- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Ez nem nagyon győzött majd, de a teljes rendszer talán összességében jó lesz.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Straw
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #18 üzenetére
Nem kötöszködni akarok, de sztem ez nem a MeeGo.
-
Dr.Anonymus
addikt
hát így a képek alapján nem vágódtam hanyatt...
de bízom benne hogy majd a videók meggyőznek...sőt így elsőre kicsit a symbianos task manager jut eszembe a képről amit még az i8910-ben láthattunk:
-
h-yle
addikt
Én sem azt mondom, hogy csak OS (sőt!) de jó, ha van alternatíva. Főleg ha az alternatív megoldások már több éve jól működőprogramok.
De mint tudjuk bármilyen fasza gépet össze lehet rakni, bika HW-el, minimális fogyasztással, $200 áron, de ha nincs rá jól megírt, átgondolt SW akkor az egészet megette a fene. -
h-yle
addikt
Épp azt magyarázta a csávó, hogy "bár a legtöbb Linux alkalmazás fut rajta, de a végleges verziónak természetesen saját érintésbarát mailkliense lesz".
Egyébként ha elkezdenek terjedni a Linuxos táblák biztos lesz hozzájuk egy halom "külsős" tapibarát program is, ami tök jó, mert nem kell a gyártóra, vagy a gyártó által az adott platformra édesgetett fejlesztőkre hagyatkozni. Szerintem az átlagusereknek való "appstore" és a powerusereknek meglévő hagyományos programtelepítési lehetőségek tök jó kombót alkotnak egy táblán. Egészen addig amíg vki ki nem találja, hogy jól letiltja a hagyományos Linux programok installálását...
-
Hát, vannak elképzeléseim, mindenesetre a videó 1:46-2:08 között érdekes, különösképpen a görgetés 1:57-kor és a fehér villanás 2:07-kor.
De ha már itt tartunk, a ThunderBirdös rész (vagy legalábbis nagyon hasonló emailkliens) bemutat mindent, ami rossz a "tömjük bele a desktop alkalmazásokat a tablet formába" filozófiában.
-
Ez a stuff elvileg MeeGo-t futtat, hát a böngészőtől elájultam
-
hemaka
nagyúr
Remek, bár sokat nem ér a kép. Majd meglátjuk mit muzsikál a teszteken.
-
Endr00
aktív tag
-
válasz
CharlieDrop #4 üzenetére
Mert kaptunk egy szép képet? Az az alap elvárás, hogy most már minden parasztvakítóan nézzen ki, én inkább a kezelhetőségre és legfőképp a gyorsaságra vagyok kíváncsi. Abba bukott bele a legtöbb kezdeményezés, ha ezek nem igazán jól sikerültek.
-
AS
félisten
Ez így semmi majd ha lesz videó
-
Képeken? Akkor mért csak 1 van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest