Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazából részedről nincsenek, átnevezheted magad Lord Somatomnak, ahol a Lord lesz a családneved a Somatom meg adott neved. Azt nem tudom itthon meg tudod-e csinálni, de van olyan ország, ahol menne.
-
doooo
veterán
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
Lol... akkor ha Orbin múlna, Tajvan is csak Tajvan lenne.
-
Schuler888
senior tag
Igy igaz
#doooo
Nem akarlak elkeseriteni de o1g ezt is elintezte mar...
"Az Alaptörvény 2012. január 1-jei hatályba lépésétől az ország hivatalos megnevezése Magyarország. A köztársaság 1989. október 23-ai kikiáltását követően a hivatalos megnevezés a Magyar Köztársaság volt, ezt módosította az új alaptörvény" -
doooo
veterán
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Nem, a Tajvan név az országot is jelenti. Pl. Grönland neve is ilyen kettős értelmet hordoz (annyi a különbség, hogy nem független állam, hanem autonóm tartomány/terület). De számos más sziget esetén van ugyanígy.
Meg úgy is fel lehet fogni, hogy Tajvan az "általános" megnevezése, a Kínai Köztársaság meg a szigorúan hivatalos, teljes neve, amit nagyon ritkán használnak.
Például Magyarország egyben a "Magyar Köztársaság" is, mégis a világon mindenhol legtöbbször csak Magyarországot mondunk. -
7Heads Drago
veterán
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Szerintem felesleges ezt így taglalni. Az ASUS a jobb gyártók közé tartozik. (Audi vs Mercedes: évekig dolgoztam a Mercinél és hiába német mindkettő egészen mások a követelményeik, tartok tőle máshol sincs egy máshogy)
Nálam pl mindenképp a Samsung előtt vannak. A ROG sorozat nekem pl túl játékos viszont körökkel veri az játékban a Samus megoldásokat. -
IQfályter
tag
Amúgy szerintem ez a telefon egy válasz akart lenni legfőbb riválisuknak a Nubia Red Magic 6 illetve a Pro modellnek.
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Hivatalosan nem beszélhetsz országról, mert a PRC megtiltotta ugye. Az Olimpián is ugye Chinese Taipei néven vannak (nem Republic of China), de a hivatalos japán közvetítésben például Taiwanként lettek bemutatva a megnyitón. A budapesti képviseletük neve például Taipei Representative Office (és taiwanembassy.org címen érhető el).
De tudom, neked egyszerűbb lekínázni őket, mert hát unalmas már. -
shzsoltl
lelkes újonc
-
Kasya
nagyúr
válasz
IQfályter #10 üzenetére
Nem is kell annak lennie. Legyen kiforrott.
A névleges 480hz-es érintésérzékenyseg sem pontos adat. Ráadasul az Asus is tolja a bullshitet, hogy szerintük az övék lesz most a világ leggyorsabb érintésérzékenyseg a névleges 350hz-cel. Mondjuk durva, hogy így is 24ms a várható latency.
A képfrissítés is szomorú egy színt felett. Kétlem, hogy 160hz felett meglenne az a szinhelyesseg, mint ami 120 hz alatt.
-
törölt tag
Románia - Erdély, nem tökmindegy? Litvánia - Szovjet Unió, nem tök mindegy?
Somatom: Nyugodtan mondhatom nekik. Tudom, mert mondtam és megköszönték az együttérzést. De látom nem követed az eseményeket az utóbbi pár évtizedben. A fiatalok körében egyáltalán nem menő az a nézet, hogy ők az igazi kína, ők Taiwan és az emberek taiwaniak.
-
IQfályter
tag
Javítsatok ki ha tévedek de Xiaomi Mi 11 Ultra 480 Hz-es érintésérzékenységgel rendelkezik.
-
Navaren
aktív tag
Szerintem is baromi jól néz ki, főleg a világosabb verzió.
Ha 10 évvek fiatalabb lennék, és játszanék valaha a telefonon, még akár kellene is! -
gattolino
senior tag
18 GB RAM ami, ha 4GB megtelik bezárogat mindent jó kis kínai módra? Battery saving címszóval
-
törölt tag
Nagyon tetszik ez a telefon külsőre, valami kis színfolt a kínai telefonok copycat designjának tengerében, csak kár hogy ilyen óriási. Ha lenne egy Zenfone 8 méretű kiadása, komolyan elgondolkoznék a vásárláson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 360 Hz-es érintésérzékelési frekvenciával, Snapdragon 888+ rendeszerchippel érkeznek az újdonságok, az akár 18 GB RAM pedig szintén megdöbbentő érték.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest