- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
Lenne biztosan, csak ne legyen belőle annyi hibás széria mint annak idején. Az viszont tény, hogy aki egy hibátlan példány tulajdonosa volt, az elégedett volt vele. Leszámítva a gyenge antennát, ami miatt olyan helyeken se volt már térerő, ahol a legtöbb telefonnal még igen.
Nem áll szándékomban szidni az E52-t: GPS, Wifi, 3G, transzflektív kijelző (legerősebb napfényben is tökéletesen olvasható), ezek közül egy sincs a hagyományos kialakítású Nokia telefonokban manapság. -
DS39
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
Lenne, csak nem így.
Jöhetne 4G-s hang képes modell pl. (1-2 év beindul nálunk is.) -
arkades
senior tag
válasz
Orosz Mérnök #16 üzenetére
tibaimp:
Nekem is van, de lehet, hogy veszek egyet tartalékba.
Tényleg nem értem, hogy miért nem gyártanak már ilyeneket.
Biztos, hogy lenne rá kereslet. -
forgonati
őstag
válasz
Orosz Mérnök #16 üzenetére
E52 a mai naoig az egyik legszebb candybar telefon szerintem. Szerintem is inkabb johetne egy olyan mint ezek a szarok. Evente kiadnak egyet ezekböl de semmivel sem jobb egyik a masiknal, csak 1mm-el odebb van a gomb.
-
-
ak76
senior tag
Ha akkoriban valaki azt mondja hogy 2017-ben a "nagy N" majd ilyen trágya szarokat fog gyártani,és kimondhatatlan nevű gyártók lesznek előtte minimum 20 hellyel a ranglistán,bárki azt mondta volna hogy az illető megbuggyant,de legalábbis hőgutát kapott..
Emlékszem a 8-as szériákra a Phillippe Starck féle "króm" 8810-re, vagy a 8850-esre,99-ben 250K-ért árulta a mai Trémobil,aki ilyennel telefonált űberisten császár volt,még az utódai is nagyot villantottak,a Sirocco,vagy az Arte...
De itt vége is lett a sztorinak. -
arkades
senior tag
Ha valami E52 félét gyártanának, arra tuti, hogy lenne igény.
-
Crafter32
őstag
Egy új olcsó vacak.
Nekem egy nagy tudású hasonló méretű telefon kellene napi használatra, nem egy olcsó vacak. Tuti lenne rá igény a sok tepsi méretű gusztustalanságok mellett.
-
válasz
Carbonado11 #10 üzenetére
Én egy olyan butatelefont szeretnék, ami:
- wifit szór
- 6000+ akksi van benne
- powerbankként is funkcionál
- Xenon vakuEgy ilyen nekem megérne akár 30ezer forintot is.
-
Carbonado11
tag
Tényleg érthetetlen. Aki könnyű, egyszerű és maratoni üzemidős mobilra vágyik, bőven szemezgethet az elmúlt öt év Nokia terméséből. Ez szinte mind ugyanaz, csak az alkatrészeket csereberélték. Esetleg az összerakás sorrendjét variálták.. 😃
Szerény véleményem szerint sokkal nagyobb igény lenne egy szép candybar, fém Nokiára, ami wifit szór, fejlett hangproci kuksol benne, programozható gombokat hordoz, bővíthető, és értesítési ledekkel operál...
Ezen kívül lenne még pár ötletem, de ha ennyit összehoznának, valszeg többet eladnának belőle, mint pl. a 3310 remake-ből. -
RaveForce
veterán
Mindekozben valahol Szoulban eppen szorgos kis huzott szemu koreaiak fonogattak a mobilpiac leigazasanak terveit
vmikor ekkoriban bontogatta eleg szepen a szarnyait a samsung mobilfronton, mar reklampkampanyuk is volt a samsung T 100-tol mindenki letette a hajat, szep szines kijelzo, polofonikus 40 szolamu csengohangok, szep design, es mar a westelhez is bekerultek... anno ugy mentek oda a szolgaltatokhoz, hogy le fognak elozni mindenkit es elsok lesznek... hat mosolyogtak rajtuk
... a tobbi ahogy mondani szokas mar tortenelem
-
Van értelme minden évben frissíteni a játéktelefonok palettáját?
Komolyan kérdezem.
Miben jobb ez a leendő újdonság, mint akármelyik Nokia butatelefon az elmúlt 5 évben? -
Xaels
félisten
Ha már Nokia, mit tudtok a 6-os EU-ba tényleg kevesebb RAM-mal fog jönni?
-
forgonati
őstag
Gondolom olyan lesz mind az összes többi Nokia candybar mobil az utóbbi 5 évben. Minimális tudás, gagyi kijelző, esetleg fm rádió, meg egy hulladék kamera ami inkább ne is lenne. Nem sok mindent tudnak ezeken variálni.
-
jacis
nagyúr
" egyelőre nagyjából ismeretlen paraméterekkel" - ha így marad sem vesztünk sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Újabb feature phone-nal készül a HMD?
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged