- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Ha valaki nem keményvonalas szimulátoros, az az FSX-et is tudja élvezni kontrollerrel is, de szerintem hamar megunja. Így értettem, hogy alapvetően nem a szó klasszikus értelmében vett játék. FSX-ben is vannak küldetések, amik megtanítanak repülni, navigálni, anyahajóról felszállni és leszállni, van Red Bull Air Race, Reno Air Races, de amikor "rendes" repüléseket kell csinálni, akkor már szerintem a 40-50 perc is egy casual gamernek unalmas lesz. És akkor még tényleg csak vanilla FSX-ről volt szó, nem került képbe semmilyen mod, multiplayer és hasonló nyalánkságok, ahol real time repülnek emberek valós járatok útvonalain hosszú órákat. Nekik szórakoztató egy HAWX vagy egy Ace Combat, ahol van egy kis csihipuhi meg történet. Viszont saját, korábbi tapasztalat is az, hogy kíváncsiak olyan helyekre, ahova még nem jutottak el, repülnének a Grand Canyonban, a Himalája völgyeiben, a Karib tenger szigetei között, stb, de a szimulátorság miatt a "kevés a content", "nem történik semmi", "mit kell itt csinálni", "mi ebben a jó" kifejezések elég sokszor hangzanak el.
Közel sincs már annyi időm szimulátorozásra, mint régen, de nagyon várom, hogy megcsinálhassam a Karibi körömet vagy az amerikai észak-dél utamat egy Cessnával ilyen (vagyis a gépem miatt ennél azért egy kicsit rosszabb) látvány mellett pár hónap alatt. Lehet, hogy a hétvégére elő is veszem a hotas-t és beröffentem az FSX-et, de valószínűleg több idő fog elmenni a konfigolással, mint az út tervezésével és repülésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest