- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integrale
veterán
Nalad semmivel sem kevesebbet, van viszonyitasi alapom nem is keves. Gondolom te is hasznaltal par Htc-t, hogy erdemben tudsz rola nyilatkozni.
Op3 sem ugy startolt ahogy kellett volna, van/volt hianyossag boven, nem lesz mas ilyen teren mint az elodje, vilagvero pedig plane nem.
-
Integrale
veterán
Op2 volt nálam egy rövidebb ideig, szerencsére nem tovább, akkor arra is azt mondták, hogy ez aztán mindent megesz, és olyan mint a többi csúcs, csak olcsóbban...Frászt!
Biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz a 3-ra sem.-Skylake-: LOL, mert te ki vagy, hogy nem fogadod el?
na meg miért zavar, nem kell ránézni, olvasni róla, pláne nem megvenni.
-
-Skylake-
addikt
Kitalalom , Sense. Esetleg meg mondjuk a Sense es vegul, amit nem szabad elfelejteni : a Sense.
Nekem 2 HTC-m is volt amugy, a legjobban azt szerettem bennuk mikor lecsereltem oket. Bar egyik sem M7/8/9/10 volt, szoval gondolom azt hibaztam el, hogy nem ezeket vettem, mer ezek aztan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest