- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
dehogynem, ebben a bejegyzésemben is megtalálható a linkje:
"Itt látszik nagyon a kapkodás, a félkész Windows RT (=Modern UI-s) szoftverek a Windows 8/RT eszközökön, az app-ok hiánya és még ezernyi idegesítő dolog. Dancsó Ádám nagyon jól összeszedte a hibákat és a hiányosságokat a Microsoft ökoszisztémát illetően, írását itt olvashatjátok."
-
Sweet Lou 6
addikt
"Ami már pár éve a piacon van, az megy általában."
általában - mert sajnos akadnak szép számmal kivételek. Idéznék a blogomról:
"Mert a PC hiába volt viszonylag friss (egy éves), a benne lévő wi-fi kártya már a 4. évét koptatta. Volna, ha 12.04 alatt működött volna. De nem. Az askubuntu.com-on találtam meg egy sorstársamat ([link]), aki ugyanazzal a problémával szembesült, mint én: 10.04 alatt tökéletesen működött a wifi, 12.04 alatt viszont nem. És rengeteg ilyen van más, frissebb kártáyával is (pl. [link]). Itt még szóba jöhetett volna, hogy felerőszakolom rá a régebbi, de működő drivert, amit a Debian Squeeze repojából szereztem, de az az igazság, hogy ezek után elegem lett kicsit az ubuntuból, gondoltam szívjon az vele, akinek több élete van."
-
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest