- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hehe sikerélmény.Sikerült összeeszkábálnom a riser tartóját, mert persze, hogy nem volt jó a TT P5 ház gyárija. Azért jó sokat szoptam, mire sikerült valami épkézláb ötletet kitalálnom rá. Ikea facsavar pontozó, kemény műanyagból+acélsín voltak a komponensek.
Arra is rájöttem, hogy a garázsos szerszámkészletem lóóóf@sz, ezekhez kicsi preciziós cuccok kellenek, gyémánt bevonatos tűreszelő és társai. Most jön szerelésre a VGA EK FC blokk, meg az akril cső hajlítgatás,egyből át is értékeltem a határidőmet és holnapról eltoltam vasárnap estéig a tervezett határidőt.
Eddig is felnéztem a modderekre, de ezek után egyenesen rájuk szavazok a következő elnökválasztáson.
-
törölt tag
Nem is tudtam rólatok, ránéztem ( üzlet ), sok sikert hozzá.
Vizes cuccokban remélem lesz Nanoxia és Barrow ( oem Bitspower ) cuccaitok.Ezek prémium kategóriásak, relatíve olcsón, ráadásul Barrow képviselet nincs is az e.u-ban, csak egy nyomi sufnituning shop az ebayen.
(#5069) jones965 Részemről a megtiszteltetés, hogy a vérprofi aranykezű mesternek adhattam tanácsot. Igaz csak kereskedelemben.
-
törölt tag
Hát mivel nagyon sokan szenvednek a riser kábelektől, pláne az open case háztulajok, itt aztán olvashatsz sírás - rívást róla [link].
Szerintem lenne rá igény, pláne, hogy a saját tapasztalataim szerint perpill ez az egyetlen 100%-osan működő gyártmány létezik, még a TT új prémium kábelével is vannak egyeseknek nyűgjei, ez meg tényleg plug in ' oszt megy amit kell neki darab
-
törölt tag
válasz
jones965 #5065 üzenetére
A 250mm-es 80 €, az 500-as 86, arra még figyelj, hogy csak ÁFÁ-t kell fizetni, az eljárási költség benne van a szállításban ( INCOTERM 2010: DDP eljárás alapján küldi a Digikey ) Engem le akart kaszálni az UPS +18€-val, de aztán egy telefonálás után sikerült lebeszélnem őket róla.
-
törölt tag
Megérkezett Digikey-től a 3M riser-em. Végre lezárult a hányadék kábelekkel való kísérletezés, nyűglődés korszaka. Legutóbbi donor a Lian Li volt, de ő is csak gen2-ben volt hajlandó elindulni. De láss csodát, csak egy prémium kábel kellett a " csodához. ( igaz pofátlanul drága volt )
Szóval ne dőljetek be ennek az alufóliázás, meg műanyaggal való bevonási baromságoknak, én pár kábelt annyira leszigeteltem, hogy csak na, de mégsem ért semmit....
-
törölt tag
Pár szó a Thermaltake riser kábelról. A P5 házhoz járó hulladéknak bizonyult, írtam a supportnak és küldtek egy másik használhatatlan szart.
Utána vettem egy olcsó, de szintén kukába valót [link]. ( 2 napig elmüködgetett aztán eldobta magát ). Most úgy döntöttem, hogy veszek egy kurv@ drága 3M et a Digikey-ről. Rendelt már onnan valaki cuccot? Mi a pálya vám és áfa ügyben és a szállítási határidővel? Sajnos a honlapjuk nem ad ezekről semmilyen épkézláb infót.
-
törölt tag
Nem vagyok pro a témában, vannak itt ezerszer hozzáértőbb tagok. Nekem csak holnap jön a házam ( TT P5 ), amihez szerintem nem lesz jó a gyári tartozék kábel,de majd kiderül. Itt [link] nézegettem a tapasztalatok alapján a nem kukába való riser-eket,de lesújtó a dolog. Én, ahogy kivettem a drága 3M az tuti műxik, a nem annyira ,de még mindig drága Lian Li szinte biztosan jó ( de az sem 100% ) a többi meg instant hulladék.
-
törölt tag
Valaki meg tudja erősíteni konkrétan saját tapasztalata alapján, hogy a DeepCool PEC 250 0,25m riser singleben tudja a PCI-e 3.0 üzemmódot? Vagy a 3M az egyedüli nyerő jó drágán.? Kedden jön a TT P5-ös házam, de sajnos borítékolható, hogy a tartozék risere hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest