- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Pécsi gyerek #380 üzenetére
"Szóval nem a comodo a baj,ha másik rendszeren működik hiba nélkül nem?"
Nem a rendszer a baj, ha hibátlanul működnek rajta a másfajta védelmi szoftverek, nem?
-
FunPro
őstag
válasz
sad_Vamp #349 üzenetére
Én múlthéten raktam újra egy gépet, de nem rémlik, hogy külön oldalról kellett volna leszedni az sp1-et.
Arra a kék ablakra emlékszek. Szuggeráltam egy ideig, mire megtaláltam hol van az sp1 gomb. Viszont onnantól a szokásos felugró ablak jött, hogy elfogadom-e a feltételeket.
Aztán lehet, hogy újra elindítottam az updatert.
Igazság szerint, én nem ütköztem probléma, ezért nem rémlenek a pontos részletek!
-
FunPro
őstag
válasz
IstvánLászló #337 üzenetére
És ezért merült fel bennem a kérdés, hogy a Windows szupportja mennyire hardverspecifikus.
Mert ha te csupán annyit vársz el, hogy az általánosságban érkező frissítéseket továbbra is kapja a Win, nem pedig azt, hogy minden flottul működjön a Windows 10-nél régebbi rendszereken, Ryzen és Kaby Lake alatt, akkor ez egy teljesen jogos elvárás.
-
FunPro
őstag
válasz
Nekomajin #335 üzenetére
Nem tudom miért most húzta meg a határt az MS. Lehet azért, mert a tökük tele van a szupporttal, vagy ami még valószínűbb: több gépet akarnak lekémlelni a Win 10-el.
Így vagy úgy, de a Microsoft meghúzta a határt. Én sem tartom etikusnak, hogy nem tájékoztatják normálisan a vásárlókat, csupán megpróbálom az esetleges pozitív aspektusait nézni a dolgoknak. A vásárló viszont ugyanúgy hibás, hogy nem néz jobban utána annak, mit vásárol. Mint amikor aláírsz úgy egy szerződés, hogy nem olvasod el az apró betűt.
És erre a "vegyem a drágábbat" részre legutóbb is megírtam, hogy itt mindenki ki van szolgáltatva az MS-nek. Ebből kifolyólag kénytelen vagy megvenni a drágább hardvert, mert a Microsoft úgy kívánja. Ha ezzel problémád van:
1) bojkottálhatod a váltást
2) bojkottálhatod az MS-t
3) szimplán beadod a derekad, és váltasz.
Mindhárom opciónak lehet pozitív hatása, negyedik opció pedig nem létezik.Személy szerint én a 3.-at választottam. Szívem szerint a kettes opciót választanám, mert egy idióta köcsög banda az MS, de a linux még mindig nincs olyan állapotban, hogy arra váltsak. És nem is lesz, ameddig nem lesz egy közös összefogás.
A Windows 10 nem egy kiforrott rendszer. Személy szerint nekem nincs vele sok bajom, használhatatlannak nem mondanám. De ez én vagyok. Megértem, hogy sokan nem akarnak váltani.
Csupán annyi lenne az elvárás, hogy aki nem vált, az ne tartsa fel fölösen a többieket. Menjünk a dolgok elébe! Húzzuk meg most a határt, és mondjuk azt, hogy innentől senki nem foglalkozik a régi OS-ekkel az új generációs hardverek alatt. Felejtsük el, hogy léteztek, koncentráljunk a jövőre! Ha ez a mentalitás összeegyeztethető a Windows Update-el, akkor az oldalatokon állok.
-
FunPro
őstag
Na, végre néhány emberrel végre lehet normálisan is kommunikálni.
Nekomajin
Te most felvetettél bennem néhány fontos kérdést, amit eddig nem gondoltam át elég logikusan.
A Windows kap hardver specifikus frissítéseket, vagy általánosságban frissítik?
A Microsoft foglalkozik a kompatibilitással, vagy ez a rész a hardvergyártóra tartozik?
Esetleg kétirányú a kapcsolat?Ez csak azért fontos kérdés, mert ez határozza meg, hogy honnan szabadul fel az erőforrás. Lehet akkor a procigyártó oldalán dolgozik valaki fölöslegesen, nem az MS-nél. A legrosszabb eshetőség, hogy karöltve próbálják használhatóvá tenni az újabb hardvereket a régebbi rendszereken. Mert a visszafelé kompatibilitással töltött idő minden tekintetben pocsékolás. Nem segíti a fejlődést, megosztja a munkásokat! És nekem ezzel van bajom, ha még mindig nem világos valakinek!
Viszont, ha már jelenleg sem tölt senki egy percet sem az új hardverek visszafelé kompatibilitásával, akkor valóban, ezen a téren nem nyerünk plusz erőforrást, mert már most is mindenki a jövőre koncentrál.
sequator
A support lejárta után felszabaduló erőforráson eddig nem gondolkoztam. Ha tippelnem kéne, a fele embert kirúgják, hogy ne kelljen annyit fizetni, a maradékot pedig felosztják.
És most mindenki:
Az elvárás csupán annyi lenne, hogy az új hardvereket csak egy architektúrára kelljen optimalizálni, mert így lehet stabil és jól működő rendszert kiépíteni.És még egyszer (sad_Vamp kedvéért)!
A Microsoft 2 éve megszellőztette, tavaly be is jelentette, hogy az új hardver nem támogatja a Windows 10-nél régebbi rendszereket. Nekik biztos jobbak a jogászaik, és jobban utána is jártak mint mi, hogy ez szerződés szegés-e. Mivel megtették a lépést, arra tippelek, hogy nem szegtek semmilyen szerződést. Innentől még mindig nem értem miért megy a hőbörgés azon, hogy a NEM TÁMOGATOTT hardveren miért nincs támogatás. . .
Szemét lépés, de akinek nem tetszik, az NE VÁLTSON! NEM KÖTELEZŐ váltani! Mindenki addig használja a régi OS-s, ameddig akarja, csak ezzel NE HÁTRÁLTASSA a fejlődést.
-
FunPro
őstag
Akkor közérthetően, remélhetőleg utoljára!
Mondjuk, ezt még nem mondtam, de nem vagyok sem programozó, sem hacker. Nem vizsgáltam át tüzetesen sem a Windows 7/8, sem pedig a Windows 10 forráskódját.
De arra mérget veszek, hogy a három rendszer között nem csak annyi a különbség, hogy a 7-ben "klasszikus" a startmenü, a 8-ban csempés, a 10-ben pedig "klasszikus csempés". Valószínűleg az architektúrájuk különböző. Már nem tudom hol olvastam kontrának, hogy a windows 7 még olyan időben készült, amikor az x64 nem volt annyira kiforrott. Ez nem tudom mennyire marketingbulshit, de eltudom képzelni, hogy architektúrájában a Windows 10 már jobban fel van készülve az x64-re.
A Microsoft pedzegette, hogy nem terveznek Windows 11-et csinálni. Ebből kifolyólag pont beakarják azt fejezni, hogy egyszerre koncentrálnak 2/3/akárhány különböző architektúrára (direkt nem rendszert írok
). Ez legkorábban 2023-ban lehetséges.
Innentől kezdve abban biztos vagyok, hogy könnyebb egy architektúrának (corenak) a különböző válfajait frissíteni, javítani, mint három különböző architektúrára fejleszteni. És abban is biztos vagyok, hogy stabilabb hardver/szoftver kapcsolatot lehet összehozni úgy, hogy csak egy architektúra van.
Az AMD most adta ki a legújabb processzorcsaládját, az Intel szintén (bár ott nincs nagy változás). Kérdem én, miért kell kivárni mindenképpen a 2023-as nextgent azzal, hogy elindulhasson az a folyamat, hogy a maximumot próbáljuk kihozni a legfrissebb hardverből? Még a 2020-is egy fölöslegesen elvesztegetett 3 év ebből a szempontból, nem hogy a 23.
Meg lehetne húzni (és meg is húzták) most a vonalat. A legújabb felépítésű hardverekből innentől kihozzuk a maximumot, nem pedig arra koncentrálunk hogy elfusson velük egy régebbi rendszer. Ehhez kell választani egy architektúrát. A logika azt kívánja, hogy a legújabb legyen az.
Akik a kivárásra játszanak, csinálják nyugodtan. Csupán annyit kell tenni, hogy nem váltanak a legújabb architektúrára. Aki pedig váltott, az ne azon reklamáljon, hogy miért nem megy a régi rendszeren, hanem örüljön, hogy innentől az az elsődleges cél, hogy kihozzuk a maximumot a jelenlegi rendszerből. Ennek a kivárósok is örülhetnek, mert amikor váltaniuk kell, akkor már az új hardverarchitektúrára optimalizált rendszerre térhetnek át. De neem, ehelyett pazaroljuk az időt és az erőforrást a visszafelé kompatibilitásra.
Persze, én tisztába vagyok vele, hogy a Microsoft elsődleges célja, hogy kevesebb munkával több pénzt termeljenek. De én ezt meg tudom érteni. A Microsoft nem a Máltai Szeretetszolgálat. Egy profitorientált szemét, aminek ki vagyunk szolgáltatva. De még mindig nem mozdultunk a linux irányába, innentől kezdve azt feltételezem, hogy mindenkinek jó az, ahogy a Microsoft gondolkozik.
-
FunPro
őstag
válasz
mbalint987 #265 üzenetére
A tudatos vásárló tájékozódik. Nem üzleti titok, hogy nincs támogatás.
Az pedig, hogy nem vennél tőlem szoftvert...
Egy nálam sokkal profitorientáltabb vállalattol van a Windowsod, akinek az elsődleges célja a profit maximalizálása, minél kevesebb erőforrással.sh4d0w
Én szerintem egyik hszemben sem dicsőítettem a win 10-et. Csupán arról tépem a számat két napja, hogyha ezeknek a szemeteknek nem kéne 3 rendszerre koncentrálni, akkor hamarabb kapnál egy stabil os-t. És ha már rendszert kell választani akkor a windows 10-et fejlesszük, ne a 10 éves 7-et.
Az pedig, hogy miről váltasz rendszert tökmindegy. Ép azt mondom, hogy NE VÁLTSON KABY LAKE-RE, akinek Windows 7 kell. Ha win7-el akarsz új rendszert akarsz, vegyél skylaket, mert a kaby nem tud többet.
Frawly
Azért 23-azok 20 helyett, mert még akkor is azt fogják szajkózni, hogy régen minden jobb volt. Valamint 23-tól lesz egyetlen Windows támogatás. Onnantól várható érdemi fejlődés.
Az pedig, hogy megszegik a lecenszszerződést. Úgy tűnik mégsem, mert szemmel láthatóan válogathat a hardverek között.
-
FunPro
őstag
válasz
Nekomajin #247 üzenetére
Te is, Én is, sőt, mindenki más is a Microsoft ribanca, aki Windowst használ. Ha nem tetszik ahogy ők gondolkodnak, tovább lehet állni. Én szemrebbenés nélkül váltanék linuxra, ha futnának rajta a játékok. Ki vagyunk nekik szolgáltatva.
A Kaby Lake azért nem támogatja a Win 7-et/8-at, mert idő előtt ki akarják nyírni az OS-t. Ez egyértelmű. Csak köti őket a szerződés.
Én vagyok annyira degenerált, hogy Stockholm szindrómával vállvetve meg tudom érteni a Microsoft vezetőségét, és megpróbálok a dolgok elejébe menni, és megkeresni az esetleges pozitívumokat.
A Microsoft nem törődik a felhasználókkal, ezt már több ízben bizonyította. Ebből kifolyólag, addig marad egy bugos sz*r a Win 10, ameddig nem az lesz az egyeduralkodó főplatform. És addig egészen pontosan van még 8 év. Mert az biztos, hogy a Microsoft nem fog több embert felvenni csak azért, hogy kevesebb bug legyen.
-
FunPro
őstag
"Ms bekaphatja, mert arra szerződött hogy még jár hozzájuk biztonsági frissítés"
És jár is hozzájuk a meghatározott időpontig. A microsoft az új generáció megjelenése előtt tisztázta, hogy nem lesz támogatás. Hogy ez mennyire támadható, azt majd a jogászok eldöntik. Valószínűleg bajuk nem fog belőle származni.
A cégeknek nem kötelesek átállni Win 10-re. Senki sem köteles átállni Win 10-re. Mindenki használhatja a Windows 7-et, akár évtizedekig is, ahogy azt teszik az xp-vel vagy régebbi rendszerekkel.
Semmi bonyolult nincs a dologban. Ha nekem Windows 7 kell, akkor én Windows 7-hez építek rendszert, a frissebb rendszereknek pedig meghagyom a frissebb OS-t. Ennyire egyszerű. Nem háborgok, hogy a nem kompatibilis rendszer miért nem kompatibilis.
#mbalint987
A Kaby Lake Wikipedia oldalán olvasható, hogy a Microsoft egészen pontosan 2016. Január 15.-én jelenetette be, hogy az új generációs processzorok nem lesznek támogatva. Azért már az sem most volt.
És pontosan a fragmentáció miatt gyenge a teljesítmény.
Stabilabb rendszereket lehetne kialakítani, ha a minden gépen, amiben kabylake/ryzen van, azon windows 10 fut, nemes egyszerűséggel azért mert nem kéne azzal foglalkozni, hogyan teljesít a processzor windows 7 vagy windows 8 alatt. Valamint a régebbi rendszerekre szánt időt is a Win 10-re lehetne fordítani. Akár egységesíthetnék a rendszereket Windows 7 alatt is, de miért ragadjunk meg a 10 évvel ezelőtti szinten?Előbb utóbb ez be fog következni. Célszerűbb lenne előbb, de az emberek kiakarnak várni egy fölösleges 8 évet pluszba.
És én ezért tépem a számat már 2. napja.
# Nekomajin
Erre még mindig csak annyit tudok mondani, hogy a Microsoft nem egy profitorientált szemétláda, aki nem fog embereket felvenni azért, hogy nekünk jó legyen. Ha ez nem tetszik, gyorsan neki kell ugrani felturbózni egy jó linux rendszert.
És még egyszer:
Senki nincs kényszerítve, hogy vegye meg a legújabb kaby lake-et, ami erőforásaival hangyaf*sznyivla erősebb a sky lake-nél, cserébe nem támogatja a régebbi rendszereket. Vegyél skylake-et, használj Win 7-et. A kabynak meg hagyjuk meg a win 10-et, had induljon be a fejlesztés. -
FunPro
őstag
válasz
jacint78 #230 üzenetére
"W10 még problémás és idegesítő is a hülyeségeivel"
Erre két dolgot tudok mondani.
Egyik, amit már vagy 5x leírtam:
Ha egy rendszert kéne fejleszteni 3 helyett, gyorsabban menne a javítás, és jobb lenen az eredmény.
A másik:
Mindent el kell kezdeni valahol. A Windows 10 koránt sem használhatatlan. 2020-ban és 2023-ban is ugyanez az "idegesítő hülyeség" lesz az egyetlen alternatíva (feltéve, hogy nem tér észhez a linux). Miért várjunk 8 évet arra, hogy teljes gőzzel csak az újra koncentráljunk?
Amúgy én már windows 7 alatt sem használtam tradicionálisan a startmenüt. Amióta beírhatom a program nevét, azóta nem keresgélek 20 percet a mappák között.
-
FunPro
őstag
válasz
mbalint987 #223 üzenetére
Na várjál!
Te most a Microsofton akarsz leverni valamit, ami elsősorban felhasználói hiba.
Olyan nem történt, hogy egyik napról a másikra eldöntötték, hogy akkor mostantól ez a cucc nem kapja a bizonyos frissítéseket.
Egy ideje köztudott, hogy az új generációs hardverek nem támogatják a Winodws 10-nél régebbi rendszereket. Én azt hittem, hogy már a skylake-től kezdve nem garantált a támogatás, ugyanis már annál pedzegette, az MS hogy innentől csak a Windows 10 játszik.
Szóval a jelenlegi felállásban az történt, hogy az emberek bevásároltak az új generációs kabylake-ből/ ryzenből, amiről a Microsoft kijelentette, hogy Windows 10-nél régebbi rendszereken nincs support, most meg reklamálnak, hogy "mi az anyjuk köcsögéért nincs támogatva a Win 7/8".
És ezt a részét ismét csak ismételgetni tudom:
Hol van itt a probléma?
Miért halogatjuk az elkerülhetetlent? Miért várjunk meg a 2023-at az egységes rendszer kialakításával, amikor már elkezdhetnénk ma? Miért csesszünk még el 6 évet?
Miért épít valaki olyan rendszert Windows 7 alá, amivel nem kompatibilis a Windows 7?
Miért vesz valaki Windows 10 alá való hardvert, ha nem kell neki a 10? -
FunPro
őstag
válasz
sad_Vamp #193 üzenetére
Akkor most egy kicsit szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Én nem akarok mindenkit áttolni win 10-re, még csak nem is istenítem a win 10-et. A Win 7 egy kiváló operációs rendszer, ahogy az XP volt a maga idejében. Régi rendszereken mindenki nyugodtan használja (és használhatja) egészséggel!
Nekem azzal van a bajom, hogy az emberek még 6 év múlva esedékes hardvereken is a 2009-es Windowst akarják használni. Ezért írtam a 4K filmnézést is. Megtudod nézni a 15 éves CRT TV-n a legújabb 4K filmeket is (a képet megjeleníti), de van értelme? Az logikus, hogy megveszed a legújabb lejátszót, amit aztán rákötsz a 15 évvel ezelőtti TV-re?
És a probléma itt kezdődik. Mindenki elvárja, hogy a legújabb hardver fusson makulátlanul, de azt is elvárják, hogy legyen kompatibilis a Windows 7-el, a Windows 8-al, és a Windows 10-el is. Aztán amikor mégsem teljesít úgy ahogy kéne, akkor hőbörögnek, holott lehet, ha csak Windows 10-re kéne koncentrálni, már jobb teljesítményt kapnánk.
Ezért írtam:
Aki a legújabb hardvert veszi, az ne akarjon win 7-et/8-at. Aki pedig win 7-et/8-at akar, az ne vegye meg a legújabb hardvert. És ezzel kvázi spóroltunk kb. 6 évet. Mert végeredményben úgyis oda lyukadunk ki, hogy a régi hardvert nem támogatja az új OS. -
FunPro
őstag
válasz
#20691712 #174 üzenetére
Ha jól tudom, már skylake alatt gondok vannak az usb-vel, amikor win 7-et próbálsz meg felrakni. Szóval már azzal el akarták kezdeni a "nem támogatjuk" folyamatot, de ott még nem jött össze nekik. Viszont igazat kell adnom neked, mert tényleg kitolták a supportját az oprendszer élettartamáig.
(#180) mbalint987:
Próbáld meg rajta megnézni valamelyik új filmet, 4K felbontásban.
Nem az a baj, hogy a windows 7 tíz éves, és hogy nem felel meg a célnak. Az a baj, hogy a technika 10 év alatt annyit fejlődött, hogy nem állhatunk meg 10 éves szinten. Akik ott akarnak rostokolni, azok visszatartják a fejlődést.
-
FunPro
őstag
"Bőven ráértek volna a Windows 10-el".
Dehogy értek rá! A Windows 7 egy majd' 10 éves rendszer könyörgöm! Meddig stagnáljunk azon a szinten? (Ja tudom, 2023-ig)! Vagy a hardverek mellett szoftveres szinten nem kell fejlődni? Vagy használjuk a win 8-at, amit még jobban gyűlöl mindenki, mint a 10-et?
Amúgy a cégek mit csinálnak 2023 után?
Mert akárhonnan nézem, az eddigi érvek csak az elkerülhetetlen halogatását bizonyítják. -
FunPro
őstag
válasz
Nekomajin #147 üzenetére
Na, akkor összefoglalom, amit eddig írtam.
User szinten azt kell megérteni, hogy addig nem lesz egy új és jó windows operációs rendszer, ameddig az MS erőforrásai meg vannak osztva. Jelenleg javítgatják a windows 7-et, a windows 8-at, és fejlesztik a windows 10-et.
Mindenki csak halogatja az elkerülhetetlen átállást. A 10 előtti operációs rendszerek fejlesztése szimpla időpocsékolás. Nem is tudom mikor olvastam, hogy a Microsoft nem akar windows 11-et csinálni, csak fejlesztgetni a 10-et.
És nem mondom, elsősorban a Microsoft érdeke, hogy egységesített oprendszer legyen, mert kevesebb erőforrás felhasználásával lehetne hatékonyabban dolgozni. User szempontból az lenne a pozitív, hogy mindenki egy oprendszerre koncentrálna, sokkal gyorsabban lehet javítgatni.
De amint látod, még az új hardverre is a 10-20 éves oprendszert akarja felrakni. Így nem lehet előrehaladni. Még meg is mondták, hogy skylake-től felfele a win 10 a támogatott. A régebbi hardvert használóknak pedig egy szavuk sem lehet, mert a support a beígért ideig marad a régi rendszeren.
Akit zavar a win 10 ne vegy skylake-et. Aki pedig megveszi, ne akarjon windows 7-et használni. Ez ugyanúgy igaz vállalati környezetre is. Ha a cég szoftvere nem támogatja a win 10-et, akkor a hardvernek/szoftvernek nincs is olyan erőforrásigény, ami megkívánja az új generációs hardvert.
Ha pedig valaki annyira makacs , hogy mindenképp skylake + win 7 kell neki, az törődjön bele, hogy egyes driverek/hardverek/szoftverek nem fognak működni.
-
FunPro
őstag
Egy kicsit ez is, meg az is.
Szeretem húzni az embereket ugyan de vannak dolgok amik miatt nem értem az alap problémát.
A skylakeről, valamint az újabb procikról tudni lehetett, hogy nem támogatják a win 7-et. Innentől felmerül a kérdés, hogy akinek mégis win 7 kell, az miért áll neki egy olyan rendszert építeni, ami nem támogatja azt.
Lehet most is skylake-nél régebbi procit venni, ami még mindig 100%-ban kompatibilis a win7-el. Arra garantáltan jönni fog a support a megígért időpontig.
Az pedig egy hatalmas hiba lenne bármely hardver és szoftver gyártótól, hogy ami skylake idején jelenik meg, az nem kompatibilis a win 10-et.
-
FunPro
őstag
válasz
mbalint987 #129 üzenetére
Azért a felhasználók nagy része hajlamos elfelejteni, hogy windows 7-re és a 8-ra is jött egy ingyenes frissítés, amit úgy hívnak, hogy windows 10. Akinek nem volt meg hozzá a gépe, annak a mai napig frissítenek a régebbi os-ek, és a támogatási határidőig jönni is fognak.
Az MS felkínálta az alternatívát, az userek többsége nem fogadta el, most pedig háborog, hogy az MS nem hajlandó frissíteni. Nem kellett volna elutasítani a legnagyobb frissítést, és akkor továbbra is naprakész lenne az oprendszer.
És ahogy nem a te problémád az erőforráshiány, úgy nem az ő problémájuk, hogy egy esetleges harmadik féltől származó hardver/szoftver nem kompatibilis az új operációs rendszerrel. Ők felajánlották a frissítést, aki nem fogadta el, azzal miért törődjenek?
Meddig kéne görgetniük a régi operációs rendszereket? Mert minden új megjelenésével +6 évvel tolják el az egységesítést.
Szemétnek tűnik a Microsoft, mégpedig azért, mert szemetek is. Egy profitorientált óriás, akinek nem áll érdekében a régi rendszereket életben tartani. Amint írtam, teljesen érthető.
Köcsög üzletpolitika. Csoportos összefogással át kéne menni linuxra, de valahogy még mindig nem haladtunk abba az irányba egy centit sem.
-
FunPro
őstag
Most én azt nem értem, hogy akik írják, hogy "Mi van azokkal, akiknél van valami olyan hardver/szoftver ami nem kompatibilis a win10-el", azok miért akarnak windows 10-re váltani?
Senki nem tiltja, hogy életetek végéig fusson a win7. Az XP évek óta nem frissül, mégis használják. Miben fáj, hogy a win7 innentől nem kap javításokat?
Tudtommal jelenleg nincs olyan hardver, amire (ilyen olyan ügyeskedéssel ugyan) ne menne fel a win7.
Az pedig, hogy a MS nem akar 3 rendszert életben tartani, teljesen érthető.
Hogy várják el az emberek, hogy egy kurvafaxa operációs rendszert iderittyentsenek, amikor az erőforrások jelenleg is megoszlanak a windows 7, a windows 8, és a windows 10 között, és ezek mellett még azt is elvárják az emberek, hogy írják a windows 11-et.És jelenleg sem a régi hardvereket gyilkolják. Az újonnan vásároltakra akarják rákényszeríteni az új oprendszert, mert az emberek nem hajlandóak maguktól váltani. Viszont így vagy úgy, de ezt a lépést ki kell kényszeríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest