- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most neked a +1
Ezt ugy irom hogy kb 9 eve symbiant hasznalok,most is ,de a nokiara egyet lehet irni ,hogy ezt jol elkurtak nem most hanem kb 5-6 eve,a mostani helyzet csak a folyamat vege ,kovetkezmenye..
MR007RM
Penzuk es erejuk akkor még megvolt,de amit mar fenetebb irtam,egy lomha batarkent mozogtak,mozognak a technologia akkori es mai piacan...
Wollandal egyet kell hogy ertsek,mind amellett hogy a nokianak akkoriban a hazon beluli rendszere miatt nem is lehett ut a droid,arra csak egy ceg reagalt nagyon jol ... -
-
Van pár cég a tözsdén és lesz még pár cég a tőzsdén aki szintén megteszi.
ENRON.
Az USA legnagyobb könyvelési csalása pl.
Akkor a Nokia miért lenne kivétel? /megjegyzem, én csak a lehetőségre utaltam, nem tényt közöltem./
Hogy mondta Hofi?
"10 malacot exportálunk, a többit megeszük!"
-
-
MR007RM
addikt
Olvastam a L920-as topikban olyat hogy fagyott és újraindult magától. Nyilván nem a többségnél, de volt ilyen, vagyis annál is jelen vannak ugyanazok a hibák mint máshol. Nem atomstabil.
A WP rendszerét fényezheted, de minden mindennel összefügg. A használók szempontunkból mindegy hol a hiba forrása, ha van és nem javítják elég gyorsan.
-
Bocsi elirtam 7.5 akart lenni...amugy a tendencia nem valami biztato sajnos,nem bovul annyit a wp piaca,mint amilyen mertekben a symbian es a bb piaca csokken. Tudom fiatal rendszer, es betett az ms toketlenkedese is neki,lassu frissitesek es kicsit lassan reagalnak a piaci igenyekre...bar vedelmukre szoljon nokia es bb se egy kapkodo idegbeteg amikor a valtoztatasrol van szo...
-
Lehet hogy igazad van,de az n9 is korlatozottan volt kaphato,a nagy piacokon nem arsitottak,ellenben nalunk kaphato volt"mintha mi lennenk a nokia egy flagship,felvasarlo helye..." amugy az n9magaban 1 keszulek volt a wp7 szeriabol ellenben ott volt a 710,800,610 emlekeim szerint...amugy erdemes megnezni a tavalyi adatokat a halott symbianbol még mindig mennyi ment el, es ehez kepest a wp7.8 bol mennyi ...tudom erre lehet mondani mindenki a wp8 ra vart. Van benne valami ,mert en is emiatt vettem inkabb 701 es nokiat semmint 710 est,mert valami azt sugta hogy az ms megint bepalizza a felhasznalokat,es teljes erteku frissites nem lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged