíthető, mert Autodesk programokat használnék és újabban mind .NET -re van ráfektetve, és semmi esélyem beüzemelni (pl.: Autocad Civil 3D).
-
kriszpontaz
veterán
Igen, olyan mintha Win7 lenne, de mégis 1 évig nem tudtam a gépen dolgozni mert az Autocad Civil3D Win8 alatt úgy f*sta össze magát indítás után hogy ihaj. Patch nem érkezett hozzá, meg kellett várni a 2014-es verziót mert nem lehetett használni alatta. Játékokhoz biztos jó, de munkához egyszerűen használhatatlan volt. Itt nem szövegszerkesztésre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest