- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Jó. Akkor most ketten találtunk kettő címet a kéjleány sokból. Ettől még nem temetem őket. Meg a 2.0 verzió számon kérése, az kb olyan, mintha a CD galaxison kérném számon, hogy a Gothic 3-at nem a comunnity patch-el árulják. A Gőz berohadása/új néven újrakezdése meg... hát azon én is kéjes sikolyokat hallatnék...
Akkor lehetne okoskodni, hogy a liberalizált kapitalista piac előnyei így meg úgy...
-
GypsFulvus2
őstag
No várjá' csak. Abandonware? Csak a Betrayal of Krondor az amit le tudtam húzni ingyér is máshonnan. A többi cucc amit árulnak, azok tudtomal nem elhagyottak.
Én nem akarok senkit összahasonlítgatni. De mi van, ha ha ez greenman becsődöl? A kapszula akkor mit csinál? Mert a GOG ról exe file-t töltök, és lexarhatom, ha a lengyel tesók üzleti modellje 10 év mulva nem bizonyul életképesnek. Míg mondjuk a Gőz ebből a szempontból inkább Gáz... És a greenman? -
GypsFulvus2
őstag
Remek rendszer!
Én sosem dolgoztam ki ilyen részletesen a magamét, de ha a 2001 Űrodüsszeiát 10-re, és a Brazil-t 9-re értékeled, akkor úgy tűnik megegyezik az ízlésünk is.
A TW2-t ebben a redszerben kb 6-ra tenném - hogy on is legyek.
Haas: Tök fura, hogy nálunk még egyáltalán nem kapható. Csak virágbolti verziót tudtam kipróbálni eddig, de az nem rossz. Meg fogom venni, amint olyan 6-7k Ft körül, vagy alatta kapható lesz itthon, vagy hasonló összegért a GOG-on. Nekem nagyjából ennyit ér meg. Egy csomó problémás részt kijavítottak a játékmenetben az előző részhez képest. A világot így sem váltja meg, de számomra kifejezetten szórakoztatató. (a főhős megmaradt seggfejnek, de a szinkronja gyengébb
) Másod vonalbeli, kis költségvetéssel készített, de azért jó játék, különösebb mélységek nélkül. Kb így tudom összefoglalani. Lehet hogy igénytelen vagyok, de én az első részt is végigvittem kétszer, szóval nekem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged