Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz Juhaszatti #38 üzenetére
Próbálj megnézni egy nem mobilra optimalizált oldalt, igenis lehajlik a széleken
-
L1MaT
tag
Én nem díjazom ezeket a hajlított kijelzőket örülnék neki ha nem lenne igaz a hír mert nagyon várom a P10-et és ha hozná mindazt amit a gyönyörű P9 egy kicsit megfüszerezve több rammal jobb akuidővel egyéb újdonságokkal akkor rárepülnék egyből
-
Tompie
őstag
Ez a cikk meg arról szól, hogy lesz ilyen hajlított képernyős is mint ahogy Mate 9 esetében is.
De a hivatalos fotók megjelenéséig kár találgatni, amik azért még odébb vannak -
Gibo
senior tag
Emberek, ez egy nem hivatalos renderkép...ergo könnyen lehet, hogy egy mókus játszott egyet egy programmal és ez lett a vége. Mindenki tolja a tutit, aztán lehet egyáltalán nem is így foh kinézni...kész röhej, amit itt néhányan műveltek....
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Dr.FantastiK
őstag
a Lekerekitesek helyett inkabb a kávák-bol kellene faragjanak !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
RaveForce
veterán
válasz Juhaszatti #38 üzenetére
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kchris78
veterán
válasz Juhaszatti #36 üzenetére
Az ikonok nem de az oprendszer drdoid nem olyan hogy a két szélső 10-20 px bele lenne tervezve hogy az app csak odáig tud rajzolni... (vagy aktívan legyen hogy meddig van a rendes terület és a lehajló) Így a böngészőnek a szövege már frankón lehajlik. Persze lehet aktívan bemozgatni és benagyítani hogy az még ne hajoljon le de most komolyan pixel szinten mozgassam a szöveget emiatt?
-
ORCA58
addikt
Nem tudom melyik tervezőnek volt az elmebeteg ötlete a hajlított képernyő, de kár hogy ezt a szakmát választotta. Amíg nincs bekapcsolva jópofán néz ki, de túl sérülékeny. Bekapcsolva röhejes, a lehajló ikonokkal, képekkel. Természetellenes nem szép, sőt ronda. De hát drágább mint a sík üveg, ezért fel lehet vele vágni és inkább nem esznek a userek, de megveszik.
Minimum elvárnám, hogy legyen sík üveges változat is.[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
nekem úgy tűnik erről a képről, hogy szörnyű csillogós hátlapja lesz. Nagy Kár pedig a teljes fémház sokkal esztétikusabb. :/ A lekerekített kijelzővel semmi baj, csak sajnos rendes fólia nincs rá. :/
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
okibots
aktív tag
Nekem tetszene így is, azt a békát pedig már le kell nyelni, hogy egyre többen nyitnak majd az ívelt kijelző felé.
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Orcsi
aktív tag
És arról van hír hogy a kamera része mit fog tudni? Nagyon szerettem a P9em de hiányzik az OIS de nagyon...
Same shit, different day!
-
atike
nagyúr
Nagy kár lesz, hogy ha így el fogják b.... rontani ezzel a "csodás" edge vacakkal...
-
-
dokee78
félisten
Olyan mintha a Honor 8-ból merítettek volna ötleteket.
-
Matada2.3
veterán
Én még azért picit várok, ameddig ki nem jönnek az első valós leak képek, addig nem mondok semmit. Nem lesz rossz 960-nal meg főleg nem
Finn the human
-
CB
senior tag
Mi a fenének erőltetik ezeket a lekerekített kijelzőket? Normális funkciója sincs, és védőfóliát is nehezebb rátenni, vagy igénytelen rajta.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
kchris78
veterán
válasz RaveForce #17 üzenetére
Nem vagyunk egyformak. Nem a monitor mogul fotokat nezegettem hanem tobbszor is mellettem olvastam a szomszed gepet mert tomeg volt a metron es joparszor nyomkodtam mar EDGE S6 S7-eket is tobbszor is hosszabb ideig. Azert elore is elnezest kerek ha ennyi tapasztalat alapjan ugy dontottem hogy nem cserelek erre hogy "valodi" tapasztalatom legyen.
-
SonyNex7
senior tag
[link]
4 telefonra,Huawei P9,Oneplus 3,2 db S7 edge raktam eddig különösen ajánlott!!!
Ha profin por mentesen rakod fel,2-3 nap után(nyáron 1) láthatatlan védő réteget képez szinte meg sem mondani hogy nem agyári üveget tapizod. -
Inkvizitor1
tag
Legyen vízálló és legyen benne intelligens asszisztens, akkor talán. A lekerekített kijelző negatívum.
The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
RaveForce
veterán
Az a legnagyobb gaz hogy a bongeszo tartalma mar lebukik ket oldalt. Igy kicsit olvashatatlanabb a szoveg, osszemosodik ket oldalt a hatterrel... A turkozodes plusz erre rakodik..
lol. tehát sose használtad csak otthon a monitor mögül sorolod az okosságokat ezeken mindig jót nevetek, a tulajok meg használják mindenféle hasonló valódi panasz és gond nélkül..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kchris78
veterán
Nem ertem ezt az ivelt maniat. Az a legnagyobb gaz hogy a bongeszo tartalma mar lebukik ket oldalt. Igy kicsit olvashatatlanabb a szoveg, osszemosodik ket oldalt a hatterrel... A turkozodes plusz erre rakodik..
-
Kövezzetek meg, de nekem ez nagyon tetszik. Inkább ez ,mint a másik renderképen látható samsungos dizájn....plusz home gombjával.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
Gyönyörű, akárcsak a p9
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Quqesz
nagyúr
Elölről egykaptafa.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kengyel
nagyúr
Nekem így elsőre nagyon bejön, várom a további fejleményeket.
kengyel
-
Trevize1987
aktív tag
Az ívelt kijelzőért én sem rajongok, haverom S7 edge-e is tükröződik, nem jól látható néha. Viszont az un. 2,5D tetszik, vagyis a szélein (kávánál és nem a kijelzőnél) lekerekített. Ilyen a mostani Huawei P9, ilyen volt a Lumia 800-om és az 1020 is. Valamiért bejön. Magyarázatot nem tudok rá adni.
-
Darksiders84
aktív tag
Nekem se kéne így kinézetre nem rossz de nagyon remélem 2-3 év múlva nem csak ilyenek lesznek. Újjlenyomat olvasó lehetne elől is pluszba valamilyen egyedi gombbal vagy inkább a kijelzőbe építve lenne az igazi újítás. Mikor valósul ez meg vajon?
-
janeszgol
félisten
Úgy látom az ívelt kijelző egyenformát ad. Bár gondolom nem hátrány a Samsungos kinézet.
-
xmaas
őstag
Ha igy fog kinezni akkor tetszetos, azt a hulye ujjlenyomatolvasot rakhatnak a fenebe az elolapra vagy meginkabb beepithetnek magab a kijelzobe a szenzort ne kelljen mindig felelmelni azt a keszuleket ha az asztalon fekszik vagy valahol mashol...
-
-FreaK-
veterán
Nekem sem.. remélem a majdani Mate 10-nél még lesz lehetőség sík kijelzőset venni
- Azonos névleges képátló mellett kisebb tényleges/hasznos képernyő felület
- Becsillanó vagy tükröződő lekerekítés
- Nincs rá normális védőüveg (vagy tavasz óta már van pl. S7e-re?)
+ Két napig "azta de scifi!" érzés_Nekem_ nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Nemigazán tetszik, hogy a gyártók ennyire kezdenek elmenni az ívelt kijelzők irányába....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest