Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quintipor
csendes tag
Ha működik, akkor sem egy Firefox barát weboldal...
IE8 alatt rendben van az oldal.
De ennyi pénzből megoldhatták volna, hogy optimalizálják FF-ra. Főleg, hogy a világon pont Magyarországon az egyik legnagyobb a felhasználói tábora...No comment
-
Sas madár
őstag
Gondolom előbb utóbb erről is elmondja a számvevőszék a véleményét,csak tudnám azok is miért vannak ha az ő észrevételeik sem nyomnak a latba,rendszeresen figyelmen kívül hagyhatók.
De majd ha évek múlva megszűnik a cég aki vitte lét akkor majd nagy nyomozás és ugye ott majd jól mutat a számvevőszék már mikor megmondta.
Siralom.
-
Dr_Syrex
senior tag
ebből is látszik, hogy komoly használatnak van/lesz kitéve a portál és természetes, hogy mindíg előjöhetnek hibák, De hogy az egész lerohad már megint...

Ennyi pénzből illene olajozottabban működnie.Javítson ki valaki, de ekkora összegből már össze lehet hozni egy olyan rendszert, amelyik lazán elboldogul ennyi emberrel, de mivel biztosan rugalmasnak tervezték, ezért jóval több felhasználót is ki tud szolgálni.
azt meg már csak remélni tudom, hogy ebből az összegből nem csipegettek maguknak egyesek.
-
chepavel
aktív tag
válasz
Sas madár
üzenetére
Bizony, sajnos ez így van..
De, az, hogy ez az új szerkezetű portál még az 5 mrd-ba sem fért bele, megint csak elszomorító.. Sajnos valóban több ez már, mint "nevetséges".
Ami pedig meg ugyancsak szomorú, hogy itt is hiába látjuk, hogy nem megfelelően történnek a dolgok, nem tudunk a felháborodáson kívül mit csinálni.
Jaah, és még valami: Ennyi kiesést kisebb, "kevésbé fontos" rendszereken sem engednek meg.. Magas rendelkezésre állás, mi?! :S
-
Sas madár
őstag
Hát ez igazán nagy eredmény

Nevetséges az egész történet,aki picit is ért ehhez a rendszerépítéshez nevetne de azt hiszem sírni kell inkább ,hogy ilyen manapság lehetséges.
Aránytalan pénzért színvonalon aluli teljesítmény...?Majdnem pontot tettem az előző mondat végére de ez a közelében sincs bármilyen szintnek.
-
chepavel
aktív tag
Nah, sokan kértétek: Hír, hogy éppen ment egy napot.

-
kymco
veterán
Kis magyar abszurd... nevetnék rajta, ha ez egy abszurd színházi előadás lenne, csak nem az....
-
fatal`
titán
Vicc.
-
Rossi
addikt
Szánalmas, mint ahogy majdnem minden ebben ez elb@szott országban. Már bocsánat.
-
dudasj
tag
"Talán az juthat a demokráciában bízó újságíró eszébe, hogy vajon ma estére közlik-e a lapok az infokommunikácóért felelős kormánybiztosnak, Baja Ferencnek, illetve az üzemeltető, a Kopint-Datorg Zrt. vezetőjének, Oláh Istvánnak a lemondási nyilatkozatát."
MI vagyunk gyengék, ez azért nincs így...
Talán tükörbe is kellene néznünk néha, nemcsak mindig panaszkodni. Más országokban pont ez a következmény, itt nem - azért mert hagyjuk. -
-
EmberXY
veterán
Remélem is, hogy nem kell ilyesmivel foglalkoznom....
De ha tényleg ilyen nagy a baj, hogy az üzemeltető hibájára való tekintet nélkül fognak büntetni több száz/ezer céget, abból háború lesz, ha tényleg ilyen szarul működik ez az ország.
Én továbbra sem tudom elhinni, hogy más hibájából bármilyen hátrány érné a vállalkozásokat, még ha a bíróság csiga lassan dolgozik, akkor sem..
Ha mégis, akkor én vagyok a legboldogabb, hogy nincs cégem.Narxis: Attól függetlenül, hogy hány óráig nem elérhető? És ha másnap sem elérhető?

-
EmberXY
veterán
Hát ne ba' már meg, ha mint fentebb írták, és ha tényleg úgy van(nekem fogalmam sincs, de ez a része nem is érdekel, én is csak megkérdeztem), hogy az egyetlen beadási mód nem működik az üzemeltető hibájából, akkor nehogy már ne lehessen rájuk verni a felelősséget.... Ez tényleg csak a Marson fordulhatna elő..

-
-
EmberXY
veterán
Ez esetben nem ártana olyan programozókkal csináltatni, akik már láttak működő portált..
Szánalmas, hogy ennyi pénzért nem tudnak összerakni egy működő rendszert...
Szerencsére nekem nincs szükségem arra az oldalra, a bevallást bedobom egy borítékba, postára úgyis megy az ember, az a kis plusz munka már nem árthat meg...
dabadab:: szerencsére nem csak én nem vagyok naprakész ebben a dologban, mindenesetre akkor sem a vállalkozások hibája, ha az állam hülyesége miatt nem tudják beadni, ha ezért megbüntetik őket, az már tényleg maffia munka...

-
"nem értem, hogy mit kell rajta problémázni, hiszen nem a vállalkozás hibája, ha nem adja be."
Az a baj, hogy ez messze nem ilyen egyertelmu dolog, nincsen ra egyertelmu torvenyi szabalyzas. Egy megcsuszott bevallast 100k - 500k Ft osszeggel buntethet az APEH, marpedig egy kisebb, par fos konyveloirodanak siman lehet tobb, mint szaz ugyfele. A tovabbiak kiszamolasat rad bizom.
"egyébként postai úton nem lehet beadni, mint az SzJA bevallást?"
Nem, 2007 januar 1. ota (a maganszemelyeket leszamitva) mindenki csak es kizarolag az Ugyfelkapun keresztul adhatja be.
-
EmberXY
veterán
Valóban, én cég és vállalkozás nélkül is nagyon jól megvagyok, nem panaszkodom.

dabadab: ha csak ott lehet beadni, és nem működik, akkor nem értem, hogy mit kell rajta problémázni, hiszen nem a vállalkozás hibája, ha nem adja be. Mindig csak a felesleges idegeskedés....idegeskedjen rajta az, aki felvette érte a milliókat.
(egyébként postai úton nem lehet beadni, mint az SzJA bevallást?) -
-
EmberXY
veterán
Értem már.. nekem ilyen problémám még sosem volt, pedig minden iratom megvan, és nem szoktam sorban állni.
Csak simán bemegyek, és elintézem..
Legutóbb START kártyát igényeltem, bementem az APEH- hoz ügyfélfogadási időben, 20 percen belül kezemben volt az igazolás.
De biztos van ésszerűbb módja is (hogy milliók szivárogjanak el). -
EmberXY
veterán
Van egyébként, aki használja, használná a kormányzati portált?
Én egész jól megvagyok nélküle... -
luciferc
őstag
Jobb helyeken ilyenkor azért (is*) mondanak le, hogy 10 perccel később ne rúgják ki őket páros lábbal. Baja elvtársat már rég meneszteni kellett volna, ahogy a Kopint vezetését is. Mivel ettől nem kell félniük, így "természetes", hogy nem mondanak le.
* mod: valószínűleg kevesen, de bizonnyal vannak, akik saját erkölcsi mércéjük miatt mondanak le
-
Integra
titán
"...when it's done..."
honnan is rémlik vajon ez az elhíresült válasz... -
atike
nagyúr
Temessék az IE6 mellé...

-
Myers
senior tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Eszükben sincs lemondani! Görcsösen ragaszkodnak a pozícióhoz, mert nagyon nagy a havi fizetés, és csak ez számít! Nem számít, hogy mekkorát égnek, hiszen tűzálló az arcuk. Ezen kívül valószínűleg kormányváltáskor úgy is repülnek, akkor meg minek mondanának le? De addig még az utolsó cseppet is kifacsarják a lehetőségből!!!
Gátlástalan nyereségvágyó banda! De nem kell megilyedni, nem csak ők ilyenek. Aki magas állami pozícióban van, annak a 98%-a gyakorlatilag ilyen. Korrupció, haverok és önmaguk helyzetbe hozása, többszörösére felsrófolt árú megrendelések, stb...
Kár hogy nincs géppisztolyos smile. -
gabor85
őstag
A Prohardver! lapcsalád fórumain fórumozó összes Kopint-Datorg dolgozót kéretném bannolni, mivel nem a munkájukal foglalkoznak!

-
tBKwtQS
csendes tag
Lassan eljutunk oda, hogy az lesz hír értékű esemény, ha tökéletesen működik.
-
Depression
veterán
Megvették 4,9Mrd-ért az Ubisoft DRM rendszerét, a maradékból meg vettek egy p4-et.
-
OliApa
aktív tag
És mind ez 5.000.000.000.- azaz ötmilliárd forintért!!! Valaki nagyot kasz(sz)ált. A jó kurv@ anyjukat. Tolvajbanda!
-
dízelracer
őstag
Mit baszakodnak már ennyit
? Páros lábbal ki kell rúgni mindenkit akinek valaha is bármi köze volt a portálhoz és hívni egy külföldi céget aki "nokiásdoboz" nélkül tizedáron megcsinálná.
Valaki csapjon már az asztalra! Jobb helyeken egy ilyenért az első alkalom után sűrű elnézés kérések közepedte magától félreállna a project vezető és teret engedne másnak. Ehhez képest mi a helyzet itt???
Sajnos ez is csak egy tipikus magyar történet -
fail.castel
csendes tag
fail.
-
hemaka
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja bocsi, az a tiéd volt, mindjárt tovább küldöm.

-
remington2
senior tag
Látjátok, mit tettetek a negatív hullámaitokkal?
-
kingabo
őstag
"a mai napon kivetelesen MUKODIK"
Ekkora bizalmat én még nem láttam. Az elmúlt 5 percben működott is lassan kivételes hír értékű lesz.

"akkor MOST siessen a weboldalra...."
És mire az oldalra ér, már az az üzenet fogadja, hogy lassú volt lemaradt.
Kíváncsi vagyok mikor jutnak el addig ami nálunk volt: betelt a lemez, leállt a szerver, indok: a hibát a felhasználók generálták.

-
Narxis
nagyúr
Ez hihetetlen, tragikomédia...
-
domi007
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi gond, kozben onkiszolgalora valtott az oldal, csak belepsz az admin/jelszo adatokkal es maris modosithatod a jelszavadat (meg barki maset is termeszetesen
) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WonderCSabo
félisten
Ez már kezd a tragikomédiából a királydrámába fordulni...
És a jelszóemlékeztető e-mailet már 2 napja nem kaptam meg...
-
domi007
őstag
Komolyan mar az lesz a hir, ha mukodik...
Az ITCafe jelenti, hogy a mai napon kivetelesen MUKODIK a magyarorszag.hu...a keszletek azonban limitaltak, ha szeretne bekuldeni adobevallasat, akkor MOST siessen a weboldalra....Kesobb pedig:
A weboldalhoz valo hozzaferesi kodot SMSben kell kerni, a telefonszam: 06-90....

-
_Voyage_
aktív tag
Az a szégyen, hogyha minden egyes magyar állampolgár fizetne adót, akkor ez kb fejenként 500ft-ba került volna, és így sem tudják rendesen megcsinálni....

-
Megint „Emberi mulasztás okán helytelen konfiguráció történt”.
-
ddekany
nagyúr
Mer' vazze azért, mert állandóan csak a hibákat keresed a mo.hu-n! Hát ne csodálkozzál, hogy kitiltott az admin! Meg vagy prohobítva... mert egész nap nyomkodod a Ctrl+R-t, hogy perverz screenshot-okat csinálhass.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
]Phobos[
senior tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ez így van.
-
DeltaPower
addikt
inkább ráköltenek még párszáz milliót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki csapjon már az asztalra! Jobb helyeken egy ilyenért az első alkalom után sűrű elnézés kérések közepedte magától félreállna a project vezető és teret engedne másnak. Ehhez képest mi a helyzet itt???
Sajnos ez is csak egy tipikus magyar történet

)