Újabb fotók az Android 4.4-ről

Hirdetés

A napokban már egy Nexus 5-ről kiszivárgott videóban is láthattuk a Google legújabb operációs rendszerének külsejét, ám most további képernyőfotók láttak róla   napvilágot. A keresőóriás a KitKat fantázianév mellett tette le a voksát, ami egyelőre lényeges változást azért nem hoz a zöld robotos rendszerbe. A második Nexus 7 tabletről származó screenshotok azért elárulnak néhány dolgot, icipici dizájnfrissítést, QuickOffice integrációt, beállítási menüben látható további alpontokat figyelhetünk meg. A képek egyébként még a KitKat név leleplezése előtt készültek, ami megmagyarázza az előzetesen várt, majd később elvetett KeyLimePie felirat jelenlétét.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Nexus 5 – további részletek

  A kiszivárgott szerviz kézikönyv vázlatának köszönhetően az Android 4.4 KitKat referenciamodell minden titka leleplezésre került.

 • Fotókon az Android 4.4 felülete

  Átdolgozott kamera felülettel, valamint integrált nyomtatási és NFC fizetési rendszerrel érkezik a Google legújabb mobil operációs rendszere.

 • iOS 7 rendszerbemutató

  Az Apple legújabb operációs rendszere nem csak az eddig megszokott ikonok külsejét cseréli le, hanem számos új funkciót is hoz magával.

 • KitKat néven érkezik az Android 4.4

  Az újabb Android szobor állítását dokumentáló videón egy eddig ismeretlen Nexus modell is felbukkant.

Hirdetés