- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Havernak , volt huawei watch órája , hasonlóan nyilatkozott .
Már egy gear s3 frontier tulajdonosa . -
wizzgeri
tag
nem egyszer futok terepen és mivel van beépített gps ezért a telefonom és a digit gépem nem viszem magammal. ha neadj Isten látok valami érdekeset (elő szokott fordulni) akkor mondjuk csattintanék egy képet róla magamnak-barátoknak , hogy amikor mesélem mit láttam akkor tudják jobban vizualizálni nem várok egy canon 5D minőséget, meg igazából megvagyok nélküle, csak érted, ha közel 100 at kiadok egy ilyen eszközért, szerintem jogosan merülhet bennem fel a kérdés hogy az 5k-s ba miért fért bele (ez is meg a sim slot pl. tudom hogy van 4G-s android wear is..ismét plusz sok tízezerért XD)? Nagyjából ennyi igazából.
-
a.sebi
őstag
Addig lesz okosórám a míg tizen rendszer van rajta , gear s3 frontierrel kezdtem , majd fossil q wander és hamar rájöttem , hogy nem kell a wear os , megbízhatatlan , nem bír ki egy napot , egy vekni szart sem ér .
Ellenben a gear s3 hibátlan 2 nap lazán , amit tud azt hibátlanul .
Kicsit olyan érzésem voét a cserénél mint anno amikor i 3 gről váltottam galaxy spicára , többet tudott a droid , de szarul csinált majdnem mindent . Mostani gear 3 classic marad amíg bírja . -
wizzgeri
tag
Egy jobb akkumulátort el tudnék viselni pl azt lehetne fejleszteni. Esetleg egy kamerát is beleimplentálni, ha már a kínai óráknak már van évek óta, illetve nem horror áron egy sim kártya foglalat is jó lenne ami szintén a kínai 5 ezres órákban is benne van. Most egy huawei watch 2-m van nagyon szeretem, de ezekkel még élhetőbb óra lenne belőle
-
jacis
nagyúr
Nem bánnam ha már lehetne ithon is kapni valami wear os-el szerelt okosórát. Gyakorlatilag a Samsung meg az Apple óráin kívűl nincs más itthon.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
wizzgeri
tag
ideje lenne már egy friss okosóra, már ezer éve nem jelentettek be új tipust..
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest