Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Ha valaki nem keményvonalas szimulátoros, az az FSX-et is tudja élvezni kontrollerrel is, de szerintem hamar megunja. Így értettem, hogy alapvetően nem a szó klasszikus értelmében vett játék. FSX-ben is vannak küldetések, amik megtanítanak repülni, navigálni, anyahajóról felszállni és leszállni, van Red Bull Air Race, Reno Air Races, de amikor "rendes" repüléseket kell csinálni, akkor már szerintem a 40-50 perc is egy casual gamernek unalmas lesz. És akkor még tényleg csak vanilla FSX-ről volt szó, nem került képbe semmilyen mod, multiplayer és hasonló nyalánkságok, ahol real time repülnek emberek valós járatok útvonalain hosszú órákat. Nekik szórakoztató egy HAWX vagy egy Ace Combat, ahol van egy kis csihipuhi meg történet. Viszont saját, korábbi tapasztalat is az, hogy kíváncsiak olyan helyekre, ahova még nem jutottak el, repülnének a Grand Canyonban, a Himalája völgyeiben, a Karib tenger szigetei között, stb, de a szimulátorság miatt a "kevés a content", "nem történik semmi", "mit kell itt csinálni", "mi ebben a jó" kifejezések elég sokszor hangzanak el.
Közel sincs már annyi időm szimulátorozásra, mint régen, de nagyon várom, hogy megcsinálhassam a Karibi körömet vagy az amerikai észak-dél utamat egy Cessnával ilyen (vagyis a gépem miatt ennél azért egy kicsit rosszabb) látvány mellett pár hónap alatt. Lehet, hogy a hétvégére elő is veszem a hotas-t és beröffentem az FSX-et, de valószínűleg több idő fog elmenni a konfigolással, mint az út tervezésével és repülésével.
-
ektoplazma
újonc
Random repkedni már 8 (10?) évesen is tudtam MS Flight Simulator 2000-rel (2002?) , és akkor sem volt arcade. Volt benne pár oktatóvideó, amit egy nyugdíjas pilóta-házaspár adott elő. A felszállást és az alapvető irányítást könnyű elsajátítani. A dolog akkor bonyolult, ha mindent úgy akarsz csinálni ahogy a valóságban csinálják. (Értsd: szimulációra használod a szimulátort.)
-
Döglött Róka
veterán
Én voltam már "rendes" szimulátoros oktatáson, hivatásos oktatóval egy 737-es és egy A320as cockpitje volt. Iilletve egy 3. teremben egy kis cessna-é. Hogy az oktatót idézzem, "Nem bonyolult repülőgépet vezetni, csak nem engednek oda a pilóták". Ott a 737-es cockpitjében landolás közben ez simán érezhető volt, csak olyan mintha egy csuklósbusszal próbálnál megfordulni egy lefagyott mélygarázsban.
Maga az irányítás nem tűnt nehéznek, csak minden mozdulatot előre kell tervezni, hiszen a gép lassabban hajtja végre a közeg miatt a parancsokat, mint egy autó.
TL;DR: Nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest