- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem értem, hogy a nulláról forgatókönyvet írni, meg egy szar adaptációt készíteni hogyan jön egymáshoz.
Lehet a nulláról is szar forgatókönyvet írni, meg adaptációból is jót csinálni. Például a Game of Thrones filmsorozat igen jó adaptációja a könyvnek (ezt a szakma és maga George R. R. Martin is elismeri).
-
DrTroglodyte
tag
Nagyon remélem, hogy az új trilógiának nem sok köze lesz az eddig Star Warsokhoz. Játszódjon ugyanabban az univerzumban, de könyörgöm, hagyjuk már a fenébe ezt a hülye családi drámát, ahol mindenki mindenkinek a rokona vagy ismerőse, mintha az egész univerzumban csak hat ember élne.
Lapozzunk, a Skywalker család története már uncsi, pláne Lucas dilettáns tálalásában. -
Miért az utoljára készített 3 rész mi volt ha nem egy tömény lézerkardos baromság? Néha már rosszul voltam tőle annyira szar volt, a főleg a régi 4-5-6 után.
Szerintem mi jól járunk vele hogy megvette, mert a Disney véleményem szerint emberközpontúbban fogja megközelíteni a filmeket , nem pedig csak a CGI, meg" ezt is tudjuk" effektek tömkelege lesz majd benne. Szánalom volt az egész egyedül a 3. rész ért valamit amiben megszületett az öreg Darth
A Rajzfilm sorozat is annyira béna hogy még a rajondó 9 éves fiam se nézi, az pedig hogy a Játékokat és a vele együtt járó hatalmas rajongótábor hagyták éhezni és 1-1 Kotorral meg 1-2 játékkal éheztetik az egy baromság. valóban x-wing és társai, de szívesen látnék akár egy új Jedi Academyt is.
Szerintem kellett ez nekünk, most már csak reménykedjünk hogy jól sül el és jól nyúlnak hozzá ehhez a kincshez
Ehhez csak elég megnézni a Vasembert vagy az új Marvel sorozatot, amikhez szerintem tökéletesen nyúlt hozzá. Nem kell kétségbeesni , nem mikiegér lesz a maszk alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Synology NAS
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest