- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szupermacs #63 üzenetére
Meg kéne nézni, hogy más MTK telefonon is rajta van-e android6 mellett. A hétköznapi felhasználónak fel sem tűnik ez. Lehet, hogy az MTK -nak van egy kernel és android alap verziója, ami tartalmazza a módosításokat, amiket aztán tovább faraghatnak a gyártók... és a Thor gyakorlatilag ezt adja ki, nem tesz bele más dolgokat, csak az updatehez szükséges paraméterezéseket. De ez csak feltételezés részemről, nem tudom mennyi chipset gyártói és mennyi saját munka van benne. Kernelből viszont szinte biztos, hogy szinte mindenki csak a chipsetgyártó verzióját veszi alapul.
-
azbest
félisten
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Feldobtam a témát a hivatalos gyártói és xda topicokba is. Kb annyi visszajelzést kaptam, hogy az mtk sdk része... de, hogy miért nem dobják ki belőle...
-
azbest
félisten
a közelségérzékelő nálam változott ezzel. Korábban, amikor kihangosítva telefonáltam, állványra tett telefonnal, akkor kikapcsolt a kijelző. Másik telefonomnál csak akkor kapcsolt ki, ha a fülemhez tettem. A frissítés óta a Thor is a megszokott módon működik.
Nekem - fejlesztőként - egy zavaró dolog maradt: az mtk féle jogosultság kezelő app van a rendszerre telepítve, amint még 4.4-hez csináltak eredetileg. Na ez a 6.0 beépített jogosultságkezelője mellett értelmetlen és sajnos nem lehet úgy kikapcsolni, hogy helyette az android sajátja legyen aktív. De ez fel sem tűnik szerintem a felhasználóknak, akik úgyis csak rányomnak, hogy engedélyezve legyenek a jogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest