- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #42 üzenetére
"Azért nekem lenne pár ötletem.....pl %-os akksikijelzés (végre..) ki be kapcsolgatható funkciók a lehúzható menüben pl a wifit lehessen így ki be kapcsolgatni ne már a menübe dobjon be 2013-ban... "
"Gyerekek most a GYÁRI android verzióról beszélünk, nem a gyártói felületekről....szerintetek miről szól a cikk? (Nexus 4)"
"Én úgy gondoltam a%-os akkukijelzést, mint asamsungokon pl. Beállítod, és a kis töltésjelző mellett megjelenik egy %. ennyit szeretnék csak Meg h a quick settings moduljait lehessen bővíteni, átrendezni."
Természetesen van a Nexus 4 ben ilyen funkció a 4.3 alatt.. Fentról ha a status bart egy újjal húzod le akkor a klasszikus tájékoztató, ha két ujjal húzod le abban az esetben százalékosan rja ki az akku töltöttségét, kapcsolható a Wifi elérhető a repülőgép mód etc....
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
válasz GeneraL_XTX #49 üzenetére
Akkor én is, mert ez nekem is új.
-
DMG
senior tag
válasz GeneraL_XTX #32 üzenetére
Wifi kapcsán azt már próbáltad, hogy nem ráböksz, hanem hosszan nyomva tartod? ;Ahh látom elkéstem.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
vicze
félisten
válasz GeneraL_XTX #68 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy AOPK vagy CM10.x. Ezek Nexus-ra 0 buggal rendelkeznek és azon a legstabilabbak. (Legalábbis annyira stabil mint a gyári, vagy még inkább.)
AOSP olyan fapad, hogy leírhatatlan. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #68 üzenetére
Egyébként én direkt nem kapcsolom be a %-ot, csak bosszantana, hogy mindig érzékelhetően csökken. A csík nem olyan nyomasztó.
-
GregOlah
csendes tag
% os akku a status bar 2 ujjas lehúzására jön elő.
Wifi/bluetooth pedig röviden nyomva megnyitja a menüt hosszan nyomva ki/bekapcsolja.
Már a 4.2 ben is így volt, előzőt meg telefonba módosítatlan rendszerből sajnos nem tudom.Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
catroot
veterán
Nekem 4.1.2 alatt van %-os kijelzés és wifi beállítás is a status bar-on.má' mindegy.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dilajoska1
őstag
Kínai telefonokon is gyári android felület van de ott a Beállítások/Akkumlátornál be lehet állítani a %-os aksi kijelzést.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
MODERÁTOR
Wifit simán lehet kapcsolni stat. barból. Nem egy ujjal, hanem két ujjal húzod le, vagy átváltasz a felületre, és ott van a kapcsoló. ha rákoppintasz, a beállításokba visz, ha hosszan nyomod, akkor ki/be kapcsolja a wifit.
-
Zirowe
nagyúr
De ha gyártóiban benne van, akkor vmi hasonló biztos lesz a gyáriban is.
A %-ban nem vagyok biztos, de a többi kettőben igen, mert már sima gyáriban is találkoztam velük, és wifi kapcsolásnál még sosem dobott menübe.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #36 üzenetére
Nekem olyan van a menüben:
Battery/Battery display percentage.Ezt bekapcsolva mutatja az állapotsávban a %-ot.
-
vicze
félisten
He? 4.2-n mikor dob menübe??? Igaz "csak" 1éve használom, de csak akkor dob oda, ha csak olyan kódolt wi-fi van, amit nem ismer, úgy pedig mindenképp ki kell válassz egyet, vagy szerinted random üssön a hasára?
-
flesli
tag
válasz GeneraL_XTX #36 üzenetére
De be lehet. ÉS a wifit is be lehet kapcsolni, meg ki is, sőt azt már 2.2 ben is lehetett, előtte nem tudom mert 2.2 -vel kezdtem
-
Zirowe
nagyúr
Htc telefon, 4.2.2-es rendszer, mégis van % felül és wifi ki-be kapcsolás menübe dobás nélkül, akár quick settingsnél, de akár widgetként, ami már legalább 2.2 óta elérhető.
Gyári, nem főzött rom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kovadika
őstag
Notification toggle alkalmazassal azt rakok a statusbarba, amit akarok. Wifi, %-os akksi, meg letoltott alkalmazasokat is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
%-os akksijelzést már a 4.1.2-ben is be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest