Újabb fotón a Lumia 929

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során a Lumia 929 több alkalommal is hallatott magáról, melyről korábban azt feltételezték, hogy a Lumia 1520 amerikai változata lesz. Idő közben azonban kiderült, hogy a készülék kompaktabb lesz ikertestvérénél, így „csupán” 5 hüvelykes Full HD megjelenítővel bír. A hátlapon viszont megmaradt a Carl-Zeiss optikával és dupla LED villanóval ellátott 20 megapixeles PureView kamera, így a fotózás szerelmeseinek nem kell lemondani a képalkotás örömeiről. A Lumia 929 más téren is a legfelső mezőnybe pozicionált ajánlat lesz, hiszen 2,2 GHz-es négymagos Snapdragon 800 processzorral, Adreno 330 grafikus gyorsítóval, 2 GB RAM-mal, 32 GB tovább nem búvíthető memóriával, 4G LTE és NFC modullal, integrált Qi vezetékmentes töltővel és Windows 8 GDR3 operációs rendszerrel a fedélzetén érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Lumia 525

    Megérkezett a Lumia 520 kétszeres mennyiségű operatív memóriával és Bluetooth LE támogatással rendelkező utódja.

  • Nokia Camera – RAW formátummal

    A Lumia 1520 és 1020 tulajdonosok mostantól az Adobe szabványos „digitális negatív” formátumában is rögzíthetik a nagy felbontású fotóikat.

  • Nokia Here Lumia táblagépekre

    A Nokia térképszolgáltatása kizárólag a cég saját Lumia internettábláira lesz elérhető.

  • Előrendelhető a Lumia 1520

    Hétszáz euróért rendelhető a Nokia Full HD kijelzővel, Snapdragon 800 processzorral és 20 megapixeles PureView kamerával szerelt csúcsmobilja.

Hirdetés