- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0P4
csendes tag
Na ez már alakul, marmint a magok száma. Jó infó, köszi.
Bár tudom hogy a tesztek rohadtul nem igazolják de én inkább egy I7-et szeretnék majd mint I5-öt később.Szal egy szavamnak is száz a vége, NExt Gen I7-est, 8 magosat szeretnék, és akkor upgradelek, HA a dx12 és win10 az új driverekkel tényleg bizonyít.
Amúgy meg, nem tudom tényleg, kinek akarja eladni az intel a sok szép új prociját. Főleg a laptop procikat? Ez egy örök visszatérő komment csomószor látom nálatok hogy "már vettem 1-2-3 éve, meg vagyok vele elégedve", vagy hasonlók.
Asztali procikat, ok sűrűbben cserélgetünk, de laptop(cpu)ot?!! Értem én hogy akarnak eladni sokat de kinek?
-
TeeJay
félisten
amíg nincs ütős AMD termékvonal senki sem zavarja az Intelt aztán marad minden így továbbra is...
persze tényleg jó lenne már ha az i7 8mag+HT az i5 az 8mag az i3 meg 4mag+HT lenne de a Pentium 4mag lenne a Celeron meg 2mag+HT ? ki venne akkor i3-i5-i7-et ha már netezni egy Celeron is bőven elég lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest