- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Valentino K. #64 üzenetére
nem a rendszernek van rá szüksége, hanem a vásárlónak - nyitni meg semmilyen áron nem fog
-
Valentino K.
senior tag
válasz
dreamdancer #4 üzenetére
Mert a rendszernek egyébként nagyon nagy szüksége van a 4 magra meg a 2 giga ramra, a fullhd felbontásról meg ne is beszéljünk...
Emiatt kb 200.000Ft-os áron fog nyitni. -
azopi74
addikt
válasz
dreamdancer #43 üzenetére
Remélem, nem csinálnak rendszert abból, hogy az EU csak a 0-ra végződő modelleket kapja meg. Értem én hogy az USA-ra és Ázsiára (lásd 525) kell koncentrálniuk most, mert itt úgyis elég erősek már, csak aztán, nehogy két szék között a pad alá esete legyen. Nem kéne azért az öreg kontinenst se hanyagolni...
-
Dr.FantastiK
őstag
alakul ez, meg a vegen nekem is megtetszik..
-
khron78
őstag
Miért a játék nem alkalmazás? Ahogy a pc-t is azért fejlesztik a legtöbben, ezt is azért fogják.
Aztán video szerkeztés, a böngészés sebessége, meg a rengeteg jövőbeli alkalmazás, ami akkor lesz elérhető, ha erős a cpu és a gpu! Mit nem lehet ezen érteni? Ja, hogy kukacoskodni kell mindenen. -
C$abi
aktív tag
LG G2 és Sony Xperia Z1 konkurens Windowssal.
Csak ne legyen túl drága. -
válasz
Psychopeti #52 üzenetére
elbaltázzák az egészet, töksemmi értelme nincs így egyáltalán még kamerát is belerakni. azt nem értem, ha már egyszer sikerült elfogadható kamerás mobilt alkotniuk 808 és 1020 mert többről nem tudok, akkor mi a rossz döntés okozója? Ilyen kaliberű telókat nem az alja veszi úgyse, annak akinek szánták van dellája sok, tehát beleférhetett volna a gyártásba, na mindegy marad a 808 még mindig...
-
TaS1kaaa
tag
4,5"-os méretben lenne jó, így nem kell
-
nagy extra lett volna egy decent xenon? kár érte...
-
saiyajin
senior tag
Bar hir meg nem jott rola, de szerintem biztos jon majd az eu-s valtozat.
Amugy meg tenyleg baba egy keszulek. -
törölt tag
No, mivel vannak már rendesebb fotók így megosztom veletek:
http://news.softpedia.com/newsImage/New-Nokia-Lumia-929-Leaked-Photos-Show-the-Phone-s-Internals-406630-2.jpg/Akit a cikk is érdekel róla, az itt leli:
http://news.softpedia.com/news/New-Nokia-Lumia-929-Leaked-Photos-Show-the-Phone-s-Internals-406630.shtml -
batai15
félisten
Na ezt várjuk. Nehéz döntés lenne hogy 1020 vagy ez.csak rendes akku legyen benne.
-
Lomha 8V
addikt
A 920 fél órát volt a kezemben és megvett kilóra. Ez milyen lesz?
-
subaruwrc
félisten
5" már kompakt méret, ééédes f...om
-
dreamdancer
őstag
Remélem, a Nokiánál olvassa valaki ezt a topicot a sok pozitív-várós-lelkes kommenttel és egy illetékes agyában esetleg felködlik a gondolat, hogy hmmm, Európába is kellenne és nem egy év múlva...
-
takacsbotond
őstag
Na, ez már valami!
-
szebev
senior tag
Amikor elolvastam a cikket , hogy ez a telo is ugyanazt a kamerat kapja , mint a 1020-as raadasul kisebb meretben , azt mondtam : ez kell ! Aztan nagyon elszomorodtam, hogy Amcsi only .
Ez , akkor nem is mukodne EU-ban ? -
Kozs
tag
válasz
Vassili_Zait #30 üzenetére
Igen egy 925 tényleg kielégítő lenne minden szempontból számomra,a baj csak azzal van,hogy a legolcsóbb sufni tuningos gsm boltba is 96-100K amit sajnos nem engedhetek meg magamnak. Szolgáltatót tekintve meg kicsit elvan szállva egyenlőre az árazás.
-
TK36
aktív tag
Lumiákból nem lesz dual SIM-es kivitel (ha jól tudom, még nincs)?
-
Zull
senior tag
Ez tökéletes lenne, de sanszos hogy ez csak és kizárólag az USAban lesz kapható.
-
Cyberpunk
félisten
Ja droidnál minél erősebb annál tutibb, ha csak egy közepes hardver kerül bele, már is le van huhogva, itt meg ha kap egy modern hardvert az már is minek.
Nem kötelező ezt venni, vannak olcsóbb készülékek is WP fronton is.
-
Kozs
tag
Jó "kis" telegrács,tetszenek a Nokiák. Ha kiadnának egy L720 házban lévő 1G rammal HD kijelzővel + Snapi 600-al de nekem még egy 400 is elég lenne, az szerintem tuti nyerő lenne. Persze ez is tuti,csak nem az én pénztárcámnak.
-
zsarkov
tag
Várja csak mindenki nyugodtan, Európába soha nem fog jönni, Verizon ekszkluzív... Ez persze a számozásból is kiderül.
-
-
khron78
őstag
Mitől lenne felesleges egy jobb hardver? A későbbi rendszer frissítéseket sem árt, ha viszi majd rendesen.
Nem 1 évre vesz az ember ilyen telefont. -
DaveJr
őstag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
És? Egy Snap 600as is bőven elég lenne és még úgy is a Nokia CSÚCSkészüléke lenne. És még a fogyasztása is jobb lenne.
-
válasz
littlelion21 #11 üzenetére
de
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, és a specifikációi sem.
-
azopi74
addikt
Windows 8 GDR3? Jó lesz az WP8 Update 3-nak is ...
-
-
DaveJr
őstag
válasz
dreamdancer #4 üzenetére
Minek egy sokat zabáló csúcs proci egy telefonba, mikor egy normális 2 magossal is lag mentesen fut az OS. Felesleges hipe az egész, hogy csak akkor jó egy telefon ha csúcs hardver van benne. Egy 620 lumia is kellően gyors.
-
littlelion21
addikt
Ugye nem lesz Verizon-only?
-
Router
őstag
Na ez profi cucc, lehet gondolkodni, hogy 1020 vagy ez.
-
2ofthem
aktív tag
Tökéletes, remélem eljön majd erre a kontinensre is.
-
dsr
senior tag
Jó lesz ez , várós a teszt
-
Mióta várok erre!
-
AMD Power
titán
Ez baba! Kéne egy ilyen!
-
stamas80
tag
Persze erre is várhatunk majd, mert első célpont a nagy Amerika lesz.
-
dreamdancer
őstag
Végre egy valódi, minden paramétere szerint csúcsmobil a Nokiától!
De hogy erre vagy 5 évet kellett várni...
-
kbyte1024
veterán
Bizony várós
nekem mondjuk kicsit nagy már de az árazástól is sok mulik majd.
-
atosan
veterán
Ő, az ott kamerák előtt lesz, nem kamrák előtt (a címmondatban), annak is van értelme, ha valaki bespájzolni akar vele
-
kiki89
aktív tag
Az 5 hüvelyk körüli méret tökéletes lesz! Szívesen olvasnék róla tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Metal topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest