- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserhatisand
tag
Nekem volt régebben 1-2 Samsung telefonom és sajnos csalódtam bennük. Jó darabig kerültem is őket és vettem LG-t, Xiaomit, Meizut. Egészen tavalyig, amikor hirtelen kellett egy telefon. Az egyik szolgáltatótól kihoztam egy A5 2016-os Samut és azt kell mondjam, hogy nagyon jó döntés volt. Az egyik legjobb telefon amit eddíg használtam. Szép is jó is annak ellenére, hogy "csak" 2 giga ram van benne, nincs értesítési led, stb. Személy szerint nagyon várom a 2017-es A5-öt. Biztos 130-140 körül lesz a nyitóára, de ha olyan jól eltalálják mint a 2016-ot, akkor meg fogja érni az árát.
-
válasz
maximilien88 #47 üzenetére
Akkor vedd kioktatásnak, ha volt olyan tartalma , ami újként hatott. Ha nincs akkor ennyi.
A többit nem kommentálom, egyéni véleményed.
-
maximilien88
tag
Mivel Samsung téma kapcsán beszéltük meg ezért nem használtam az off kapcsolót. Ellenben szerintem nem kéne oktatnod, ha szerinted szabálytalan voltam jelezd a moderátornak.
Már leírtam a véleményem, szerintem a kínai márkák nem csak azért olcsóbbak mert nincs akkora brand árazva bennük..
-
válasz
maximilien88 #44 üzenetére
Ha olyan dolgot írunk, ami nem kapcsolódik a témához, akkor a hozzászólás megírásakor van egy olyan , hogy off topic.
Arra kattints, és úgy küldd be a hozzászólást.
Kiélezed a dolgot a Xiaomira... Biztos vagy benne, hogy a Samsung jobb?
-
Potrien
senior tag
válasz
maximilien88 #44 üzenetére
Másik rendszert esetleg nem lehet rá tenni?
-
-
Potrien
senior tag
tudja valaki,hogy mennyibe fog kerülni kb?
-
törölt tag
válasz
Emtra Prime #41 üzenetére
Valószínúleg azért, hogy az eltérő specifikációkkal lefedjék a teljes középkategóriát.
-
Emtra Prime
csendes tag
Mi a francnak kellett az A szeriából 20-at csinálni nem tudom...
-
Mr.Silkó
veterán
"A Galaxy A sorozat középméretű tagjáról kiszivárgott renderképek igen mutatós eszközt vetítenek előre, ami leginkább az S7 formavilágát idézi."
Nem akarom a Samsungot bántani, de ez nekem nem jött át, inkább a szappantartó dizájn és a baromi csúszós, megfoghatatlan forma jut róla eszembe. Az S7 (és főleg az edge) ennél sokkal szebb.
-
válasz
maximilien88 #24 üzenetére
Kacckacc
Hülyeség.
Érdekes, 4 vagy 5 hónapja használom a telefonom, és semmi szoftveres gondom nem volt...
Nem is akarok ebbe a meddő dologba belefutni.. Ha Nem használod, elég nehéz úgy véleményt alkotni, hogy más használja ...
-
Nebogipfel
csendes tag
Csak az a fránya árazás...
-
törölt tag
válasz
Roadhammer #35 üzenetére
Van az a mondás, hogy a divatot meg lehet venni, de a stílust birtokolni kell.
-
Roadhammer
tag
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Mióta a szolgáltatóknál is meg lehet kapni az iPhone-okat részletre, amik mondjuk a legdrágább telefonok, csak az nem tudja megvenni magának, amki nem akarja, hát még egy Samsungot. Mondjuk egy 20 milliós autó az más kérdés, az lehet státusz szimbólum, de egy telefon nemigen.
-
törölt tag
Ha füstjelekkel kommunikálsz, az más. A VoIP pedig a másik fél miatt nem mindig adott. Vagy nem tudom, mire gondolsz, de mindegy.
(#32) Roadhammer Az okostelefon csak egy eszköz, aki ezzel villog a környezetében, sürgősen cserélje le a barátait
(#34) Roadhammer Úgysem fogja megérteni.
-
Roadhammer
tag
Csak azt mondta, hogy nem szeret 1.5x felárat fizetni, de azt nem, hogy nem teszi meg. Ez olyan, mint a csekkbefizetés. Nem szereted, de azért jobban jársz, ha nem marad el.
Különben ezt a "villogás" dolgot nem ertem. Mit lehet egy telefonnal villogni? Ki a francot érdekel, hogy kinek milyen telefonja van? Én eddig mindig olyan telefont vettem, ami nekem tetszett, és nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol. Ha olcsó telefonod van, akkor csóró senki vagy, ha drága telefonod van, akkor meg fejjátszós hülyegyerek bizonyos emberek szemében, tehát tök mindegy, mit veszel, lesznek akik a telefonod alapján ítélnek meg. Ki a fenét érdekelnek az ilyen emberek? Ki kíváncsi a véleményükre?
-
darvinya
titán
-
Crob
tag
csak szerintem kinos màr az n+1. szappantartot dizàjnremekmüként eladni?
-
törölt tag
válasz
maximilien88 #24 üzenetére
Használtam egy tucat Xiaomi-t, néhány Meizu-t, két Honor-t, stb, hozták a minőséget hardveresen és szoftveresen egyaránt (persze nem mindegyik völt tökéletes). OnePlus X-em is volt, harveresen ok, de a szoftvere nagyon fapados. Samsung-om csak egy telefon és két tablet volt, azokat mind imádtam. Nemrég platformot váltottam, a szifonnal is elégedett vagyok. Nem tartom magam elfogultnak, objektíven ítélek.
(#25) darvinya Hagyd már ezt a sokszoros szolgáltatói árazást, hétfőn a Telekomos blog topikjába is bedobtad a témát, akkor fel lettél világosítva.
-
maximilien88
tag
azért a kínai konkurencia általában vhol elvérzik, ez egészen a OnePlus-ig kizárólag igaz, ott már megjelenik a minőség a szoftverben és a hardverben is.
a Xiaomi a Meizu, a Vernee mind megvehetőek, de nincs olyan szoftveres (néha hardveres) minőségük mint a Samsungnak. Nekem volt Samsungom, most Zopot használok, és közvetlen mellettem használnak Xiaomi Redmi 3s és Vernee Thort is. Ebből (bár mikor volt nem szerettem a touchwizt) a Samsung telóm volt a legstabilabb és a másik kolléga OnePlus 1 majd OnePlus 3 készüléke...
a többi olcsóbb és nem véletlenül olcsóbb. ennyi
-
kbyte1024
veterán
Nagyon elvannak szállva,az a seria árazásával! Ennyi pénzből bőven van alternatíva!! És már az sem játszik,hogy jó de a garival mi lesz??
-
Crafter32
őstag
A3 2017-ről nincs vkinek híre?
-
Balage992
csendes tag
Személy szeint nem vagyok kibékülve az A szériával árazásban, de azt erős túlzás állítani ,hogy használhatatlanok. Vannak ár érték arányban jobb készülékek az igaz, viszont a samsung telefonok nagyon is jo készülékek , főleg a csúcs galaxy széria. S6 os mai napig megállja a helyét, semmiféle lassulással. Kezelni is tudni kell a telefonokat
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Szolgáltatóknál lesz majd emészthető ára a piacra dobás után fél évvel.
-
-
törölt tag
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Na ja, A5 2016 nyitóára 130k volt.
-
Cannabis7
senior tag
Én sem látom azt a kimagasló formatervet, sőt...
na de majd élőben hátha -
Személy szerint az A5-kel eddig nem voltak gondjaim, várom ezt is egy kipróbálás erejéig.
-
lezuvius
őstag
Ezzel a hardverrel mar nem is annyira rossz a kozep-kategoria alja-kozepen.
-
"kimagasló formaterv" ?
Ez így barokkos túlzás...
@Barkin: Bazz, most látom ,hogy ugyanazt írtuk
-
darvinya
titán
Note 7
Amúgy nem szeretek márkanévért 1.5x felárat fizetni, tudjak villogni.
De maga Samsung telok számomra őrjítő a használata az idétlen Nokia menürendszer átvételével. -
hallerlaller
addikt
'kimagasló formaterv' vesszek meg tök ugyanúgy néz ki mint az összes idei samu.
-
darvinya
titán
Legyen menő szín, ha már a készülék használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem elég, hogy elvileg igen mutatós lesz a Galaxy A5 (2017), még a színválaszték is izgalmasnak ígérkezik.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest