- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
A litl most 400$, ha esetleg valakit érdekel
-
.mf
veterán
"a hosszú üzemidőért pedig a 3400 MAh-s akkumulátor felel."
Ha ez valakinek hosszú...
Szubnotim standard akkuja 7800mAh-s, és kapható hozzá 9-cellás ultra akku 13000mAh-val, na az hosszú -
Esmein
nagyúr
ez a 700 dolláros ár olyan fura érzés a gyomorban, mint a feltörő sav... 300-ért még jó is lenne képkeretnek, asszony meglátta az időjárást, és itt ugrált hogy de jó
-
BloodRay
veterán
A Lidl-s
netbook egész pofás lenne, de ilyen áron ezekkel a szolgáltatásokkal no comment...
A másikról nyilatkozzanak a nők. -
lorenzen
aktív tag
A Litl Webbook digitális képkeretnek is használó lenne a kép szerint.
Bár képkeretnek nem szép, de legalább drága. -
lenox
veterán
A SmartPad S21 480 dolláros áron érhető el a nagyobb webáruházakban.
Egy pillanatra 5-osnek kepzeltem az S-t az S21-ben... Ugy kicsit draga lett volna...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Újabb Atomcsapás...
-
Morden24
nagyúr
W7 Starter szerintem simán vállalós lehet, de tartok tőle, hogy egy HP is elmegy rajta (főleg, mivel voltak már emberek, akik netbookra Win7-et raktak, és elégedetten használják), illetve gyakorlatilag bármelyik.
A különböző verziók között hardverigény annyira nem különbözik, ergo csak a helyigény lehet lényeges, de 160Gb-nél teljesen lényegtelen, bőven elfér - a 2 gigás meg nagyjából semmire nem elég.
Hogy a Vista mennyire szar vagy nem egy ilyen hardveren, azt nem tudom, mert sosem használtam netbookon, de abban biztos vagyok, hogy 2010 küszöbén nem fizetnék olyan hardverért sem, ami mást nem tud futtatni fizikailag, csak egy 8 éves oprendszert.
A kasztni tényleg szép, nagyon is tetszik. Ha multitouch lenne Win7-el és megfelelően működne is, akkor én a 130-at simán kiadnám érte
De inkább veszek majd egy tegrás PDA-t
-
orbano
félisten
"ahogy elnézem, itt túl sok egyéb lehetőség nincsen."
szerintem egy XP lazán felmegy rá.
"A másik meg nem szép, az XP-t meg ~2010-ben kenjék a hajukra."
A Vista (szvsz) szar, a Win7 pedig még nagyon új. Mégis mit rakjanak rá szerencsételenek. Egyáltalán kint van már a Win7 könnyített verziója netbookokra? Mert a fullos Win7 elég tréül menne szerintem egy ilyenen.
A kasztni viszont nagyon szép, egy kultúrált, miltitouchos kijelzővel és win7tel el tudnám fogadni bügykörészni.
Persze pénzt nem adnék ki érte, pláne nem ennyit -
A webbook pofás, de az ára
-
xedos
addikt
Ez: Evolio SmartPad S21 alakra nagyon bejön! A tulajdonsága már nem...
-
Morden24
nagyúr
Ez a Litl kinézetre még tetszene is, de ~130K-ért már notebookot is lehet venni, a tököm fogja magát ennyi pénzért ehhez a felhős okossághoz kötni, márpedig ahogy elnézem, itt túl sok egyéb lehetőség nincsen.
Gondolom a hülye kártyáik sem grátiszból vannak.A másik meg nem szép, az XP-t meg ~2010-ben kenjék a hajukra.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Ha ennyire nincs benne semmi, akkor mitől ilyen drága???
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest