Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
Egy 6,53"-os Redmi 9-et vettem most anyámnak, hát az minden, csak nem konszolidált 😂... Konkrétan akkora péklapát, hogy már kellemetlen használni (számomra .. anyám szereti). Továbbra sem akar megérkezni az a 6" alatti, min. 4gb ramos, amoledes készülék, ami leváltaná a már 3 éves galaxy A8-amat 😥..
-
maximilien88
tag
-
IQfályter
tag
Ősszel jön a 9T, bár arról egyelőre tényleg nem sok mindent lehet hallani. A kijelző felbontása FHD+ lesz. A többit majd meglátjuk. Mindenesetre varós lesz
-
válasz
maximilien88
üzenetére
Én is 5T-t használok, év végén lesz 4 éves, de nekem tökéletesen elég mindenre!
A kamera lehetne jobb, de amúgy gyors, stabil, nem fagy le, minden app működik, még jó ideig felesleges cserélném. -
maximilien88
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
pont ez a bajom nekem is. OnePlus 5t lassan csere, és egyenlőre a Pixel 4a van helyette mint ötlet.
-
szabi__memo
nagyúr
6,43" konszolidált???????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már 1 éve nézem és még nem esett a teljestménye, szóval lehet még bírja egy ideig