- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Havernak , volt huawei watch órája , hasonlóan nyilatkozott .
Már egy gear s3 frontier tulajdonosa . -
wizzgeri
tag
nem egyszer futok terepen és mivel van beépített gps ezért a telefonom és a digit gépem nem viszem magammal. ha neadj Isten látok valami érdekeset (elő szokott fordulni) akkor mondjuk csattintanék egy képet róla magamnak-barátoknak , hogy amikor mesélem mit láttam akkor tudják jobban vizualizálni
nem várok egy canon 5D minőséget, meg igazából megvagyok nélküle,
csak érted, ha közel 100 at kiadok egy ilyen eszközért, szerintem jogosan merülhet bennem fel a kérdés hogy az 5k-s ba miért fért bele (ez is meg a sim slot pl. tudom hogy van 4G-s android wear is..ismét plusz sok tízezerért XD)? Nagyjából ennyi igazából.
-
a.sebi
őstag
Addig lesz okosórám a míg tizen rendszer van rajta , gear s3 frontierrel kezdtem , majd fossil q wander és hamar rájöttem , hogy nem kell a wear os , megbízhatatlan , nem bír ki egy napot , egy vekni szart sem ér .
Ellenben a gear s3 hibátlan 2 nap lazán , amit tud azt hibátlanul .
Kicsit olyan érzésem voét a cserénél mint anno amikor i 3 gről váltottam galaxy spicára , többet tudott a droid , de szarul csinált majdnem mindent . Mostani gear 3 classic marad amíg bírja . -
wizzgeri
tag
Egy jobb akkumulátort el tudnék viselni pl azt lehetne fejleszteni. Esetleg egy kamerát is beleimplentálni, ha már a kínai óráknak már van évek óta, illetve nem horror áron egy sim kártya foglalat is jó lenne ami szintén a kínai 5 ezres órákban is benne van. Most egy huawei watch 2-m van nagyon szeretem, de ezekkel még élhetőbb óra lenne belőle
-
jacis
nagyúr
Nem bánnam ha már lehetne ithon is kapni valami wear os-el szerelt okosórát. Gyakorlatilag a Samsung meg az Apple óráin kívűl nincs más itthon.
-
wizzgeri
tag
ideje lenne már egy friss okosóra, már ezer éve nem jelentettek be új tipust..
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest