Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem, én azt mondtam hogy amire kell nekem arra bőven elég a mostani..
És hogy a témánál maradjunk, nekem ne azért legyen valami plusz feláras, mert a FC5-höz jön egy füles..
Az megint más lenne, ha azt írják, hogy vele egy időben kerül forgalomba egy xy.. De hogy egy FC5 edition füles, és ráb.nak.. xy %-ot, mert hogy FC5..
De én nem vagyok hajlandó kiadni egy fülesért 5 ezernél többet, mert számomra nem nyújt többet egy 60ezres sem.. Tisztábban szól, vagy hangosabb.. vagy mert TM, vagy Asus.. Én közel a 4x-hez már az ilyentől nem gerjedek be.. Ha lenne felesleges 60 millióm, sem vennék drágábban, mert nem látom értelmét.. -
fRooStzzZ
senior tag
De mivel én nem nézek sem olyan filmet, se 7,1-es vackokat, se losless cuccokat nem hallgatok. így minek?
Idejét sem tudom mikor volt rajtam utoljára.. Pár éve nem játszom, ne hallgatok zenét.. Amikor van lehetőség akkor is bicajozás közben hallgatok valamit, mert a hosszabb táv kicsit unalmas zene nélkül.. 50-80km..
Júli augusztus óta még bicajozni sem voltam, akkor is max 5-20km.. Azelőtt meg 3 hétig csak szobabiciklin a kórházban, de azt is mert kötelező volt.. Pár napig járni sem tudtam, annyi erőm nem volt hogy egyedül az ágy mellé kiüljek..
De ez már nagyon off..
Szóval nincs nekem szükségem ilyesmikre, pláne nem úgy hogy egy matrica adja el nekem.. xy edition...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest