Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Paarthurnax #40 üzenetére
1 hiba biztos van, wordöt, programot, torrent fájlt, stb. csak úgy tudsz megnyitni, ha előtte lemented.
-
törölt tag
válasz
Paarthurnax #52 üzenetére
Nekem is lényegesen gyorsabb ha blokkolva vannak ezek.
(#53) ntomka
Ha kikapcsolod a flash plugint is jelentősen gyorsul
Bár te ha jól tudom valami filtert használsz.
Bfiltert vajon fogja hatástalanítani a GOOGLE ? Érdemes még használni ? ( én azért szedtem le mert régen mintha montad volna hogy az akkor még béta 5 be vannak törekvések a bfilter és társai hatástalanítására.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Paarthurnax #52 üzenetére
Én sajnálom, de ha legalább stabil 10 megás netem lenne, én sem blokkolnám a reklámokat, de csak 1 megásom van, és kegyetlenül megérzem, ha sok a reklám. Konkrétan 1-1 beakadó reklámszerver miatt néha másodpercekig csak a félig betöltött oldalt nézem. A lényeg, hogy van ember, aki megérzi. Nem a gépem gyenge már hozzá pedig.
És az előbbi be-be akadó oldaltöltés addig fajult, hogy drasztikusabb blokkoláshoz folyamodtam: hosts fájl. Azóta minden oldal Chrome alatt, mint a villám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged