- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
Nightfall75 #47 üzenetére
Nagyon szépen fogalmazol "marketing trükk". Ezt úgy hívják hogy ótvaros hazugság.
De ott van még a microSD esete is.
-
Mr.Silkó
veterán
Szép nagyon.
-
-
Crytek
nagyúr
Azzal hogy tégla sok vásárlót buknak.
-
Ihsahn
tag
Farmer hátlap?
Nekem beton hátlap kell, sőt, vasbeton...
-
oyko
tag
Ezen a linken volt elérhető a livestream bemutató!
http://c.youku.com/oneplus
Én is bíztam benne hogy lesz Angol bemutató, a oneplus.net fórumon volt egy srác aki fordított és posztolta az infókat.
A hátlap ügyben lehet hogy tévedek és ezek nem tokok hanem hátlapok, mert azt írják hogy cserélhető a hátlap, csak az akku nem. -
válasz
MuzikJunkie #51 üzenetére
100 alatt lesz, ez akárhogy nézzük, jó ajánlat
-
Oceanus
tag
Amugy a ceg oldala bejon nektek? En melohelyen vagyok igy a streaminget nem kovettem de erdekelne a dolog elegge foleg hogy mikortol kezdik el forgalmazni? Meg ez a hatlapos mizeria micsoda? Kulon tok vagy valaszthato kulonbozo anyagu hatlap ra?
-
oyko
tag
válasz
MuzikJunkie #51 üzenetére
Gondolom + ÁFA, és még megannyi haszon!
De tényleg nagyon jó jár, remélhetőleg versenyképes marad! -
válasz
MuzikJunkie #49 üzenetére
Nekem bejön ez a telefon nagyon.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Antelife is készül nagyon. Gondolom délutánra ár is lesz.
-
oyko
tag
Élőben: 08:30 kor kezdődött.
Livestream:
http://c.youku.com/oneplus
-
Nightfall75
tag
válasz
unskillful #45 üzenetére
Már hivatalosak a méretek. Ez a twitter csatornájukról van.
Nagyobb mint a Z1, még ha csak pár mm-el is, de akkor se nagyon férne be alá. Ez egy jó kis marketingtrükk volt, ami után ez a tweet kicsit hülyén néz ki, főleg egy marha nagy helyesírási hibával.
-
Jó lenne valami úton-módon egy tesztet látni itt a ph-án erről a készülékről. Nagyon kíváncsi vagyok mit tud a legendás 50 mpx-es kamerája...
-
unskillful
aktív tag
KB 20 perc múlva hivatalosan is leleplezik. Ezek a képek azért gyanúsak, mert eredetileg a legkisebb 5,5 "-os készülékről szóltak a hírek. A hivatalos oldalra felkerült egy olyan kép, amin egy Z1 alatt van a telefon, az pedig biztosan kisebb mint ami a képeken látható.
-
-
oyko
tag
Kínai bemutató élőben:
08:30
http://c.youku.com/oneplus -
vicze
félisten
válasz
carbapenem #37 üzenetére
Minden GUI elem cserélhető lesz benne, mint MIUI-ban, így a kinézet elég képlékeny, ahogy MIUI is.
-
Forest48
aktív tag
Tényleg kísértetiesen hasonlít az eddigi képeket a Find7a-ra. Érdekes lesz
-
carbapenem
tag
-
Bármire várhat. Sose lesz telefonja...
@blade zte: Figyu, ha annyira rendelni akarsz, akkor van pár szomszédos országbeli fórumtag is... Nyugodtan megkeresheted, és egyeztettek... Manapság nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
Vagy tényleg vegyél valamit, mert szerintem 1-1,5 éve olvasom, hogy aktuális csúcskészülékek után epedezel, de a vásárlás masszív gondolatát se láttam még...
De ha kell hozatok Neked Ausztriából... ,habár sejtésem szerint akkor se vennéd meg
-
-
törölt tag
Oppo-hoz legalább nem kell meghívó, igaz 7a-ból most átmeneti készlethiány van, 7 még nem is kapható. Várom a holnapi bemutatót, de dizájnban valami egyedibbre számítottam (ha ez egyáltalán a hivatalos formaterv).
-
Élek a gyanúval hogy:
1.az Oppo alelnöke távozott
2. létrehoztak egy al-brand-et, ami a OnePlus lett
3. így árban alámennek az Oppo-nak csúccsal, de mégis oda folyik a pénz
4. a rendszert pedig ugyanúgy a CM-esek adják.
5. És ennyi.+: Ez lehet csak egy Photoshop machináció, csak mert nem nehéz rádobni pár csili-vili hátlapra a logót...
Ha jobban megnézzük, a kamera és a vaku is ugyanott helyezkedik el, ugyanolyan kiosztásban.
Nem lepődnék meg azon se, ha egy Find 7A-t találnák a hátlap alatt
-
MartOOn
addikt
Engem nem érdekel kitol nyúltak nem nyúltak. Állítólag 400$ alatt adnak csucs hw-t. Ha ez igaz benevezek. Es a cm vonal is bejön .
-
ucli
senior tag
Miez?
Find 7a??? -
edward2
addikt
válasz
MrPetya19 #21 üzenetére
On-screen gombos perverziót valaki egyszer elmagyarázhatná. Miért is jobb mint a hard key? N4-em van és a képernyőből elvesznek a gombot ahelyett, hogy az alsó káván lenne mint a 3 és a képernyőből nem fogyna.
Érvek?(#16) MartOOn
Kösz. Úgy látom én benne vagyok. Már csak a meghívásos baromság a kérdés. Persze az egész majd úgyis eldől holnap amikor megmutatják a telefont.
-
-
Ha nem lesznek on screen gombok, akkor nekem felejtős.
-
-
Akárhogy nézem, azt érzem, az Oppo volt embere vitt valami tervet magával, és azt adják ki.
-
MartOOn
addikt
Menj fel a hivatalos oldalukra. oneplus.net
16 országban lesz elerheto
-
Cyberpunk
félisten
Semmi extra, már ha valóban így fog kinézni.
-
Mukih
tag
válasz
blade zte #11 üzenetére
Valaki Kínából rendelt telefont és úgy van rajta +20-25 ezer szállítással meg mindennel és még akkor is jobban megéri külföldről rendelni, mert ha behozzák ide, akkor úgyse annyi lesz mint a szomszédba. Pl: alcatel ot x+ vki megrendelte Kínából és kijött neki 95 ezerbe asszem, max 100 ezerbe, mindennel együtt... itthon meg majd megjelenik 110 ezerért(vagy többért). ( és ő Kínából rendelte ami az világ másik végén van, Ausztria meg itt egy köpésre, de még akkor is megéri megrendelni az OP Onet ha "csak" 20 ezer lesz a szállítás).
Az Alcatel amúgy meg kezd "összemenni" a szemembe, mert még a hivatalos oldal se tudja eldönteni, hogy mikor jelenik meg Magyarországon a telefonjuk. Csak ígérgetnek.(pl Hero) 2 hónapja még azt írták, hogy márciusba jelenik meg, utána április elején utána húsvét előtt... hát látom.
-
Ghz-eg
csendes tag
Ez nagyon jónak ígérkezik!
-
blade zte
őstag
Mukih: Persze, csak ráraknak vagy 40ezret minimum
Nem -ból rendelés, hanem -ba rendelésről van szó.
Tehát minden valószínűséggel el vannak ásva, akik nem azokban az országokban élnek, és ebay-ről rendelhetik a túlárazott darabokat. Nagyon élvezetes lesz, és meg fogja érni...
-
blade zte
őstag
válasz
carbapenem #6 üzenetére
Mióta a oneplus one-on cm11s lesz.
Amúgy nevetséges, várok az oppo find 7-re, és a oneplus one-ra, hogy majd most megvásárolhatóak lesznek a hónap végén, erre ők meg kb a pofámba mondják, hogy "Rohadj meg!". Egyik azért nem szállít, mert számára nem éri meg a büdös csicska magyaroknak szállítani, bezzeg kb mindenkinek ígértek a szomszédos országokba. A másik mert be van kakilva attól, hogy ha a find 7 megjelenik, akkor kb mindenki tojni fog a 7a-ra, ezért kitolja a francba az év közepére, hogy biztos ne érje meg.
Teljes, és tökéletes csalódás, rosszabb mint a xiaomi m3 s800 féléves késése.
-
maximilian4
addikt
Ez az ui tök ugyanúgy néz ki mint a miui.
-
carbapenem
tag
Mióta hasonlít a cm11 ennyire a miuira?
-
Mukih
tag
Várom már a teszteket
Jól néz ki és sokat tud.
-
bigrock
addikt
És vajon az Oppo garanciát vállal rá, hogy nem fog bugzani a CM11?
Amúgy szép készülék... -
lexter00
őstag
Én még mindig azt hiszem hogy egy HTC-ről van szó.... de nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest