- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
Szerintem meg van, mert gyanítom, hogy eredetileg is ezzel a megoldással akartak kijönni, csak közben a Virtual desktop bizonyította, hogy sima Wifi routeren is életképes a megoldás, nem kell külön dongle.
Aztán az Air Link megjelenése óta eltelt 1 évben, biztos vagyok benne, hogy a beérkező support ticketek túlnyomórészét "nem megy az Airlink. Hogy csatlakozok a PC-hez Airlinken. miért szaggat az AirLink, milyen routert vegyek, stb" tették ki. És erre lenne ez a reakció, hogy mégiscsak kijönnek egy USB dongle-lel, szerintem valami egyedi, egyszerűsített firmware-rel, ami kifejezetten ennek az igénynek a kiszolgálására szolgál.
Arra alapozom ezt, hogy több csoportban is benne vagyok, ahol kb elég már csak a szokásos képeket, magyarázó szövegeket, Youtube linkeket bemásolni, és azzal a kérdések 90%-át megválaszolod. És van aki még akkor se tudja megugrani. Egyszerűen egy router konfigolása meghaladja egy átlagember képességeit. És ha a Quest2-vel végre sikerült elindulni az úton, hogy a tömegek eszközévé tegyék a VR-t, ezzel csak eggyel kevesebb hibaforrás lenne.
Ugyanaz a réteg, aki képes volt kiadni 80 dollárt egy eredeti Oculus Link kábelért, az most meg fogja venni a 75 dolláros Meta Air Bridge dongle-t is, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A VR Air Bridge is Wi-Fi 6-ra épül, csak alternatív megközelítéssel.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest