- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
RaveForce #33 üzenetére
Mint pl. ez? :-) [link] A körbefutó fém keretek tudnak még nagyon sérülni és általában nincs védelmük ha tok nélkül használja az ember. Elejét hátulját le lehet fóliázni némely típuhoz kapható oldalfólia de az sem véd teljesen. Eladáskor egy ilyen sérülés -20ezer. :-)
A5 megjelenésről nem találtam pontos infót. Jövő év eleje de egyesek szerint ez év vége is lehet.
-
d@minator
addikt
-
d@minator
addikt
Nem rég olvastam a topikjukat ott agyon dicsérik. Sőt az új 1GB-os samuk is verik a régebbi drágább típusukat. Sokkal gördülékenyebbek, lagmentesek.
Azt láttam, hogy térerő problémák vannak és egyeseknél visszhang. Talán előbbinek a fém az oka? A Galaxy Alpha is küzd ilyesmivel.Amúgy nagyjából mikorra várhatók a 2016-os modellek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PR-Telecom
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest