- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
baal-amiga #18 üzenetére
Az a készülék amire az a bizonyos (és az összes többi) WajkIUi készült és volt először tesztelve köszöni szépen még él és virul nálam, bár mar csak második telefonként 😃
-
lomposfarkas
tag
Én évek óta gyepálom a Defyt minden nap: vekkernek és mp3 lejátszónak kiváló
-
Béééla
őstag
Ejj, de nem sírom vissza azt az ipari hulladékot... Csak rossz emlék volt, leszámítva hogy bele tudtam tenni egy pohár vízbe.
Nem tudom, hogy a CE romból kihagyott funkciók, a random újraindulások, a borzalmas és csak tovább rontott akkukezelés, vagy a "kijött a defy plusz, vedd meg azt mert abban CSERKÉSZBECCSZÓ fixáltuk a hibákat" volt rosszabb benne. -
Tetszik, de számomra ez már kirívóan nagy. Ha jön a tesztje, azért még el lesz olvasva.
-
baal-amiga
senior tag
Anutám mai napig használja a legutolsó WajkIUI-val.
-
exedoc
senior tag
Az első teló amin kipróbáltam annak idején a MIUI-t, majd a CyanogenMod-ot. Mit molyoltam vele, de jó időszak volt.
-
Érdekes mobil volt. Tényleg egy kezes.
De ez kozel sincs vele pariban.. -
Goose-T
veterán
Egyszer az enyémet is beleejtette a fiam a WC-be, de simán túlélte.
Akkor mondjuk már nem én használtam, hanem a fiam használhatta, ha kapott "telefonidőt".
-
hankock
tag
Az asszonnyal mi is a Defyvel kezdtük.
Az Övé volt az idősebb zöld lencsés, széria hibás beszéd hangszóróval, az enyém vöröslencsés volt.
Gyárilag a 2.1-es androiddal jött ki és 2.2-re lehetett frissíteni. Én még rátoltam a 2.3 Cyanogenmod verziót, de nem volt stabil.
Érdekesség, hogy 1 mag 800 MHz, a Defy+ 1000 (vagy 1200) MHz-es volt. Most meg 8x2,2-2,9 GHz kell az Androidnak. -
Shyciii
veterán
Milyen szép emlékek. Defy-vel kezdtem az okostelefonos pályafutásom. Először egy zöld kameralencsés változattal, vasikerüölt beszereznem egy vöröslencsés bayer változatot, amivel kicsivel szebb fotókat lehetett készíteni
-
kelly416
veterán
Melós telónak jó ez olyan emberek számára, akik legalább néha mostoha körülmények között dolgoznak... ha a cég adja. Én 120-ért nem vennék melós telót jelenlegi fizetéssel jelenlegi körülményeim között.
-
ghiottone
nagyúr
Ez így harmatgyenge ajánlat 329 euróért. Legalább 6gb ramot beleraktak volna és egy sd730-ast, hogy passzoljon az árszinthez.
-
m1lan
őstag
Annak idején az első Defy nekem kifejezetten tetszett, na de ez... az alsó kávának 2010-ben még volt funkciója, most nincsen, de a képek alapján nem igazán lett kisebb. A vízcsepp notch ilyen vastag felső káva mellett szintén érthetetlen, az az előlapi kamera simán elfért volna a bal oldalon a beszédhangszóró mellett. Nem szép, de legalább jó ronda.
-
Kbali
nagyúr
nekem is húzva volt, én a MIUI alapú WIUI-t használtam. Az volt a baj, hogy asszem 2.3-on ragadt és nem lehetett feljebb menni verzióval. Meg nálam az utolsó időben már hajigálta rendesen magát: vezetés közben sd-ről fél kézzel simán újra tudtam húzni.
Amúgy szerettem, jó ki készülék volt (E szériás Nokiák után az első droidos telefonom volt). -
gusthy
veterán
Nagyon imádtam az eredetit
Amúgy az vicces, ahogy tesztelték -
-
GreenGoblin
őstag
Végre egy strapa telefon a Moto-tól. De ahogy mindig valahogy sikerült ezt is elrontania. Nagyon gyenge ez a proci, kevés a ram, stb.
-
roli543
őstag
Nem rossz, nem rossz, bár csak egy picit frisebb procit tettek volna bele, meg elég lett volna 1 kamera, meg azért egy FHD kijelző, máris jobban mutatna a polcokon.
-
vieri2000
tag
Nekem 6 évet ment a régi Defym. Nagyon szerettem és ha jól tudom csak angol nyelvű menüvel létezett.
-
janeszgol
félisten
Szép ára van. Én úgy tudom, hogy az eredeti Defy nem kapott hivatalosan IP minősítést. Persze ettől még mindent kibírt. Szerintem kb az egyetlen telefon a világon, amit ha bevágnánk a Balatonba, fél év múlva is működőképes lenne, csak fel kell tölteni.
Én örülök annak, ha régi márkaneveket élesztenek fel. (Pláne ha régi márka éled fel.)
Csak méltó legyen a régihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest