- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Még mindig semmi. Mindkét jósolt nap elmúlt. Mikor lesz már bejelentés?
-
VD
őstag
Videó: [link]
-
MODERÁTOR
válasz FragMaster #99 üzenetére
és (#100) BomiBoogie
Jaa, átsiklottam a widget szó felett. Még a stat.barnál voltam leragadva.
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #95 üzenetére
Azt a gyártó rakta bele. Ne hasonlítsuk össze a vanilla Androidot, a gyártók által mókolt verziókkal. Ez a 2 ujjas lehúzás 4.2 óta van.
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hungarikum #84 üzenetére
ki be kapcsolgatható funkciók a lehúzható menüben pl a wifit lehessen így ki be kapcsolgatni ne már a menübe dobjon be 2013-ban
Ezt nem értem. Nekem a ZTE Blade 1-ben (ami gyári androidos, 2.2-es) is volt ilyen gyári widget, amiről lehetett kapcsolni a wifit, mobilnetet, GPS-t, fényerőt, szinkronizálást.
-
assemble
addikt
Kereszt-reklam van, a KitKat ugyanilyen szinten reklamozza most az Android-ot.
A szerzodes pedig gondolom nyilvan nem nyilvanos, de szerintem semmi ok nincs ketelkedni abban amit mondtak, hogy nem cserelt penzt a ket fel egyaltalan. -
G-Guts
aktív tag
Azért a Nestle-nek nem kevés pénze van. Mint korábban írtam ez egy nagyon nagy reklám a KitKat-nek (ebből kifolyólag a Nestle-nek is). Egy nagy üzletnél pedig nem ritkán titoktartási szerződések is születnek. A Fészecske tejelt, a Google pedig hallgat. Továbbá elég nagy fricskát is adott sokaknak, akik már biztosra vették a Key lime Pie-t. Hatásos a reklám, meg kell mondjam én is megkívántam az említett csokit, és én csak egy vagyok a több száz millióból.
-
assemble
addikt
Nem nem, a Google kezdemenyezte
"We realised that very few people actually know the taste of a key lime pie," he explained.
"One of the snacks that we keep in our kitchen for late-night coding are KitKats. And someone said: 'Hey, why don't we call the release KitKat?'
"We didn't even know which company controlled the name, and we thought that [the choice] would be difficult. But then we thought well why not, and we decided to reach out to the Nestle folks."
-
DarkByte
addikt
Megint kaptunk egy kis morzsát [link]
Itt van egész valósnak tűnő levezetés a kommentek közt arra vonatkozólag hogy október 28 hétfő lesz a bejelentés még is csak.
"Tegnap bukkant fel az "Everybody Dance now!" kép ami a Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) dalra hivatkozik a C&C Music Factory nevű bandától. Azt viszont kevesen tudják hogy őket eredetileg The 28th Street Crew-nek hívták.
És ma a KitKat azt tweet-elte "Sometimes you have to look at the sign" (Néha nem árt figyelni a jelekre) egy képpel amelyen egy rakás KitKat csoki a "This Is It" feliratot adja ki ami pedig egy Michael Jackson nóta ami - mint ki lehet találni - szintén október 28.-án jelent meg."
Szerintem a következő Mobilaréna játékot a Google-el közösen kellene csinálni
[ Szerkesztve ]
-
G-Guts
aktív tag
Minden android verzió egy édességfaját jelentett, most pedig az egyik édességfajtán (csokoládé) belül a KitKat néven forgalmazott csokoládét jelenti.
Ez valami kib@szott nagy reklám KitKat-nek.
-
Hungarikum
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #42 üzenetére
"Azért nekem lenne pár ötletem.....pl %-os akksikijelzés (végre..) ki be kapcsolgatható funkciók a lehúzható menüben pl a wifit lehessen így ki be kapcsolgatni ne már a menübe dobjon be 2013-ban... "
"Gyerekek most a GYÁRI android verzióról beszélünk, nem a gyártói felületekről....szerintetek miről szól a cikk? (Nexus 4)"
"Én úgy gondoltam a%-os akkukijelzést, mint asamsungokon pl. Beállítod, és a kis töltésjelző mellett megjelenik egy %. ennyit szeretnék csak Meg h a quick settings moduljait lehessen bővíteni, átrendezni."
Természetesen van a Nexus 4 ben ilyen funkció a 4.3 alatt.. Fentról ha a status bart egy újjal húzod le akkor a klasszikus tájékoztató, ha két ujjal húzod le abban az esetben százalékosan rja ki az akku töltöttségét, kapcsolható a Wifi elérhető a repülőgép mód etc....
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
várjuk meg míg kijön, kb fél év min. amíg a nexuson kívül az első készülékek megkapják hivatalosan, ha nem több..
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lomha 8V
addikt
válasz GeneraL_XTX #49 üzenetére
Akkor én is, mert ez nekem is új.
-
DMG
senior tag
válasz GeneraL_XTX #32 üzenetére
Wifi kapcsán azt már próbáltad, hogy nem ráböksz, hanem hosszan nyomva tartod? ;Ahh látom elkéstem.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
janika1988
tag
Most vettem épp egy csomag kitkat-et itt NLben, lehet nyerni új Nexus tabletet, meg 5€ kreditet a playhez hátha nyerek
-
DarkByte
addikt
Ma postoltak G+-on egy "Everybody dance now" felíratos postot. Ugyan csak pletyka de ez alapján valószínűleg most pénteken mutatják be, mert akkor lesz a C&C Music Factory ezen zenéje 23 éves Ráadásul a track is 4:04 hosszú szóval az is gyanús kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz GeneraL_XTX #68 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy AOPK vagy CM10.x. Ezek Nexus-ra 0 buggal rendelkeznek és azon a legstabilabbak. (Legalábbis annyira stabil mint a gyári, vagy még inkább.)
AOSP olyan fapad, hogy leírhatatlan. -
Matada2.3
veterán
Várjuk, érdekel az új fícsörök listája
Finn the human
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #68 üzenetére
Egyébként én direkt nem kapcsolom be a %-ot, csak bosszantana, hogy mindig érzékelhetően csökken. A csík nem olyan nyomasztó.
-
GregOlah
csendes tag
% os akku a status bar 2 ujjas lehúzására jön elő.
Wifi/bluetooth pedig röviden nyomva megnyitja a menüt hosszan nyomva ki/bekapcsolja.
Már a 4.2 ben is így volt, előzőt meg telefonba módosítatlan rendszerből sajnos nem tudom.Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
assemble
addikt
Ahogy mar irtak: megegy dolog amit a teloddal meg tudsz csinalni.
Masreszt: telon biztonsagosabb mint passziv paypass-es kartya amit le tudnak olvasni akar akkor is ha a zsebedben van a cucc.
Telon az nfc csak bekapcsolt kepernyovel mukodik es a pin-t is a telon tudod beirni, szoval kvazi lopasbiztos.Egyebkent technikailag mukodik Magyarorszagon (es kb mindenhol) is a google wallet, minden paypass-es helyen (ebbol eleg sok van mindenhol, szinte minden kicsit is nagyobb boltban), anno fizettem mar igy egy cba-ban, nemi hackeles kellett csak hozza h itt is mukodjon. Nem tudom hivatalosan miert nem tettek eddig meg elerhetove usa-n kivul, es h mikor tervezik, remelhetoleg hamarosan...
-
catroot
veterán
Nekem 4.1.2 alatt van %-os kijelzés és wifi beállítás is a status bar-on.má' mindegy.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
daniel909
addikt
amúgy a képek alapján nem látok sok különbséget grafikai szempontból. kb így néz ki a 4.3 is a nexus 7-en.
de úgy láttam mintha a telefonos verziónal kicsit megnövelték volna az ikonokat.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
dilajoska1
őstag
Kínai telefonokon is gyári android felület van de ott a Beállítások/Akkumlátornál be lehet állítani a %-os aksi kijelzést.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
MODERÁTOR
válasz smileismarci #55 üzenetére
Nem tudom... Majd kialakul még ez, mindenesetre számomra furcsa még.
-
razorka777
veterán
Az az első kép.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Rickazoid
addikt
Ha a képek a KLP név alatt készültek, miért van a KLP felirat felett KitKat dizájnos logotípia?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
MODERÁTOR
válasz smileismarci #52 üzenetére
Ez az egyedüli amit nem értek, hogy miért gyorsabb vagy jobb? a kártyám ugyanúgy mindig nálam van ahogyan a telefon is. A kártyám szintén PayPass adottságokkal rendelkezik, tehát ott sem kell pinkód, vagy hasonló, csak hozzáérintem, és kész.
-
smileismarci
tag
válasz kakuk.tamas #33 üzenetére
Amerikában már most is meg már egy ideje lehet fizetni a wallet-el [link]
De jó lenne ha itthon is lehetne...#%
-
halkow
őstag
Elképesztően rossz ez a piros kitkat android logó combó meglátam frászt kapok tőle pláne ha bekapcsoláskor jön elő :-c
Alcatel onetouch idol2s the king
-
MODERÁTOR
Wifit simán lehet kapcsolni stat. barból. Nem egy ujjal, hanem két ujjal húzod le, vagy átváltasz a felületre, és ott van a kapcsoló. ha rákoppintasz, a beállításokba visz, ha hosszan nyomod, akkor ki/be kapcsolja a wifit.
-
Zirowe
nagyúr
De ha gyártóiban benne van, akkor vmi hasonló biztos lesz a gyáriban is.
A %-ban nem vagyok biztos, de a többi kettőben igen, mert már sima gyáriban is találkoztam velük, és wifi kapcsolásnál még sosem dobott menübe.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
daniel909
addikt
Varom mar.bar most is eleg jol fut a nexus7en a 4.3
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
vicze
félisten
válasz BomiBoogie #41 üzenetére
AOSP-ben nincs.
A gyártók többnyire berakják. Nexusra meg úgyis AOPK...@GeneraL_XTX: Én AOSP-ról beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #36 üzenetére
Nekem olyan van a menüben:
Battery/Battery display percentage.Ezt bekapcsolva mutatja az állapotsávban a %-ot.
-
vicze
félisten
He? 4.2-n mikor dob menübe??? Igaz "csak" 1éve használom, de csak akkor dob oda, ha csak olyan kódolt wi-fi van, amit nem ismer, úgy pedig mindenképp ki kell válassz egyet, vagy szerinted random üssön a hasára?
-
flesli
tag
válasz GeneraL_XTX #36 üzenetére
De be lehet. ÉS a wifit is be lehet kapcsolni, meg ki is, sőt azt már 2.2 ben is lehetett, előtte nem tudom mert 2.2 -vel kezdtem
-
Zirowe
nagyúr
Htc telefon, 4.2.2-es rendszer, mégis van % felül és wifi ki-be kapcsolás menübe dobás nélkül, akár quick settingsnél, de akár widgetként, ami már legalább 2.2 óta elérhető.
Gyári, nem főzött rom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kovadika
őstag
Notification toggle alkalmazassal azt rakok a statusbarba, amit akarok. Wifi, %-os akksi, meg letoltott alkalmazasokat is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz BomiBoogie #35 üzenetére
Nem, nem lehet. Még a 4.3-on se.Mármint a status bar-on.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
%-os akksijelzést már a 4.1.2-ben is be lehet állítani.
-
kakuk.tamas
addikt
Az nem is jó leírás... Én Tap & Play-t olvastam, az pedig Tap & Pay... :$
Szóval az nagy valószínűséggel NFC-s fizetés lesz. Végre.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Narxis
nagyúr
válasz BomiBoogie #23 üzenetére
Ezért mondom, hogy felesleges. Ami letölthető Play-ről azt nem kéne integrálni, de amilyen agresszívan nyomják a G+t is nem csodálom, hogy mindent integrálnak ami az ő tulajdonukban van.
(#17) autox3c: igen, de muszáj volt megkóstolnom, sose ettem még sztem. Azért kettőt mert 2 íz, egyik sima piros a másik meg zöld és piros, utóbbi asszem mogyoróvajas de nekem mindkettő túl édes. Hiába, ha nem is leszek KitKat fogyasztó azért csak megkóstoltam, működik a marketinggépezet...
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
helixP
nagyúr
-
bigmasterg
addikt
Kíváncsi leszek, hogy galaxy nexus megkapja-e.
Hardver tuti bírná. -
kakuk.tamas
addikt
Ezt: Toolkit for Authoring Pen and Paper Language Activities (TAP & PLAY)
Javítottam. Valamiért hatvanezer http:// előtagot beszúrt elé...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jony Ive redesigns Android.
(#21) kentucky: De, állítólag tényleg ez lesz a neve.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
saelin
veterán
válasz BomiBoogie #23 üzenetére
+1 Előretelepített alkalmazás. Gondolom annyi előnye van, hogy nem kell mostmár letölteni és egy-egy doksinál felajánlja hogy azzal nyisd meg.
Vajon milyen újításokra kell számítani?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BlackSoft
addikt
A logo valamire nagyon emlékeztet
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
kentucky
őstag
Szerintem nem is KitKat lesz a neve, csak ez egy kis marketingfogás
-
DMG
senior tag
Kicsit olyan, mint ha a finish előtt a régi beta KeyLimePie képeket kiszornák, hogy elkerüljék a felesleges találgatásokat, remélem lessz nagy meglepetés.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
helixP
nagyúr
Tap & play alatt mit kell vajon érteni?
-
Narxis
nagyúr
Ennek tiszteletére meg is ettem most 2 KitKat-et. Am. QuickOffice-t szvsz kár integrálni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Legendd
senior tag
Ez amúgy érdemes dolog, mert használom az iOS 7-et, eleinte ódzkodtam tőle, viszont most hogy láttam a 6.1.3-at, valahogy olyan semmilyennek tűnt. Komolyabbak egy kicsit az ikonok, az egészet nézve az iOS 7 sokkal fejlettebb, jobb összképpel rendelkezik, de csak akkor jössz rá, ha sokat nyomogatod
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy nincs ötlet. Gyakorlatilag már mindent bele raktak, ami ép eszű embernek az eszébe jutott, tehát marad a javítgatás, toldozás-foltozás.
-
margithid
veterán
Szerintem kb 4.1 óta nem sok lényegi változás van, de igazából jó is a rendszer. Inkább ne csináljanak olyan újítást mint az iOS7
Akinek van egy jól müködő stabil 4.1es készüléke, szvsz semmi értelme lecserélnie.
4.1en még egy jódarabig minden fontos alkalmazásnak el kell mennie.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
h melyik balfasz találta ki okt. 15.
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
petrson
senior tag
Nem értem, miért kellett ehhez új fantázianév, szinte semmi változás nem lesz, ahogy a 4.3-nál se sok volt... Nexus 5 érdekes lehet, de nagy a csend, kíváncsi leszek mikor mutatják be.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Zirowe
nagyúr
A képek egyébként még a KitKat név leleplezése előtt készültek, ami megmagyarázza az előzetesen várt, majd később elvetett KeyLimePie felirat jelenlétét.
Azért az a piros bootlogo eléggé sokatmondó.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
HawerKing
őstag
Jo lesz ez
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
gabancs
addikt
Az utolsó két kép nagyon ótvar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest