Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Még mindig semmi. Mindkét jósolt nap elmúlt. Mikor lesz már bejelentés?
-
VD
őstag
Videó: [link]
-
válasz
FragMaster #99 üzenetére
és (#100) BomiBoogie
Jaa, átsiklottam a widget szó felett. Még a stat.barnál voltam leragadva.
-
válasz
BomiBoogie #95 üzenetére
Azt a gyártó rakta bele. Ne hasonlítsuk össze a vanilla Androidot, a gyártók által mókolt verziókkal.
Ez a 2 ujjas lehúzás 4.2 óta van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hungarikum #84 üzenetére
ki be kapcsolgatható funkciók a lehúzható menüben pl a wifit lehessen így ki be kapcsolgatni ne már a menübe dobjon be 2013-ban
Ezt nem értem. Nekem a ZTE Blade 1-ben (ami gyári androidos, 2.2-es) is volt ilyen gyári widget, amiről lehetett kapcsolni a wifit, mobilnetet, GPS-t, fényerőt, szinkronizálást.
-
assemble
addikt
Kereszt-reklam van, a KitKat ugyanilyen szinten reklamozza most az Android-ot.
A szerzodes pedig gondolom nyilvan nem nyilvanos, de szerintem semmi ok nincs ketelkedni abban amit mondtak, hogy nem cserelt penzt a ket fel egyaltalan. -
G-Guts
aktív tag
Azért a Nestle-nek nem kevés pénze van. Mint korábban írtam ez egy nagyon nagy reklám a KitKat-nek (ebből kifolyólag a Nestle-nek is). Egy nagy üzletnél pedig nem ritkán titoktartási szerződések is születnek. A Fészecske tejelt, a Google pedig hallgat. Továbbá elég nagy fricskát is adott sokaknak, akik már biztosra vették a Key lime Pie-t. Hatásos a reklám, meg kell mondjam én is megkívántam az említett csokit, és én csak egy vagyok a több száz millióból.
-
assemble
addikt
Nem nem, a Google kezdemenyezte
"We realised that very few people actually know the taste of a key lime pie," he explained.
"One of the snacks that we keep in our kitchen for late-night coding are KitKats. And someone said: 'Hey, why don't we call the release KitKat?'
"We didn't even know which company controlled the name, and we thought that [the choice] would be difficult. But then we thought well why not, and we decided to reach out to the Nestle folks."
-
DarkByte
addikt
Megint kaptunk egy kis morzsát
[link]
Itt van egész valósnak tűnő levezetés a kommentek közt arra vonatkozólag hogy október 28 hétfő lesz a bejelentés még is csak.
"Tegnap bukkant fel az "Everybody Dance now!" kép ami a Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) dalra hivatkozik a C&C Music Factory nevű bandától. Azt viszont kevesen tudják hogy őket eredetileg The 28th Street Crew-nek hívták.
És ma a KitKat azt tweet-elte "Sometimes you have to look at the sign" (Néha nem árt figyelni a jelekre) egy képpel amelyen egy rakás KitKat csoki a "This Is It" feliratot adja ki ami pedig egy Michael Jackson nóta ami - mint ki lehet találni - szintén október 28.-án jelent meg."
Szerintem a következő Mobilaréna játékot a Google-el közösen kellene csinálni
-
G-Guts
aktív tag
Minden android verzió egy édességfaját jelentett, most pedig az egyik édességfajtán (csokoládé) belül a KitKat néven forgalmazott csokoládét jelenti.
Ez valami kib@szott nagy reklám KitKat-nek.
-
Hungarikum
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #42 üzenetére
"Azért nekem lenne pár ötletem.....pl %-os akksikijelzés (végre..) ki be kapcsolgatható funkciók a lehúzható menüben pl a wifit lehessen így ki be kapcsolgatni ne már a menübe dobjon be 2013-ban...
"
"Gyerekek most a GYÁRI android verzióról beszélünk, nem a gyártói felületekről....szerintetek miről szól a cikk?
(Nexus 4)"
"Én úgy gondoltam a%-os akkukijelzést, mint asamsungokon pl. Beállítod, és a kis töltésjelző mellett megjelenik egy %. ennyit szeretnék csak
Meg h a quick settings moduljait lehessen bővíteni, átrendezni."
Természetesen van a Nexus 4 ben ilyen funkció
a 4.3 alatt.. Fentról ha a status bart egy újjal húzod le akkor a klasszikus tájékoztató, ha két ujjal húzod le abban az esetben százalékosan rja ki az akku töltöttségét, kapcsolható a Wifi elérhető a repülőgép mód etc....
-
maggi1886076
addikt
várjuk meg míg kijön, kb fél év min. amíg a nexuson kívül az első készülékek megkapják hivatalosan, ha nem több..
-
Lomha 8V
addikt
válasz
GeneraL_XTX #49 üzenetére
Akkor én is, mert ez nekem is új.
-
DMG
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #32 üzenetére
Wifi kapcsán azt már próbáltad, hogy nem ráböksz, hanem hosszan nyomva tartod? ;Ahh látom elkéstem.
-
janika1988
tag
Most vettem épp egy csomag kitkat-et itt NLben, lehet nyerni új Nexus tabletet, meg 5€ kreditet a playhez
hátha nyerek
-
DarkByte
addikt
Ma postoltak G+-on egy "Everybody dance now" felíratos postot. Ugyan csak pletyka de ez alapján valószínűleg most pénteken mutatják be, mert akkor lesz a C&C Music Factory ezen zenéje 23 éves
Ráadásul a track is 4:04 hosszú szóval az is gyanús kicsit.
-
vicze
félisten
válasz
GeneraL_XTX #68 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy AOPK vagy CM10.x. Ezek Nexus-ra 0 buggal rendelkeznek és azon a legstabilabbak. (Legalábbis annyira stabil mint a gyári, vagy még inkább.)
AOSP olyan fapad, hogy leírhatatlan. -
Matada2.3
veterán
Várjuk, érdekel az új fícsörök listája
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #68 üzenetére
Egyébként én direkt nem kapcsolom be a %-ot, csak bosszantana, hogy mindig érzékelhetően csökken. A csík nem olyan nyomasztó.
-
GregOlah
csendes tag
válasz
% os akku a status bar 2 ujjas lehúzására jön elő.
Wifi/bluetooth pedig röviden nyomva megnyitja a menüt hosszan nyomva ki/bekapcsolja.
Már a 4.2 ben is így volt, előzőt meg telefonba módosítatlan rendszerből sajnos nem tudom. -
assemble
addikt
Ahogy mar irtak: megegy dolog amit a teloddal meg tudsz csinalni.
Masreszt: telon biztonsagosabb mint passziv paypass-es kartya amit le tudnak olvasni akar akkor is ha a zsebedben van a cucc.
Telon az nfc csak bekapcsolt kepernyovel mukodik es a pin-t is a telon tudod beirni, szoval kvazi lopasbiztos.Egyebkent technikailag mukodik Magyarorszagon (es kb mindenhol) is a google wallet, minden paypass-es helyen (ebbol eleg sok van mindenhol, szinte minden kicsit is nagyobb boltban), anno fizettem mar igy egy cba-ban, nemi hackeles kellett csak hozza h itt is mukodjon. Nem tudom hivatalosan miert nem tettek eddig meg elerhetove usa-n kivul, es h mikor tervezik, remelhetoleg hamarosan...
-
catroot
veterán
válasz
Nekem 4.1.2 alatt van %-os kijelzés és wifi beállítás is a status bar-on.má' mindegy.
-
daniel909
addikt
amúgy a képek alapján nem látok sok különbséget grafikai szempontból. kb így néz ki a 4.3 is a nexus 7-en.
de úgy láttam mintha a telefonos verziónal kicsit megnövelték volna az ikonokat. -
dilajoska1
őstag
válasz
Kínai telefonokon is gyári android felület van de ott a Beállítások/Akkumlátornál be lehet állítani a %-os aksi kijelzést.
-
válasz
smileismarci #55 üzenetére
Nem tudom... Majd kialakul még ez, mindenesetre számomra furcsa még.
-
razorka777
veterán
Az az első kép.
-
Rickazoid
addikt
Ha a képek a KLP név alatt készültek, miért van a KLP felirat felett KitKat dizájnos logotípia?
-
válasz
smileismarci #52 üzenetére
Ez az egyedüli amit nem értek, hogy miért gyorsabb vagy jobb? a kártyám ugyanúgy mindig nálam van ahogyan a telefon is. A kártyám szintén PayPass adottságokkal rendelkezik, tehát ott sem kell pinkód, vagy hasonló, csak hozzáérintem, és kész.
-
smileismarci
tag
válasz
kakuk.tamas #33 üzenetére
Amerikában már most is meg már egy ideje lehet fizetni a wallet-el [link]
De jó lenne ha itthon is lehetne... -
halkow
őstag
Elképesztően rossz ez a piros kitkat android logó combó meglátam frászt kapok tőle pláne ha bekapcsoláskor jön elő :-c
-
válasz
Wifit simán lehet kapcsolni stat. barból. Nem egy ujjal, hanem két ujjal húzod le, vagy átváltasz a felületre, és ott van a kapcsoló. ha rákoppintasz, a beállításokba visz, ha hosszan nyomod, akkor ki/be kapcsolja a wifit.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
De ha gyártóiban benne van, akkor vmi hasonló biztos lesz a gyáriban is.
A %-ban nem vagyok biztos, de a többi kettőben igen, mert már sima gyáriban is találkoztam velük, és wifi kapcsolásnál még sosem dobott menübe. -
daniel909
addikt
Varom mar.bar most is eleg jol fut a nexus7en a 4.3
-
vicze
félisten
válasz
BomiBoogie #41 üzenetére
AOSP-ben nincs.
A gyártók többnyire berakják. Nexusra meg úgyis AOPK...@GeneraL_XTX: Én AOSP-ról beszéltem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #36 üzenetére
Nekem olyan van a menüben:
Battery/Battery display percentage.Ezt bekapcsolva mutatja az állapotsávban a %-ot.
-
vicze
félisten
válasz
He? 4.2-n mikor dob menübe??? Igaz "csak" 1éve használom, de csak akkor dob oda, ha csak olyan kódolt wi-fi van, amit nem ismer, úgy pedig mindenképp ki kell válassz egyet, vagy szerinted random üssön a hasára?
-
flesli
tag
válasz
GeneraL_XTX #36 üzenetére
De be lehet. ÉS a wifit is be lehet kapcsolni, meg ki is, sőt azt már 2.2 ben is lehetett, előtte nem tudom mert 2.2 -vel kezdtem
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Htc telefon, 4.2.2-es rendszer, mégis van % felül és wifi ki-be kapcsolás menübe dobás nélkül, akár quick settingsnél, de akár widgetként, ami már legalább 2.2 óta elérhető.
Gyári, nem főzött rom.
-
kovadika
őstag
válasz
Notification toggle alkalmazassal azt rakok a statusbarba, amit akarok. Wifi, %-os akksi, meg letoltott alkalmazasokat is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
BomiBoogie #35 üzenetére
Nem, nem lehet. Még a 4.3-on se.Mármint a status bar-on.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
%-os akksijelzést már a 4.1.2-ben is be lehet állítani.
-
válasz
BomiBoogie #23 üzenetére
Ezért mondom, hogy felesleges. Ami letölthető Play-ről azt nem kéne integrálni, de amilyen agresszívan nyomják a G+t is nem csodálom, hogy mindent integrálnak ami az ő tulajdonukban van.
(#17) autox3c: igen, de muszáj volt megkóstolnom, sose ettem még sztem. Azért kettőt mert 2 íz, egyik sima piros a másik meg zöld és piros, utóbbi asszem mogyoróvajas de nekem mindkettő túl édes. Hiába, ha nem is leszek KitKat fogyasztó azért csak megkóstoltam, működik a marketinggépezet...
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #27 üzenetére
Köszönöm, de nem működik a link...
-
bigmasterg
addikt
Kíváncsi leszek, hogy galaxy nexus megkapja-e.
Hardver tuti bírná. -
kakuk.tamas
addikt
Ezt: Toolkit for Authoring Pen and Paper Language Activities (TAP & PLAY)
Javítottam.
Valamiért hatvanezer http:// előtagot beszúrt elé...
-
saelin
veterán
válasz
BomiBoogie #23 üzenetére
+1 Előretelepített alkalmazás. Gondolom annyi előnye van, hogy nem kell mostmár letölteni és egy-egy doksinál felajánlja hogy azzal nyisd meg.
Vajon milyen újításokra kell számítani?
-
BlackSoft
addikt
A logo valamire nagyon emlékeztet
-
kentucky
őstag
Szerintem nem is KitKat lesz a neve, csak ez egy kis marketingfogás
-
DMG
senior tag
Kicsit olyan, mint ha a finish előtt a régi beta KeyLimePie képeket kiszornák, hogy elkerüljék a felesleges találgatásokat, remélem lessz nagy meglepetés.
-
helixP
nagyúr
Tap & play alatt mit kell vajon érteni?
-
Ennek tiszteletére meg is ettem most 2 KitKat-et.
Am. QuickOffice-t szvsz kár integrálni.
-
Legendd
senior tag
Ez amúgy érdemes dolog, mert használom az iOS 7-et, eleinte ódzkodtam tőle, viszont most hogy láttam a 6.1.3-at, valahogy olyan semmilyennek tűnt. Komolyabbak egy kicsit az ikonok, az egészet nézve az iOS 7 sokkal fejlettebb, jobb összképpel rendelkezik, de csak akkor jössz rá, ha sokat nyomogatod
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy nincs ötlet. Gyakorlatilag már mindent bele raktak, ami ép eszű embernek az eszébe jutott, tehát marad a javítgatás, toldozás-foltozás.
-
margithid
veterán
Szerintem kb 4.1 óta nem sok lényegi változás van, de igazából jó is a rendszer. Inkább ne csináljanak olyan újítást mint az iOS7
Akinek van egy jól müködő stabil 4.1es készüléke, szvsz semmi értelme lecserélnie.
4.1en még egy jódarabig minden fontos alkalmazásnak el kell mennie. -
leslien
nagyúr
h melyik balfasz találta ki okt. 15.
-
petrson
senior tag
Nem értem, miért kellett ehhez új fantázianév, szinte semmi változás nem lesz, ahogy a 4.3-nál se sok volt... Nexus 5 érdekes lehet, de nagy a csend, kíváncsi leszek mikor mutatják be.
-
Zirowe
nagyúr
A képek egyébként még a KitKat név leleplezése előtt készültek, ami megmagyarázza az előzetesen várt, majd később elvetett KeyLimePie felirat jelenlétét.
Azért az a piros bootlogo eléggé sokatmondó.
-
HawerKing
őstag
Jo lesz ez
-
gabancs
addikt
Az utolsó két kép nagyon ótvar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google KitKat fantázianéven érkező Android mobil operációs rendszeréről újabb képernyőképek láttak napvilágot.
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest