Új Wear OS-es LG a láthatáron, a következő Gear mégsem azzal jön

Pár napja olyan pletykák kaptak lábra, miszerint a Samsung munkatársai Wear OS (korábban: Android Wear) rendszerű Gear okosórát tesztelnek. Úgy tűnik, a dolog tényleg csak valamiféle belsős teszt lehetett: Evan Blass szerint nem érdemes a Gear széria és a Tizen OS leváltására számítani. Más kérdés, hogy a jobb családon belüli kötelékek miatt a Gear S4 végül Galaxy Watch néven fut be.

Az LG LM-W319 FCC-s dokumentációjából
Az LG LM-W319 FCC-s dokumentációjából (forrás: FCC)

Az LG ugyanakkor továbbra is szoros kapcsolatot ápol a Google kütyürendszerével: már múlt hónapban feltűnt három óra az amerikai FCC-nél, hogy engedélyeket szerezzen, most pedig két újabb bukkant fel ugyanannál a szervnél, láthatóan Wear OS-sel. Az LM-W319, úgy tűnik, egy Bluetooth/Wifi okosóra, míg a korábban felbukkant LM-W315 kódjelű egy 3G/4G modemmel szerelt variációja lehet a Sport és Style sorozatok folytatásának.

Azóta történt

Előzmények

  • Új LG okosóra várható

    Az ET Newsnak az LG erősítette meg, jövő hónapban új Wear OS alapú órát mutatnak be.

  • Limitált kiadású Casio óra jön Wear OS-szel

    A WSD-F20SC kódjelű, exkluzív Casio Pro Trek okosóra 700 darabban lesz elérhető, és természetesen a Google minap átnevezett operációs rendszerét futtatja.

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés